31. haftamdayım.. 38+3 de alırım dedi doktor tabi miniğim beklerse.. 1900 gr çıktı ölçümlerde..
ayy nısan annesının dogum hıkayesını okudum mahvettın benı fatmaaa
he ya 2-3 gündür öleyim yaa neden ki acep :26::26::26:.... dur düzeleyim herkes düzelsin hadiiii
ayy nısan annesının dogum hıkayesını okudum mahvettın benı fatmaaa
ben naptım ki ama
ben naptım ki ama
ay ne güzel doğum yapacanız günü biliyosunuz
ben naptım ki ama
aboowww ne etmişim ben habrim yokhaziran annelerini bunalıma sürükledin, bir bölümünüde bölünmeye sevkettin daha ne yapacaksın :)))))))))
fatmacığım sen etkilenmiyomusun etkileniyosun tabi ki. o yüzden sen de kötü haberleri okumuyosun duymuyosun bunda sonra tamam mı bebişin için canım
aboowww ne etmişim ben habrim yok
etkileniyorum ya burda da duyyorum zaten hastanede olan dogumları sonrası drların beceriksizliğini size anlatmıyorum bile ....
etkileniyorum ya burda da duyyorum zaten hastanede olan dogumları sonrası drların beceriksizliğini size anlatmıyorum bile ....
olsun sen normal istiyorum de güç kazanırsın D:üff ben ne zaman doğurucam acaba
cok merak ediyorum
ay doğumdanda korkuyorum
epiduraldende korkuyorum
normaldende
sezeryan olayım bebegimi hemencik göreyim istiyorum
herkese normal doğum şimdilik diyorum ama kendimde pek inanmıyorum
ama genel anestezi ile doğum yapsam bebeğimi ben son ben görücem oda beni göremeyecek üzülür belki ayşe öner bebek doğar doğmaz kucağınıza alın demişti bir programda
evet canım sezeryan olunca belli işte. inşallah bir aksilik olmazsa.
kızım ben sana ne diyom. hayatta üzülecek çok şey var. başa gelen çekiliyor.
kendini üzme olur olmaz herşeye.
hiç acımıyon pipiliye.
devlet hastanesi mi özel mi?
var ya ben kötü şeylerden cok etkileniyorum hep rüyama giriyor sonra
cok naif bir bünyem var sanırım :)
İstanbul'da inanılmaz hırsızlık olayı! - En Son Yaşam Haberleri - Habertürk ay şu haberi okurmusunuz
bu olayın aynnısı dükkanda benim başıma gelmişti bu çingeneler tırnakcılık yapıyorlar çakozlayıncada dükkanda soyunurlar :))))))))))))))
çileeek ben 100 tane aldım ay yeter bence yani artarsada kalanını evde gelen gidene verilir mevlütte var hem
tanesini 1 tl den aldım
yaz sen adresi
eminönünde marputcular caddesi alacahamam sokakta emiroğlu han var kime sorsan gösterir.. hanin içinde merdivenlerin hemen yanında bir dükkan
içeride bir kız var çok şeker
ama gitmeden baska yerlere fiyatlaara falan iyice bak tabi
Günaydın yandan çarklı :)
her sabah 1 karış suratla uyanıyorum bende uyku hiç yetmiyor bu aralar hep yorgunum.
Fatma her sabah ayrı bunalımsın bak fena dövücem seni heeeeeeeeeeeee
üff ben ne zaman doğurucam acaba
cok merak ediyorum
ay doğumdanda korkuyorum
epiduraldende korkuyorum
normaldende
sezeryan olayım bebegimi hemencik göreyim istiyorum
herkese normal doğum şimdilik diyorum ama kendimde pek inanmıyorum
ama genel anestezi ile doğum yapsam bebeğimi ben son ben görücem oda beni göremeyecek üzülür belki ayşe öner bebek doğar doğmaz kucağınıza alın demişti bir programda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?