2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evt bende kırmızı alıcam öle diyom yada lila falan renkli alacam beyaz tenliyim beyaz da giyemem açık bişi giysem hortlak gibi olurum

Ya ben şortlu askılı takım alayım diyorum ama, olmaz mı ki ????
Pijama giymek istemiyorum..Bi de özel hastanede olacak, odamda kimse olmayacak..Burası haziranda çok sıcak olur...

Kocma diyor ya bana, anne olacağım için kutsalmışım hem de tosun gibiymişim o yüzden kutsal tosun diye çağırıyor beni
hindistan inekleri gibi
kendine baksın o bi merdivenden bile inmeyi beceremiyor

çok geçmiş olsun canımmm bu arada... bana c.tesi şeker yüklemesi için gittiğimde ilaç yazacak

kız ne kadını kadın dogum uzmanı yani 2side erkek ama.. ben sedata gidiyom çok biliyonuz yaa

son duyduklarımdan sonra hilmi işinide ayarlarsa heen gidicem

hangi duydukların kız?

Pijama giymek istemiyorum..Bi de özel hastanede olacak, odamda kimse olmayacak..Burası haziranda çok sıcak olur...

olur mu ya sen normal bişey al lohusa kadın çabuk üşütürmüş sırtını özellikle en azından üstüne yelek götür mutlaka ve çorap da.aman hasta olma

olur mu ya sen normal bişey al lohusa kadın çabuk üşütürmüş sırtını özellikle en azından üstüne yelek götür mutlaka ve çorap da.aman hasta olma

Yelek mi...
Ciddi misin..Ya ben şu an evde şortla falan yatmaya başladım, üzerime de ince pike örtüyorum..Çok sıcak buralar..Haziranda çekilmez olur, ama çabuk üşütülüyorsa yanımda bulundursam iyi olur, üşürsem dediğin gibi giyerim...

sıcak olur ama kan kaybedeceksin üşürsün ince olsada şortlu filan alma kız Allah seni çıplak çıplak ben giyemem öle :

ayy hatırlatma gülemicem merdiven

kız boşver sen benim duyduklarımı burda olanlar anlatmayayım..bende saklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…