2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman yeme, ben her kıpırdadğında yiyorum ayı yogi gibi oldum...Ayy, nescafe dedin de, valla ben içiyorum şu an, çok canın çekiyorsa iç kız bişey olmaz...

ya yemiyom da sanki fitmiyim popo aldı başını gidiyor 15 kilo aldım 7 ayda

aman içiyorum bende napim 2 bardaktan bişey olmaz onu yeme bunu yeme sıkıldım artık

ya yemiyom da sanki fitmiyim popo aldı başını gidiyor 15 kilo aldım 7 ayda

aman içiyorum bende napim 2 bardaktan bişey olmaz onu yeme bunu yeme sıkıldım artık

Valla ben herşey yediğimden yemek konusunda sıkılmadım da,günler geçsin bebişim kucağıma gelsin istiyorum...Erken doğururum korkusu sardı, korkularla yaşamak çok kötü, biran önce şu 66 günü atlatayım, vaktinde saatinde doğurayım istiyorum...İç bacım iç, afiyet olsun...Bak kızın nasıl oynayacak şimdi kahveye..Benimki deliriyo...Anası gibi doğustan tiryaki olacak...

gunaydınnn kızlarrrrr
yaaa cılekk com merak etttım mira 2 saatte 10 kere hep kıprasıyormuyduuu:)):)
aksam esıme anlatıyorum senıdee dıorum ben ole bılseydım gunde 10 kere doktoru arardım dıye:):):):):)

ahahahah :) yok ben dedim ki benim bebe herhalde ağır olacak , az hareket ediyor napiyim dedim sustum oturdumm, kurcalamiyim dedim
meğer 12 saatte 10 hareketmiş :)

günaydın can kuşş hoşgeldin bu arada

kızlar bugun ve yarın yoğunum bi girip ansızın çıkabilirim kusura bakmayın habersiz çıkarsam
işler fena

ben de seni merak etmiştim pat diye çıkmaz bu ağa diye
bak sen işine kuşum

ayy esnemekten çenem ayrıldı yaaa

sorma benim dee
aaaa ben size anlattım mııııı, son kontrolde benim kız esniyordu yaa doktor bile şoka girdi
esnedi kuzu resmen içimde :) bi de su yuttu sonra kooptuk hepimizz

gunaydınn canmmmm valla bgn hıııc keyfımm yok nedenıde yok amaaa....

benımde bazaen saatte 100 kere kıpırdıyo bazen hıc kıpırdamıyo bana doktor gunde 10 kere demıstı

tipini dedim kız zaten. huyu suyu başka

bu arada adım yeşim sölemeyi unuttum
alışverişi nerden yapıyosun sen ben daha hiç bişey almadım sayılır
bu ay alcaz heralde ama nerden neler alcağıma hala karar veremedim

ayy evet bi tuhaf hissediyo insan benimki de yutkunmuştu acaip oldum yaaa ıssırırı o dudakları

istanbuldaysan havuzlu han' a gitmeni tavsiye ederim..ben herşeyimi ordan aldım..peşin alımda indirim yapıyolar....bi bak istersen...

Ben de emine, ama kuzu diyorlar....Alıştım ben de kuzuya...Artık dana oldum ama adım kuzu kaldı..
Ya ben de pek bişi almadım aslında, küvetini, 5 li setini, hastane çıkışını, bi kaç zıbın şapka patik eldiven, havlusu falan onları aldım, o kadar..Miniço ya gidiyorum ben..En uygun orası...Hamile kıyafetlerini de kışlahanın karşısındaki mağazadan aldım, orası çok hesaplı diğer mağazalara göre...
Oda falan yapmayı düşünmüyorum zaten, şu an yapabilecek maddi durumum da yok açıkçası...Oyun parkı alıcam, beşik falan da almıycam, onu da bebek doğmadan almak iyi değil dedi annem diye sürekli erteliyorum...

Ben de kestireceğim..Kestirme diyorlar diye kestirmiyorum ama çok zayıfladı saçlarım çok kötü oldu...Kısacık yapacağım...

Ben kestirdinm çooook pişman oldum kuzu
bi de kuaför istediğimden çok fazla kesti, ben bayılırdım böyle lohusa tacıyla uzun saça
kısacık, omuzlarımda kaldı saçlarım

yaa ben saçımı boyatmayı özledimmm
doğurunca açıcam sarı yapıcam
yoksa bakır kahve falan mı yapsaammm bilemedimmmmm

bende kestirecem yaa acaip dökülüyooo..

yaa kızlar bu arada öğleden sonra askeri hastaneden randevu almaya çalışacagım nolur dua edin pazartesiye alabileyim hilmi de gelsin oda görsün yavrusunu

Ben de kestireceğim..Kestirme diyorlar diye kestirmiyorum ama çok zayıfladı saçlarım çok kötü oldu...Kısacık yapacağım...

aynenn bende de aynı şikayet var..saçlarım belimde. çok kötü hissediyorum kendimi...inanmam aslında öyle şeylere ama yinede kestiremiyorum işte...tedirginlik var...ayrıca doğumdan hemen sonrada kestiremicekmişim, o saçlarımda benlen beraber kırklancakmış..hatta kestiğim tırnaklarımı bile atmayacakmışım kırkım çıkana kadar...varmı böyle bişi duyan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…