kız koca göbüş gezenti karı. annene selam söyle..:))))
oğluunuda salla bi tekme atsın bakem
aman önemli bişey olmasında iyi ol cnm. yatak odanda hayırlı olsun yeni bebişler getirsin sana:))))))))yoğunum bu ara canım ya anca okumaya vakit bulabiliyorum. Misafirim falan vardı. yatak odam değişti her gün temizlik yapmaktan imanım gevredi.. bugünde dışardayım yine. önce hastane gezmeye gidicem sonrada doktora. anca okumaya fırsatım var yani..
kız bende 5 tane var hemde 10 yıldır ama ilk kızım zehir gibi maşşallah. delimi dr nekızlar dünden beri kafama takılan bişey var.tv'de bi dr dedi ki eğer dişlerinizde metal dolgu varsa hamile kalmadan önce çıkarttırın bebeğe zarar veriyor dedi.beyin gelişimini etkiliyormuş.bendede iki tane metal dolgu var çok kafama takıldı ya.off nerden izledim.aranızda metal dolgusu olan var mı?
al annem allaha emanet olsunlar..normal gorunuyosnuz valla benmı acaba cok kuruntuluyum dıyorum.
erken dogum yada sona da allah korusun bısey olurmu dıye dusunuyorum.bu cumartesı bebek odasını eskık butun esylarını alalım dedık ama korkuyorum erkenmı dıye.
kuzu sende ödemmi var ya bendede başladı yüzüm elim ayğım fena anlıycaan ya bu listeyi kim düzenliyosa ona söyleyeylim bizide yazsın adımız EMİR MUHAMMED son gün 9 haziran bence mayısda doğacak ama bakalım
aman önemli bişey olmasında iyi ol cnm. yatak odanda hayırlı olsun yeni bebişler getirsin sana:))))))))
kızlar çok sağolun ya.içimi rahatlattınız.artık tv izlemek istemiyorum valla ya.sürekli hamileler öle yapmasın böle yapmasın.kafayı sıyırcam.çok takıyorum kafaya.
krizantem20 bence erken değil zamanıdır canım.bende kuruntuluyum ama odasını aldık 10 gün oldu.kokusuda ancak çıkıcak heralde fena kokuyo çünkü.ufak tefek eksiklerim kaldı sadece
Takma ya, ben günlük hayatıma devam ediyorum, çayımı da içiyorum, kahvemi de...elimden gelse yatak odası muhabbeti de yapacam, tek başına olmuyor...Hiç kasmıyorum kendimi..
Kalabalıkken burası soriimm ya
benim bu kasıklarımdaki kemikler feci ağrımaya başladı.. bacaklarım ayrılıyo sanki birbirinden.Sanırım çatım genişliyomuş ondan bu kadar ağrıyomuş.. bana bu genişleme erken gibi geldi bugün doktorada sorucam gerçi. var mı bunu yaşayan aranızda??
evet genelde kokusu cıkmıyo dıyolar ama benımm ıcın kokusu pek farketmez cunku bebısımı yanıma yatırcam ama tabı odasına yıne gırer cııkarız bende dıyorum alıyımda mayısta getırtıyım dıyorum.
benımde bı dengesızlıgım var.Hamılelık oncesıde vardı kabul edıyorum ama su hafta tavan yaptı:))
1 saat oncesı dunyanın en mutlu ınsanı olabılıyorken hemen degısebılıyorum...
bende kasık agrısı yok ama ayakta fazla durunca belımın tam ortası cok agrıyo kasıklarım falan doktora sordum bel kemıklerın legen kemıklerın doguma hazırlanıyo acılıyo normal dedı belkı senınkıde boyledır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?