dr da öle söledi iri bi bebek dedi halbuki babasıda bende minyonuz kime çekti bilmiyorum valla bizimde kızımız olacak
ilk 4 ay medisuya gittim sonra değiştirdim anadolu ya gidiyorum artık doğumu da orda düşünüyorum bi terslik olmazsa tabi bu dr dan çok memnunum
senin hangi hastane
aman haberleri olmasın daha iyi
keşke benimkilerin de olmasa :)
Yok canım sorun falan kimsede...Bugün kim doktora gidecekti kız ??? Ben kaçırmışım...
gunaydınnn kızlarrrrraman haberleri olmasın daha iyi
keşke benimkilerin de olmasa :)
görüşürükkk
oh çok şükür herkes iyi olsun artık çok az zaman kaldı sağ salim doğuralım inşallah ...bugün yok gliba doktora giden ama dün ege ve bir kaç kişi vardı sanki
gunaydınnn kızlarrrrr
yaaa cılekk com merak etttım mira 2 saatte 10 kere hep kıprasıyormuyduuu:)):)
aksam esıme anlatıyorum senıdee dıorum ben ole bılseydım gunde 10 kere doktoru arardım dıye:):):):):)
herkese iyi günler ben çıkıyorum hazırlanıp anneme gideyim
selam kızlar..sohbetiniz bol olsun...keyifler iyidir umarım....
kaynana adı üstünde, fazla bişey beklememek lazım zaten...
Egenin durusu 1600 gr.olmuş kız, doğum pozisyonunu da almış...Herşey yolundaymış...
Kız daha ne istiyon, uykucu olsun, benimki saat alarmı gibi, sabah 6 da bi tekmeliyo, 8 de bi tekmeliyo...Garanti...
Bi de gece çok tekmeliyormuş garibim de, anası duymuyor, yazık babası duyuyor eli karnımda uyuduğundan...Bazen çok aşırı tekmeleyince uyandırıyor, seninki acktı herhalde kalk bişey ye diye..Ama ben hiç duymuyorum gece tekmelerini...
yok kız ne acıkması sabah simitimizi yedik
ben öle arada bi şeyler yemem sabah öğle akşam öğünlerinde yerim
öğle yemeğine 1 saat kaldı o zaman doyururum ben onu
ama 2 gündür acayip nescafe içesim geliyor ben önceden öle nescafe içmezdim noluyor ki bana:44:
Ben de ilk yaşam hastanesine gidiyordum, sonra doktorumu beğenmedim..kadın bana almamız lazım bebek gelişmiyo falan filan demişti..Şimdi andeva yıldıza gidiyorum ben...
İyi kız maşallah bebişin iri olsun daha nee istiyon, tosun gibi olur kuzum yaa..
Biz de minyonuz eşimle, benim boy zatii 1.55, ama kızım da biz gibi minyon olucak....Ebru şallı kılıklı bi kız doğuracam ..Sağlıklı sıhhatli doğsunlar da...
ayyyy ne uyku bastı ayyyyy
Bugün hava sıkıcı burda, ben de evde olsam da uyusam keşkee hayallerindeyim yaa..
aman yaa dr çok önemli insanın psikolojisini bozuyolar iyiki değiştirmişsin
sağlıklıı sıhhatli olsunda güzelim en önemlisi o. hem kibarcacık bi kız olur ne güsel
kadının minyonu makbuldür zaten
kızlar bugun ve yarın yoğunum bi girip ansızın çıkabilirim kusura bakmayın habersiz çıkarsam
işler fena
kızlar bugun ve yarın yoğunum bi girip ansızın çıkabilirim kusura bakmayın habersiz çıkarsam
işler fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?