2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yolda doğurmazsın korkma canım allahın izni ile doktorunun numarası yokmu bi ara sor istersen kasılmalar olurkan alt kısmında baskı hissediyormusun peki
kız benim doktorum yok hala bırak tel.numarası orda kalsın deşme yaramı doğru dürüst doktor bulamadım sürekli taşınmaktan şırnaktada doktorlar ne kadar ilgili olur sen düşün işte baskı hissetmiyorum ama bazen kasılma sayısı 6-7 yi buluyor arayamayınca size soruyorum sağolun kızlar en azından siz varsınız
saol canım tecrübeli birisi ile konumak iyi geliyor gerçekten önerilerini uygulayacam inanmaz olurmuyum doğumu kolaylaştıracak bişy varsa oda duadan başka bişy değildir bu arada çantayıdaher kontrolde götürmek mesele olur ya benim çanta valiz gibi arabamızda yokki atayım arkasına elde taşı her seferinde oda olmaz :) ama inş. zamanında doğarda hazırlıksız yakalanmayız

sertleşme düzenli aralıklarla oldugunda mı doğum belirtisi oluyor canım? dediğin gibi gittiğim doktora açıklarım durumu bişyler önerir elbet ne kadar kötü olsada 6 yıl tıp okuyolar az ilgiensin bizahmet dimi pek iyi bi doktora rastlamadım buralarda şırnak cizre ve siirt hastanelerinşn hepsine gittim son bir kadın doğum hastanesi kaldı gitmediğim bi dahaya ona gidecem oda olmazsa nerde doğum yapacam ben diye düşünmekten kafayı yerim heralde

Kızlaaaaar günaydınnnnnnnn.... Bugün burası yağmurlu ve iç sıkıcı.. Bahar gelsin artık , bahar bitiminde yaz bize bebeklerimizi getirecek çünkü

gunaydınn hava gerçekten cok kasvetlı(
bugun zaten tersımden kalktım artık ızın gunum gelse rahat rahat gerıne gerıne uyansam

günaydıııııııııııııııııın herkeseeeeeee.. çilekkkkk dünürüm ekledim mailini açarmısın

gunaydınn hava gerçekten cok kasvetlı(
bugun zaten tersımden kalktım artık ızın gunum gelse rahat rahat gerıne gerıne uyansam
günaydın koca memişli..
Gerinme deme bana gece gerinmişim bacağıma kramp girdi nasıl bağırdım ama beni duyan olmadı çünkü öküz gibi böğürerek uyuyan bi kocam var..

nisan annelerine baktım bu arada sabah, pıtır pıtır doğuruyorlar yaa :) bi mayıs anneleri kaldı sonraaaaaaa sıra bizde
günaydın şekerli çilek:)))))))) yerim seni
ben mayıs annesi olarak burdayım cnmm

gunaydın ege bı kavusamadık senınle:)
nasılsın keyıfler nasıl?
evet dün yazdım ama çıkmıştın.. Nasılsın ben 1 mayısta bırakcam inşallah dahaa gelemiyorum. Komşumuz anneme demiş ki elif baya ağırlaşmış galiba bacağını çekemiyor artık demiş. Sabah bi gazla işe geliyorumda akşam pestilim çıkıyor...

çatlak fatmaaaaaaaaa günaydınnnnnnnnnnn

Günaydınnnnnn ağammmmmmmm
Seni düşündükçe zaten benim karnıma ağrı giriyor feci heyecan yapıyorumm

yaa nisan annelerinde biri dogumunu anlatmış çok etkilendim ben yaaaa

Günaydın kızlarr....
Ağa deseydin ya, ben ağırlaşmadım duru kızım kocaman oldu diyee...Maşallah yaa..

Günaydınnnn kuzuuuuuuu

ay sen beni eklemedin dimi ama dur bi çaresine bakacam dur :)

günaydın kuzucum

yaa nisan annelerinde biri dogumunu anlatmış çok etkilendim ben yaaaa

Gördüm onu ben de, 35 küsurda oğlu olanı diyorsun di mi, küvezdeymiş? çok kötü oldummm ben dee

günaydıııııııınnnnnnnnnnnnn
egeeeeee masallah kızına yaa bizimkilerde 1500 olmusmudur acabaaa bizde haftaya gidicez doktora :)

ya bende gecen aksam nisan annelerine baktım bayaa bir duygulanıp ağladım doğumlarını yazanlar falan var cok güzel ya offf cok sabırsızlanıyorum artık

dün aksam yeni doğum yapan arkadasımdaydım bizim küçük bey 2 aylık oldu ve evvelsi gün karma aşısını yapmıslar aksam ateşlendi ilk kez popodan ateş ölçtük bebişin ateşi cıkmıstı falan

herkesin günü güzel geçsiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…