2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi ben de yanıyorum ama canım annem demişti bana doğumdan sonra dikkat etmedim sırtımda ağrı kaldı geçmedi birtürlü diye ondan söyledim sırtına dikkat et.en azından ince bir yelek götür

sıcak olur ama kan kaybedeceksin üşürsün ince olsada şortlu filan alma kız Allah seni çıplak çıplak ben giyemem öle :

Kız çıplak değil şort olacak ya..Ama dediğiniz gibi alayım bari bi tane pijama takımı...Gecelik aldım zaten..Ama ben lohusa pijaması falan alamam, 90 tl.diyorlar, o parayı veremem pijamaya, normal bi pijama alırım önden düğmeli...Çoğu kişi de öyle yapıyor zaten burda..

bence de sonrasında kullanamayacağın birşeye o parayı verme.

günaydın kızlar biz geldik

Hoşgeldinizzz....

şimdi ben de yanıyorum ama canım annem demişti bana doğumdan sonra dikkat etmedim sırtımda ağrı kaldı geçmedi birtürlü diye ondan söyledim sırtına dikkat et.en azından ince bir yelek götür

Tamam canım sağol, bende alacam yanıma, iyi ki sormuşum...Yoksa askılıyla şortla giderdim ben...Kimse de bişey demezdi..

bende o kadar paralar vermeyı dusunmuyorum bı carsı pazar bakayım neler var..

sağol canım

benimde öle yaaa of
yine tekrarmı etti o zaman
en son kontrolümüz dündü 18 nisan a gün verdi tekrar o zman sölerim anca
sen ne zaman gidiceksin

cuma günü gidiyorum.

kızlar ben çıkıyorum. müşteri geldi.
öptüm hepinizi.

aaa sen antalya da mısın
ben de antalya da yım

bende veremem o kadr bende normal bişey alıcam öle bişey al sende...

kız hastanede pijama giyersin evinde şortlu takımı giyersin hastanede üşütürsün yoksa

bende o kadar paralar vermeyı dusunmuyorum bı carsı pazar bakayım neler var..

Arkadaşım aralıkta doğum yaptı...Bi tane 90 tl.lik aldı pijama, bi tane de 15 tl.lik...
Hiç gerek yok 90 lığa dedi, ona alacağına bebişine bişeyler alırsın topu topu 2 gün yatıyorsun hastanede..Ne giydirirlerse o kalıyo üstünde zaten değiştiremiyorsun, benim kanamam çok olabilid diye ilk gün 15 liği giydirdiler, onunla çıktım hastaneden dedi..

ben bi tane gecelik aldım ilk gün giyerim belki diye bi tane de kırmızı uğur böcekli pijama takımı aldım pazardan 15 tl lik

günaydın nasılsınız inşallah herşey yolundadır

Günadın ipekk..İyiyiz sen nasılsın..

bişey değil canımcım. annen derdi canım mutlaka yada yaşlılardan birileri.

Kız benim anam benden yanık, kadın kaç kere ameliyat oldu, rahmini falan aldırdı, şort bile giymedi, donuyla durdu hastanede, üzerine çarşaf örttü de..

aaa sen antalya da mısın
ben de antalya da yım

Antalyadayım canım...mervenesli de antalyada...Çoğaldık antalyalılar...
Sen neresindesin..

çok güzel birşey bu gebelik heycan verici değil mi kızlar hem alışveriş falan çok zevkli iyice alıştım bu halime bazen diyorum hep böyle olsa hiç bitmese ama bebişimi öslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…