2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam..nasılsınız ?

Ben hala hastayım...nezlem geçmeden boğaz yanması başladı..accık ağrıyodu zaten,rapor almak istmeiyorum zaten nisan 20 de izne ayarılamyı düşünüyorum...tavsiye edeibleceğiniz bişey varmı..

Kloroben spreyini sıkıyorum, ocak tada hasta olmuştumda..dr bunu vermişti bide parol vermişti o zaman.dr uma sordum kulanavbilrsin dedmişti..ama parol hiçbişey yapmıyoruki.

bu gün pastil içtim.sıcak suya limon sıkıyorum,bal karabiber,tarçın.2 kez bunu yaptım..iğrençti tadı ama içmek zorunda kalfdım..sizin bildiğiniz altarnatfler varmı :2::2::2:

bu arada kızım pek hareketli..hasta olmama rağmen kıpır kıpır ,inaşalhlh etkilemez yavrumu....

sizin kadar çok giremiyorum..işler yoğun olunca..ne çabuk geçti 7 ay dimi kızlar...daha dün gibi hatırlıyorum kızlar bende hamileyim deyişlerimizi..cinsiyet heyecanlarımızı.... ben izne ayrılınca evde net olmadığı için gelemiycem..hanginiz ne zamn doğum yaptı öğrenemeyecğim..son ay heyecanlarmızdan uzak kalıcam off yaaa......artık arada bir annemlerden yada görümceme gititğimde öğrenirim..

oooo maaşallah almadında bu kadar şey var alsan daha neler olacak kimbilir. hastane çantanın içi hazır olmuş nerdeyse
bende oyun parkı alıcamda. annenin dediği doğru 1-2 ay ona yatıırılmıyo heralde
hamile kıyafetlerinide ilke hamileden almıştım. bundan sonra 2 buçuk ay kalmış daha bişey almam

bende kestirecem yaa acaip dökülüyooo..

yaa kızlar bu arada öğleden sonra askeri hastaneden randevu almaya çalışacagım nolur dua edin pazartesiye alabileyim hilmi de gelsin oda görsün yavrusunu

Ay hadi inşallahhhhhhh
Bildiğim tüm duaları ettim walla dünürüm sana

Çok geçmiş olsun canım.. etkilenmez bebiş merak etme
bal + zencefil + tarçın da acaip iyi geliyor aklında olsun

Antalyadayım canım
burda da seçenek çok ama iyisi iyi para kötüsünü de biz istemioz kaldık bu günlere kadar işte

doğru söylüyosun..iyisi hakkaten iyi para, kötüsüde tercih edilmiyor..bende herşeyimi en iyi şekilde almaya çalıştım..bütçemize göre aldık bişeyler..hayırlısıyla kullanmak nasip olsun ( cümlemize)..

çok geçmiş olsun..
bende geçen ay grip oldum 5 gün yattım evde dr günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi. içtim çok iyi geldi. limonlu ıhlamur içtim çok dinlendiriyo bide sürekli sırtıma sıcak havlu koydum terledim öle atlattım.
dr bebeğe grip geçmez plesanta muhteşem bişey öle herşeyi geçirmez dedi.

Ay hadi inşallahhhhhhh
Bildiğim tüm duaları ettim walla dünürüm sana

Çok geçmiş olsun canım.. etkilenmez bebiş merak etme
bal + zencefil + tarçın da acaip iyi geliyor aklında olsun

saol canım..şu zencefili hiç bilmiyorum akşama alayım baharatcıdan...dedğin formülü yapayım..acı yokmuş formulünde :)

geçen gün hapşurduğumda karnımda gerilmeler oluyordu yaklaşık 1 -2 saat sürüyordu..biraz o da korkkuttu..ama aartık hapşurmuyorum..şunu bi atlatsaydım off offff

temmuz annelerine bakıodum hanı orda erken dogum yapan bı kız varya onu merak ettım Japones vardıya o yazmıs heralde artık oaraya takılıyorrr. japonyayı radyasyon bulutları sarmıs onu anlatıyorrr

merhaba kızlar sizi çoook uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.çoğunuzu tanıyorum artık diyebilirim:)bende haziran annesiyim kısmetse haziran başı gibi olucak doğum.biraz sıkıntılı bir hamilelik dönemi oldu benim için ama bunada şükür.benide kabul ederseniz sevinirim.

oyyyyyyyyyyyy kıyamam bennn takıldım kız deli sende olmasan naparız biz.. barıştıkmı

neyse boşverelim....

aradım hastaneyide açan olmadı çıkmış olabilirlermiş öğleden sonra 13.30 da arayacakmışım ufffff

geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım öksürüp duruyorum. çok feci bir şekilde işin kötü yanı antalya gibi cehennem sıcağında bile grip oluyorum sinir oluyorum yaaaa sinir

parolu bende sınırlı içtim bırakatım canım..ama hala iyileşemedim....geceleri terliyorum ama atamadım..seninde ıhlamur limon formülünü denicem saol cnaım

bebeğe geçmemesine çok sevindim.. içim daha çok rahatladı..keşke kafeinde geçmeseydi..benimde canım kola istiyo kahve istiyo içemiyorum hehe :)

Kendi tırnağını değil de, bebişin ilk tırnağını atmayacakmışsın diye duydum ben de..Ama niye bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…