2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benımde bı dengesızlıgım var.Hamılelık oncesıde vardı kabul edıyorum ama su hafta tavan yaptı:))
1 saat oncesı dunyanın en mutlu ınsanı olabılıyorken hemen degısebılıyorum...

kız koca göbüş gezenti karı. annene selam söyle..:))))
oğluunuda salla bi tekme atsın bakem

gezenti oldum valla eşimin ataköyde kafe kurulumu varmış dedim beni de at anamlara bahçelievlere akşama anca gelir a.s söylerim şekerim... oğlum sabah aç olduğum için tepiniyordu şimdi karnını doyurdum uyudu yavrum uyandığında borcu olsun ama sana

aman önemli bişey olmasında iyi ol cnm. yatak odanda hayırlı olsun yeni bebişler getirsin sana:))))))))

kız bende 5 tane var hemde 10 yıldır ama ilk kızım zehir gibi maşşallah. delimi dr ne

al annem allaha emanet olsunlar..
bende aldım baya bişeylerini

ben yemeğe çıkıyoum

kızlar çok sağolun ya.içimi rahatlattınız.artık tv izlemek istemiyorum valla ya.sürekli hamileler öle yapmasın böle yapmasın.kafayı sıyırcam.çok takıyorum kafaya.

Var canım, ama belden yukarda..Bacaklarda falan bişey yok...Yüzüm falan felaket ama..1 ay önceki kontrolde bile vardı bende ödem, doktor öyle demişti, artık yüzümün şekli şemali kaydı...Tuz yeme diyorlar, yemiyorum zaten ama geçmiyor..

aman önemli bişey olmasında iyi ol cnm. yatak odanda hayırlı olsun yeni bebişler getirsin sana:))))))))

:))) yok artık önce bunu bi çıkariiim de sonrasını düşünürüz. çok masraflıymış bu çocuk işi. mobilyaları kendimiz yapmamıza rağmen onlar bile baya pahalıya mal oluyo. hazır alsak daha iyidi valla. yok nası olcak diye kara kara düşün. çiz et renk bul bi ton stress hazır almak ne rahatmış valla..

kızlar çok sağolun ya.içimi rahatlattınız.artık tv izlemek istemiyorum valla ya.sürekli hamileler öle yapmasın böle yapmasın.kafayı sıyırcam.çok takıyorum kafaya.

Takma ya, ben günlük hayatıma devam ediyorum, çayımı da içiyorum, kahvemi de...elimden gelse yatak odası muhabbeti de yapacam, tek başına olmuyor...Hiç kasmıyorum kendimi..

krizantem20 bence erken değil zamanıdır canım.bende kuruntuluyum ama odasını aldık 10 gün oldu.kokusuda ancak çıkıcak heralde fena kokuyo çünkü.ufak tefek eksiklerim kaldı sadece

Kalabalıkken burası soriimm ya

benim bu kasıklarımdaki kemikler feci ağrımaya başladı.. bacaklarım ayrılıyo sanki birbirinden.Sanırım çatım genişliyomuş ondan bu kadar ağrıyomuş.. bana bu genişleme erken gibi geldi bugün doktorada sorucam gerçi. var mı bunu yaşayan aranızda??

Son düzenleme:
krizantem20 bence erken değil zamanıdır canım.bende kuruntuluyum ama odasını aldık 10 gün oldu.kokusuda ancak çıkıcak heralde fena kokuyo çünkü.ufak tefek eksiklerim kaldı sadece

evet genelde kokusu cıkmıyo dıyolar ama benımm ıcın kokusu pek farketmez cunku bebısımı yanıma yatırcam ama tabı odasına yıne gırer cııkarız bende dıyorum alıyımda mayısta getırtıyım dıyorum.

Takma ya, ben günlük hayatıma devam ediyorum, çayımı da içiyorum, kahvemi de...elimden gelse yatak odası muhabbeti de yapacam, tek başına olmuyor...Hiç kasmıyorum kendimi..

bende çok kasmamaya çalışıyorum ama ne zaman fazla rahat davransam bişey oluyo yada denk geliyo.2 kere kanamam oldu Allaha şükür bayadır olmuyo.geçen haftada karnımın sağ tarafında şiddetli bi ağrıyla hastaneye koştuk apandistten şüplendiler şükür ondan da bişey çıkmadı.beterinden korusun Allahım

selam kızlarr..dolgu konusunda metal dolguyu bilmiyorum ama suanda ben de bi cürük var ve haftaya dolgu yaptırıcam iki doktorumada sordum sakıncası yok dedi..ama metal dolguyu bilmiyorum...

bende kasık agrısı yok ama ayakta fazla durunca belımın tam ortası cok agrıyo kasıklarım falan doktora sordum bel kemıklerın legen kemıklerın doguma hazırlanıyo acılıyo normal dedı belkı senınkıde boyledır.

benımde cok yurudugumde ayakta durdugumda kalcalarımda agrı oluyor.Zaten mehteran gıbı 2 ılerı 1 gerıyuruyorum buldugum sıra, bank ne varsa cokuyorum:))

bende yanımda yatırcam ilk zamanlar başka çaresi yok zaten.senin dediğin gibide olur.için nasıl rahat edicekse öle yap yoksa insanın kafasını kurcaıyıp duruyo bilirim.

benımde bı dengesızlıgım var.Hamılelık oncesıde vardı kabul edıyorum ama su hafta tavan yaptı:))
1 saat oncesı dunyanın en mutlu ınsanı olabılıyorken hemen degısebılıyorum...

ayneeeeen bebişim yaaaaaa.. bi mutlu bi mutsuz bi dalgın bi enerjikk..kendimden sıkılıorum çoğu zaman saçmalıosun ipek diorum..

bel ağrısı zaten var hatta fazla kalmama bile gerek yok yemek yapmaya bile kalkışsam yetiyo.. Bide bende siyatik de var öldürüyo beni.. şimdide bu kasık kemiklerimin ağrsı başladı bu resmen yürütmüyo. bacaklarımı giyinirken falan havaya kaldıramıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…