2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Muratpaşadayım canım sen ve mervenesli nerdesiniz

Muratpaşadayım canım sen ve mervenesli nerdesiniz

Buluşalım bacım antalyalı hamişler olarak...
Yalnız söyliyimm, bezelye yutmuş solucan tipli hamileysen buluşamayız...Ben gibi şöyle bi 15-20 kilo alman lazım, bunalıma sokma beni...
Ben kızılarıktayım, mervenesli de sütçülerdeydi sanırım...
Yakınız, çok uzak değiliz...Kız ben hergün muratpaşaya gliyordum kapalıyola 1 ay öncesine kadar, sen nerdeydin, buluşurduk...

çok güzel birşey bu gebelik heycan verici değil mi kızlar hem alışveriş falan çok zevkli iyice alıştım bu halime bazen diyorum hep böyle olsa hiç bitmese ama bebişimi öslerim

di mi... bi de herkes ihtimam ediyor falan çok zevkliii
bebek olduktan sonra kimse bakmıycak suratımıza
aman benim kuzuma baksınlar bakmasınlar bana ne yapiyimm

Günaydın canım, nasılsın...

öğlen olacak nerdeyse hoşgeldin:79:

günaydınnnn:18:

Günaydınnn hoşgeldiiinn canım

anaaa hayır olsun...

Hosbulduk :)))) evet biraz geç günaydın oluyor burda ama erken kalkıyorum annem geldiya kahvaltı muhqbbet derken anca giriyom ben iyiyim gördüğüm kadarıyla çok şükür topikte iyi

di mi... bi de herkes ihtimam ediyor falan çok zevkliii
bebek olduktan sonra kimse bakmıycak suratımıza
aman benim kuzuma baksınlar bakmasınlar bana ne yapiyimm

Benim bi anacım arıyo hergün, bi de teyzem...
Kaynanamlar bizde kaldı 15 gün, sonrasında gittiler aramadılar bile..Doğursam haberleri olmucak..

valla buluşalım
dün gittim ben enson 28+3 teyim 12 kilo almışım bebişte 1668 olmuş
diyet verdi şekerin biri yüksek çıkmış
şişman solucanım canım merak etme

valla buluşalım
dün gittim ben enson 28+3 teyim 12 kilo almışım bebişte 1668 olmuş
diyet verdi şekerin biri yüksek çıkmış
şişman solucanım canım merak etme

Oooo, maşallah seni bebiş iri olucak kız...Benimki en son 750 gr.dı...Ama 1 ay oldu gitmeyeli..Ben de haftaya cuma gidicem, inşallah benim minnoş kızım da büyümüştür, biraz az kilo alıyor...Anası duba gibi oldu ama...
Hangi hastaneye gidiyorsun sen ??

bende iyiyim canım dün yoktum bugünde anneme gidiyorum bir bakayım dedim doktordan gelenlerde sorun yoktur inşallah

benim kız da yeni uyandı pıtır pıtır bişeyler yapıyor içimde

ben gibi uykucu olucak herhalde ne gece oynuyor ne sabahları öğleden sonra başlıyor tekmelemeye

dr da öle söledi iri bi bebek dedi halbuki babasıda bende minyonuz kime çekti bilmiyorum valla bizimde kızımız olacak
ilk 4 ay medisuya gittim sonra değiştirdim anadolu ya gidiyorum artık doğumu da orda düşünüyorum bi terslik olmazsa tabi bu dr dan çok memnunum
senin hangi hastane

benim kız da yeni uyandı pıtır pıtır bişeyler yapıyor içimde

ben gibi uykucu olucak herhalde ne gece oynuyor ne sabahları öğleden sonra başlıyor tekmelemeye

Kız daha ne istiyon, uykucu olsun, benimki saat alarmı gibi, sabah 6 da bi tekmeliyo, 8 de bi tekmeliyo...Garanti...
Bi de gece çok tekmeliyormuş garibim de, anası duymuyor, yazık babası duyuyor eli karnımda uyuduğundan...Bazen çok aşırı tekmeleyince uyandırıyor, seninki acktı herhalde kalk bişey ye diye..Ama ben hiç duymuyorum gece tekmelerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…