neden öyle zannediyolar anlamadım söyleyinsene onlarda başlasın hazırlığa
kız benim doktorum yok hala bırak tel.numarası orda kalsınyolda doğurmazsın korkma canım allahın izni ile doktorunun numarası yokmu bi ara sor istersen kasılmalar olurkan alt kısmında baskı hissediyormusun peki
saol canım tecrübeli birisi ile konumak iyi geliyor gerçekten önerilerini uygulayacam inanmaz olurmuyum doğumu kolaylaştıracak bişy varsa oda duadan başka bişy değildirkorkularını dr unla paylaş nst ye daha sık girersin hatta son günler doğum çantan ve sen hazır git hastaneye, kontrole gidipde doğuran çooooooook,
ama sancıyı pek beklemiyo dr lar verdikleri tarihtede sen doğumun başlamış bi şekilde gidiyosun
bu arada ben sizlere bişey söyleyeceğim kızlar,
3 pirince 3 er defa olmak üzere 9 yasin okuyun
ve bunu doğuma giderken için, hap gibi
inanın ben o kadar rahat doğuruyorum ki belki sebebi bu pirinçlerdir,
bugün daha ne olur ne olmaz 7.ayımızdayız diye 2 pirince okudum bitirdim
geriye 1 pirinç kaldı, onuda bitirince hastane çantasını hazırlarken koyarım,
inanırsınız-inanmazsınız bilmem lakin ben tecrübe ettim ve inanıyorum..
baskı hissetmeyebilir, bende hiç hissetmedimki karnın sertleşiyo düzenli aralıklarla o kadar,
nst ve çatı muayenesi kesin sonucu veriyo,
dr a derseki benim yolum uzak 3 saatlik yerdeyiz o zaman gününü doldurunca ki... kız bebekler 38.haftada ve daha erken gelebiliyo,
dr açılma görürse doğumu hemen başlatır o dr un elinde yanii,
suni sancı verir, suyunu patlatır doğum hızlanır, işi şansa bırakmaz yaniii
ama umarım o kadar bilgili ve deneyimli dr vardır orada..
Tatlim oyle zannediyorlar, cunku dugunumde zaten 2 aylik hamileydim.
gunaydınn hava gerçekten cok kasvetlı(
bugun zaten tersımden kalktım artık ızın gunum gelse rahat rahat gerıne gerıne uyansam
buradayızda keyıfsızlık ıstee...
acılırız bırazdan ama bu saateler benım vucut dengemı hepten bozdu...
günaydın koca memişli..gunaydınn hava gerçekten cok kasvetlı(
bugun zaten tersımden kalktım artık ızın gunum gelse rahat rahat gerıne gerıne uyansam
günaydın şekerli çilek:)))))))) yerim seninisan annelerine baktım bu arada sabah, pıtır pıtır doğuruyorlar yaa :) bi mayıs anneleri kaldı sonraaaaaaa sıra bizde
evet dün yazdım ama çıkmıştın.. Nasılsın ben 1 mayısta bırakcam inşallah dahaa gelemiyorum. Komşumuz anneme demiş ki elif baya ağırlaşmış galiba bacağını çekemiyor artık demiş. Sabah bi gazla işe geliyorumda akşam pestilim çıkıyor...gunaydın ege bı kavusamadık senınle:)
nasılsın keyıfler nasıl?
günaydıııııııııııııııııın herkeseeeeeee.. çilekkkkk dünürüm ekledim mailini açarmısın
günaydın koca memişli..
Gerinme deme bana gece gerinmişim bacağıma kramp girdi nasıl bağırdım ama beni duyan olmadı çünkü öküz gibi böğürerek uyuyan bi kocam var..
günaydın şekerli çilek:)))))))) yerim seni
ben mayıs annesi olarak burdayım cnmm
evet dün yazdım ama çıkmıştın.. Nasılsın ben 1 mayısta bırakcam inşallah dahaa gelemiyorum. Komşumuz anneme demiş ki elif baya ağırlaşmış galiba bacağını çekemiyor artık demiş. Sabah bi gazla işe geliyorumda akşam pestilim çıkıyor...
çatlak fatmaaaaaaaaa günaydınnnnnnnnnnn
açtım dünürrrr ne yapıcam şimdi? ay çok beceriksizimmm(
Günaydın kızlarr....
Ağa deseydin ya, ben ağırlaşmadım duru kızım kocaman oldu diyee...Maşallah yaa..
Günaydın kızlarr....
Ağa deseydin ya, ben ağırlaşmadım duru kızım kocaman oldu diyee...Maşallah yaa..
ay sen beni eklemedin dimi ama dur bi çaresine bakacam dur :)
günaydın kuzucum
yaa nisan annelerinde biri dogumunu anlatmış çok etkilendim ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?