şimdi ben de yanıyorum ama canım annem demişti bana doğumdan sonra dikkat etmedim sırtımda ağrı kaldı geçmedi birtürlü diye ondan söyledim sırtına dikkat et.en azından ince bir yelek götürYelek mi...
Ciddi misin..Ya ben şu an evde şortla falan yatmaya başladım, üzerime de ince pike örtüyorum..Çok sıcak buralar..Haziranda çekilmez olur, ama çabuk üşütülüyorsa yanımda bulundursam iyi olur, üşürsem dediğin gibi giyerim...
Günaydın Kızlar...............
günaydın kızlar biz geldik
sıcak olur ama kan kaybedeceksin üşürsün ince olsada şortlu filan alma kız Allah seni çıplak çıplak ben giyemem öle:
Günaydın Kızlar...............
sıcak olur ama kan kaybedeceksin üşürsün ince olsada şortlu filan alma kız Allah seni çıplak çıplak ben giyemem öle:
ayy hatırlatma gülemicemmerdiven
kız boşver sen benim duyduklarımı burda olanlar anlatmayayım..bende saklı
Kız çıplak değil şort olacak ya..Ama dediğiniz gibi alayım bari bi tane pijama takımı...Gecelik aldım zaten..Ama ben lohusa pijaması falan alamam, 90 tl.diyorlar, o parayı veremem pijamaya, normal bi pijama alırım önden düğmeli...Çoğu kişi de öyle yapıyor zaten burda..
günaydın kızlar biz geldik
şimdi ben de yanıyorum ama canım annem demişti bana doğumdan sonra dikkat etmedim sırtımda ağrı kaldı geçmedi birtürlü diye ondan söyledim sırtına dikkat et.en azından ince bir yelek götür
Kız çıplak değil şort olacak ya..Ama dediğiniz gibi alayım bari bi tane pijama takımı...Gecelik aldım zaten..Ama ben lohusa pijaması falan alamam, 90 tl.diyorlar, o parayı veremem pijamaya, normal bi pijama alırım önden düğmeli...Çoğu kişi de öyle yapıyor zaten burda..
Kocma diyor ya bana, anne olacağım için kutsalmışım hem de tosun gibiymişim o yüzden kutsal tosun diye çağırıyor beni
hindistan inekleri gibi
kendine baksın o bi merdivenden bile inmeyi beceremiyor
çok geçmiş olsun canımmm bu arada... bana c.tesi şeker yüklemesi için gittiğimde ilaç yazacak
benimde öle yaaa of
yine tekrarmı etti o zaman
en son kontrolümüz dündü 18 nisan a gün verdi tekrar o zman sölerim anca
sen ne zaman gidiceksin
Hoşgeldinizzz....
Tamam canım sağol, bende alacam yanıma, iyi ki sormuşum...Yoksa askılıyla şortla giderdim ben...Kimse de bişey demezdi..
bende o kadar paralar vermeyı dusunmuyorum bı carsı pazar bakayım neler var..
günaydın nasılsınız inşallah herşey yolundadır
bişey değil canımcım. annen derdi canım mutlaka yada yaşlılardan birileri.
aaa sen antalya da mısın
ben de antalya da yım
ben bi tane gecelik aldım ilk gün giyerim belki diye bi tane de kırmızı uğur böcekli pijama takımı aldım pazardan 15 tl lik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?