Günadın ipekk..İyiyiz sen nasılsın..
Kız benim anam benden yanık, kadın kaç kere ameliyat oldu, rahmini falan aldırdı, şort bile giymedi, donuyla durdu hastanede, üzerine çarşaf örttü de..
Antalyadayım canım...mervenesli de antalyada...Çoğaldık antalyalılar...
Sen neresindesin..
ben bi tane gecelik aldım ilk gün giyerim belki diye bi tane de kırmızı uğur böcekli pijama takımı aldım pazardan 15 tl lik
Muratpaşadayım canım sen ve mervenesli nerdesiniz
çok güzel birşey bu gebelik heycan verici değil mi kızlar hem alışveriş falan çok zevkli iyice alıştım bu halime bazen diyorum hep böyle olsa hiç bitmeseama bebişimi öslerim
Günaydın canım, nasılsın...
öğlen olacak nerdeyse hoşgeldin:79:
günaydınnnn:18:
Günaydınnn hoşgeldiiinn canım
anaaa hayır olsun...
di mi... bi de herkes ihtimam ediyor falan çok zevkliii
bebek olduktan sonra kimse bakmıycak suratımıza
aman benim kuzuma baksınlar bakmasınlar bana ne yapiyimm
di mi... bi de herkes ihtimam ediyor falan çok zevkliii
bebek olduktan sonra kimse bakmıycak suratımıza
aman benim kuzuma baksınlar bakmasınlar bana ne yapiyimm
ben yürüyüşe çıkcam kızlar hava güzel burda biraz moral depolayım açık havada iyi geliyor bana.hoşçakalın
Görüşürüz canım, yine gel...
Buluşalım bacım antalyalı hamişler olarak...
Yalnız söyliyimm, bezelye yutmuş solucan tipli hamileysen buluşamayız...Ben gibi şöyle bi 15-20 kilo alman lazım, bunalıma sokma beni...
Ben kızılarıktayım, mervenesli de sütçülerdeydi sanırım...
Yakınız, çok uzak değiliz...Kız ben hergün muratpaşaya gliyordum kapalıyola 1 ay öncesine kadar, sen nerdeydin, buluşurduk...
valla buluşalım
dün gittim ben enson 28+3 teyim 12 kilo almışımbebişte 1668 olmuş
diyet verdi şekerin biri yüksek çıkmış
şişman solucanım canım merak etme
valla buluşalım
dün gittim ben enson 28+3 teyim 12 kilo almışımbebişte 1668 olmuş
diyet verdi şekerin biri yüksek çıkmış
şişman solucanım canım merak etme
bende iyiyim canım dün yoktum bugünde anneme gidiyorum bir bakayım dedim doktordan gelenlerde sorun yoktur inşallahGünadın ipekk..İyiyiz sen nasılsın..
Kız benim anam benden yanık, kadın kaç kere ameliyat oldu, rahmini falan aldırdı, şort bile giymedi, donuyla durdu hastanede, üzerine çarşaf örttü de..
Antalyadayım canım...mervenesli de antalyada...Çoğaldık antalyalılar...
Sen neresindesin..
bende iyiyim canım dün yoktum bugünde anneme gidiyorum bir bakayım dedim doktordan gelenlerde sorun yoktur inşallah
Oooo, maşallah seni bebiş iri olucak kız...Benimki en son 750 gr.dı...Ama 1 ay oldu gitmeyeli..Ben de haftaya cuma gidicem, inşallah benim minnoş kızım da büyümüştür, biraz az kilo alıyor...Anası duba gibi oldu ama...
Hangi hastaneye gidiyorsun sen ??
benim kız da yeni uyandı pıtır pıtır bişeyler yapıyor içimde
ben gibi uykucu olucak herhalde ne gece oynuyor ne sabahları öğleden sonra başlıyor tekmelemeye
Benim bi anacım arıyo hergün, bi de teyzem...
Kaynanamlar bizde kaldı 15 gün, sonrasında gittiler aramadılar bile..Doğursam haberleri olmucak..
gelirim canım.şimdi selinsu kaçar
maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?