Ben de siyah beyazı daha çok seviyorum, renkli bana korkunç geliyor :)
bel ağrısı zaten varhatta fazla kalmama bile gerek yok yemek yapmaya bile kalkışsam yetiyo.. Bide bende siyatik de var öldürüyo beni.. şimdide bu kasık kemiklerimin ağrsı başladı bu resmen yürütmüyo. bacaklarımı giyinirken falan havaya kaldıramıyorum..
hazırlamak lazım çantaları artık, bende daha yıkamadım beşik için diktirdiklerimi falan.. Nisanda yazlıkları çıkartıp öyle yapçam geri kalan işlerimi.. Az bişey kaldı zaten benim...geçmiş olsun cnm.
az kaldı hakikatten bende daha birsürü iş var yapılacak. bebişin uyku setini felan yıkamam lazım
Ne güzel canım herşey yolunda hayırlısıyla aynı anda alırmısız bebekleri kucağımıza :))))))))))))))
biz kendimiz yaptık canım onuda ben ekliyorum ara ara
kız ekledim adıyla yaşasında ecrin ni ben anlam akrşılıgını ücret olarak bulmuştum
ben söliyim bari aylin bence güzelherkese slm.kızımın adına bizde karar veremedik hala.
sizce hangisi güzel
belinay,aylin,tuğçe,gökçe,beril
herkese slm.kızımın adına bizde karar veremedik hala.
sizce hangisi güzel
belinay,aylin,tuğçe,gökçe,beril
2.5 aya kadar karar vereceğiz inşş.
Çok geç kalmışsınız bence... Biz varya daha cinsiyet belli olmadan karar vermiştik..
bizmkı bıraz sacma olcak ama nısanlı bıle degıldık salak gıbı taa ozamandan kız kumsal erkek poyraz dedık :93:
yooo bence saçma değil canım bende çabuk karar verenlerdenimdir hep..
off canım hilmi ile beraber akşam saatlerinde sıcak havada sahilde el ele yürümek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amanında amanın kocısınımı ozlemıs benım guzel bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?