:))bende duz sade kemık, krem rengı ıstıyorum.en ıyısı sıslı bomontıde Kom var onun fabrıka satıs magazasına bakayım
yaaaa ağla ağla bi hal oldum.. siz okumayın kızlar bu linki
iğrenç ama gerçek. sağol canım açıklaman için
miktarı bilmiyorum ama beyaz, kokusuz. yoğurt gibi benimki.
öffff ne iğrencim sabah sabah yaaaa.
kırmızı al kırmızı ben çok yakıştırırım hep lohusalara zevk meselesi tabii
evt bende kırmızı alıcam öle diyom yada lila falan renkli alacam beyaz tenliyim beyaz da giyemem açık bişi giysem hortlak gibi olurum
evt bende kırmızı alıcam öle diyom yada lila falan renkli alacam beyaz tenliyim beyaz da giyemem açık bişi giysem hortlak gibi olurum
tamam artık üzülmek yok ozaman. pipiliyi düşün annasi.
anlaştık mı?
ayyy çok feci yaaa..
he heeee kutsal tosun mu?
o ne kız?
çilek enfeksiyon için ilaç kullandın di mi?
ne verdi.
bana da verecek cuma günü
ben de de çıktı enfeksiyon illeti.
kız ne kadını kadın dogum uzmanı yani 2side erkek ama.. ben sedata gidiyomçok biliyonuz yaa
son duyduklarımdan sonra hilmi işinide ayarlarsa heen gidicem
Ya ben şortlu askılı takım alayım diyorum ama, olmaz mı ki ????
Pijama giymek istemiyorum..Bi de özel hastanede olacak, odamda kimse olmayacak..Burası haziranda çok sıcak olur...
Günaydın Kızlar...............
Günaydın Kızlar...............
olur mu ya sen normal bişey al lohusa kadın çabuk üşütürmüş sırtını özellikle en azından üstüne yelek götür mutlaka ve çorap da.aman hasta olma
miktarı bilmiyorum ama beyaz, kokusuz. yoğurt gibi benimki.
öffff ne iğrencim sabah sabah yaaaa.
sıcak olur ama kan kaybedeceksin üşürsün ince olsada şortlu filan alma kız Allah seni çıplak çıplak ben giyemem öleYa ben şortlu askılı takım alayım diyorum ama, olmaz mı ki ????
Pijama giymek istemiyorum..Bi de özel hastanede olacak, odamda kimse olmayacak..Burası haziranda çok sıcak olur...
Kocma diyor ya bana, anne olacağım için kutsalmışım hem de tosun gibiymişim o yüzden kutsal tosun diye çağırıyor beni
hindistan inekleri gibi
kendine baksın o bi merdivenden bile inmeyi beceremiyor
çok geçmiş olsun canımmm bu arada... bana c.tesi şeker yüklemesi için gittiğimde ilaç yazacak
hangi duydukların kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?