2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ilk yaşam hastanesine gidiyordum, sonra doktorumu beğenmedim..kadın bana almamız lazım bebek gelişmiyo falan filan demişti..Şimdi andeva yıldıza gidiyorum ben...
İyi kız maşallah bebişin iri olsun daha nee istiyon, tosun gibi olur kuzum yaa..
Biz de minyonuz eşimle, benim boy zatii 1.55, ama kızım da biz gibi minyon olucak....Ebru şallı kılıklı bi kız doğuracam ..Sağlıklı sıhhatli doğsunlar da...

gunaydınnn kızlarrrrr
yaaa cılekk com merak etttım mira 2 saatte 10 kere hep kıprasıyormuyduuu:)):)
aksam esıme anlatıyorum senıdee dıorum ben ole bılseydım gunde 10 kere doktoru arardım dıye:):):):):)

hoşgeldin canımmm...Nerdesin kız, ismini görüyorum aşağıda, yazmıyorsun...
3 saatte 10 kez diyor bendeki kitapta da..Ama sürekli aynı olmuyor ki...Besele öykü gündüz uyuyor, akşamları deliriyor...Akşam 10 dakikada 10 kere tekmeliyo sıpa, ama gündüz öyle değil...

selam kızlar..sohbetiniz bol olsun... keyifler iyidir umarım....
kaynana adı üstünde, fazla bişey beklememek lazım zaten...

herkese iyi günler ben çıkıyorum hazırlanıp anneme gideyim

Görüşürüz canım, yine gel..

selam kızlar..sohbetiniz bol olsun... keyifler iyidir umarım....
kaynana adı üstünde, fazla bişey beklememek lazım zaten...

İyiyiz canım sen nasılsın....Evet, beklentileri düşük tutmak en iyisi, haklısın..

yok kız ne acıkması sabah simitimizi yedik

ben öle arada bi şeyler yemem sabah öğle akşam öğünlerinde yerim

öğle yemeğine 1 saat kaldı o zaman doyururum ben onu

ama 2 gündür acayip nescafe içesim geliyor ben önceden öle nescafe içmezdim noluyor ki bana:44:

Aman yeme, ben her kıpırdadğında yiyorum ayı yogi gibi oldum...Ayy, nescafe dedin de, valla ben içiyorum şu an, çok canın çekiyorsa iç kız bişey olmaz...

aman yaa dr çok önemli insanın psikolojisini bozuyolar iyiki değiştirmişsin
sağlıklıı sıhhatli olsunda güzelim en önemlisi o. hem kibarcacık bi kız olur ne güsel
kadının minyonu makbuldür zaten

Kız hiç gülesim yoktu....Benimkinin anası deli, kibarcacık bi kız beklemiyoruz, gayet cadı bişey olur diye düşünüyoruz bakalım...Ama tip olarak kibarcacık olabilir tabi, çıtı pıtı zayıf bişii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…