2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de siyah beyazı daha çok seviyorum, renkli bana korkunç geliyor :)

ay yok ben renklıde daha belırgın ya agzı gozu yarın full tıme dısardayım zaten alısverıs tamamlıcam yatak sıfonyer sırt bas felan derken bakım urunlerınıde alcaz esımle bornoz takımı felan aksamı zor ederım valla

canım bende aynı oluyor sabah pantolonumu zor giyiyorum bacaklarımı açamıyorum acıyor yatarak giyiyorum pantolunu napim

geçmiş olsun cnm.
az kaldı hakikatten bende daha birsürü iş var yapılacak. bebişin uyku setini felan yıkamam lazım
hazırlamak lazım çantaları artık, bende daha yıkamadım beşik için diktirdiklerimi falan.. Nisanda yazlıkları çıkartıp öyle yapçam geri kalan işlerimi.. Az bişey kaldı zaten benim...

Ne güzel canım herşey yolunda hayırlısıyla aynı anda alırmısız bebekleri kucağımıza :))))))))))))))

Allah a şükür herşey yolunda... Valla senle alırmışız bebekleri kucağımıza.. İnşallah kalabildikleri kadar kalırlar içerde ama benim eğer 37 de falan alılarsa, 24-25 mayısta falan olur belki. Tabi daha kadın doğumcu bişey demedi de ben öyle düşünüyorum..

neyse kızlar ben kaçar... Çok yoruldum bugün, doktora gittim, ordan Kadıköy e gittim..Ordan Ümraniye ye derken perişan oldum.. Şimdi biraz uzanayım.. Görüşürüz...

yooo bence saçma değil canım bende çabuk karar verenlerdenimdir hep..

bilmem kı nısanlı bıle degıldık allah gonlumuze gore verdı ama herseyın hayırlısı ıstedıgım esı aldımmm ılkını hep kız ısterdım oda oldu sukurler olsun rabbıme allah herkesın gonlune gore vesın insallah :93:

off canım hilmi ile beraber akşam saatlerinde sıcak havada sahilde el ele yürümek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…