snein gibi boş boş maaş almıyoruz biz deli fatma
Ben de kestireceğim..Kestirme diyorlar diye kestirmiyorum ama çok zayıfladı saçlarım çok kötü oldu...Kısacık yapacağım...
senin de mi canın çekti :)
böyle bi garip hissediyorum kendimi, hani beyazım falan hiç yok da, cansız geliyorum kendime
Ben de emine, ama kuzu diyorlar....Alıştım ben de kuzuya...Artık dana oldum ama adım kuzu kaldı..
Ya ben de pek bişi almadım aslında, küvetini, 5 li setini, hastane çıkışını, bi kaç zıbın şapka patik eldiven, havlusu falan onları aldım, o kadar..Miniço ya gidiyorum ben..En uygun orası...Hamile kıyafetlerini de kışlahanın karşısındaki mağazadan aldım, orası çok hesaplı diğer mağazalara göre...
Oda falan yapmayı düşünmüyorum zaten, şu an yapabilecek maddi durumum da yok açıkçası...Oyun parkı alıcam, beşik falan da almıycam, onu da bebek doğmadan almak iyi değil dedi annem diye sürekli erteliyorum...
boşboş maaş mı alıyorum ben aşk olsun alındım bu lafına gerçekten neyse bişi demiyorum
senin de mi canın çekti :)
böyle bi garip hissediyorum kendimi, hani beyazım falan hiç yok da, cansız geliyorum kendime
bende kestirecem yaa acaip dökülüyooo..
yaa kızlar bu arada öğleden sonra askeri hastaneden randevu almaya çalışacagım nolur dua edin pazartesiye alabileyim hilmi de gelsin oda görsün yavrusunu
kızlar selam..nasılsınız ?
Ben hala hastayım...nezlem geçmeden boğaz yanması başladı..accık ağrıyodu zaten,rapor almak istmeiyorum zaten nisan 20 de izne ayarılamyı düşünüyorum...tavsiye edeibleceğiniz bişey varmı..
Kloroben spreyini sıkıyorum, ocak tada hasta olmuştumda..dr bunu vermişti bide parol vermişti o zaman.dr uma sordum kulanavbilrsin dedmişti..ama parol hiçbişey yapmıyoruki.
bu gün pastil içtim.sıcak suya limon sıkıyorum,bal karabiber,tarçın.2 kez bunu yaptım..iğrençti tadı ama içmek zorunda kalfdım..sizin bildiğiniz altarnatfler varmı :2::2::2:
bu arada kızım pek hareketli..hasta olmama rağmen kıpır kıpır ,inaşalhlh etkilemez yavrumu....
sizin kadar çok giremiyorum..işler yoğun olunca..ne çabuk geçti 7 ay dimi kızlar...daha dün gibi hatırlıyorum kızlar bende hamileyim deyişlerimizi..cinsiyet heyecanlarımızı....ben izne ayrılınca evde net olmadığı için gelemiycem..hanginiz ne zamn doğum yaptı öğrenemeyecğim..son ay heyecanlarmızdan uzak kalıcam off yaaa......artık arada bir annemlerden yada görümceme gititğimde öğrenirim..
Antalyadayım canım
burda da seçenek çok ama iyisi iyi para kötüsünü de biz istemioz kaldık bu günlere kadar işte
Ben hala hastayım...nezlem geçmeden boğaz yanması başladı..accık ağrıyodu zaten,rapor almak istmeiyorum zaten nisan 20 de izne ayarılamyı düşünüyorum...tavsiye edeibleceğiniz bişey varmı..
Kloroben spreyini sıkıyorum, ocak tada hasta olmuştumda..dr bunu vermişti bide parol vermişti o zaman.dr uma sordum kulanavbilrsin dedmişti..ama parol hiçbişey yapmıyoruki.
bu gün pastil içtim.sıcak suya limon sıkıyorum,bal karabiber,tarçın.2 kez bunu yaptım..iğrençti tadı ama içmek zorunda kalfdım..sizin bildiğiniz altarnatfler varmı :2::2::2:
bu arada kızım pek hareketli..hasta olmama rağmen kıpır kıpır ,inaşalhlh etkilemez yavrumu....
sizin kadar çok giremiyorum..işler yoğun olunca..ne çabuk geçti 7 ay dimi kızlar...daha dün gibi hatırlıyorum kızlar bende hamileyim deyişlerimizi..cinsiyet heyecanlarımızı....ben izne ayrılınca evde net olmadığı için gelemiycem..hanginiz ne zamn doğum yaptı öğrenemeyecğim..son ay heyecanlarmızdan uzak kalıcam off yaaa......artık arada bir annemlerden yada görümceme gititğimde öğrenirim..
Ay hadi inşallahhhhhhh
Bildiğim tüm duaları ettim walla dünürüm sana
Çok geçmiş olsun canım.. etkilenmez bebiş merak etme
bal + zencefil + tarçın da acaip iyi geliyor aklında olsun
Ben kestirdinm çooook pişman oldum kuzu
bi de kuaför istediğimden çok fazla kesti, ben bayılırdım böyle lohusa tacıyla uzun saça
kısacık, omuzlarımda kaldı saçlarım
oyyyyyyyyyyyy kıyamam bennn takıldım kız deli sende olmasan naparız biz.. barıştıkmı
çok geçmiş olsun..
bende geçen ay grip oldum 5 gün yattım evde dr günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi. içtim çok iyi geldi. limonlu ıhlamur içtim çok dinlendiriyo bide sürekli sırtıma sıcak havlu koydum terledim öle atlattım.
dr bebeğe grip geçmez plesanta muhteşem bişey öle herşeyi geçirmez dedi.
aynenn bende de aynı şikayet var..saçlarım belimde. çok kötü hissediyorum kendimi...inanmam aslında öyle şeylere ama yinede kestiremiyorum işte...tedirginlik var...ayrıca doğumdan hemen sonrada kestiremicekmişim, o saçlarımda benlen beraber kırklancakmış..hatta kestiğim tırnaklarımı bile atmayacakmışım kırkım çıkana kadar...varmı böyle bişi duyan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?