ayneeeeen bebişim yaaaaaa.. bi mutlu bi mutsuz bi dalgın bi enerjikk..kendimden sıkılıorum çoğu zaman saçmalıosun ipek diorum..
Kızlar merhaba, ben yine doktordan gelidm.. Hava çok güzeldi bu arada dışarda.. Bu sefer endokrinolojide randevum vaardı... Canım doktorumu gördüm.. Tsh düşüktü ya, neyse iyiymiş düşük olması takma dedi.. İnsülini 2 doz alsan iyi olur dedi.. Ve dedi ki sen diabetik olduğun için zaten bebeği en geç 38 olmadan alırlar, yani az kalmış doğuma dedi.. Bende bir an doktor öle deyince heyecan yaptım ya... Az kaldı gerçekten.. Ne güzel..
Kızlar merhaba, ben yine doktordan gelidm.. Hava çok güzeldi bu arada dışarda.. Bu sefer endokrinolojide randevum vaardı... Canım doktorumu gördüm.. Tsh düşüktü ya, neyse iyiymiş düşük olması takma dedi.. İnsülini 2 doz alsan iyi olur dedi.. Ve dedi ki sen diabetik olduğun için zaten bebeği en geç 38 olmadan alırlar, yani az kalmış doğuma dedi.. Bende bir an doktor öle deyince heyecan yaptım ya... Az kaldı gerçekten.. Ne güzel..
selam arkadaşlar...
bu sabahtan sağlık ocağına gittim kaydım yapıldı sonra da lazım oluyo diye gidip e devlet şifremi aldım postaneden..ama yürümek hiiiç iyi gelmedi bayılacak gibi oldum çok ağrı yaptı
şimdi evde yattım dinleniyom
sizler de iyisinizdir inşallah
ben yarın tekrar gıtcm renklı ultrason bozuktu onda gorecem kuzucugumu dr um cgrdı
ay ne güzel benide hergün çağırsalar giderim valla hiç sıkılmadan daha renkli ultrasona neden giriryosun
olsun her gıttıgımde cekyodu ogun gıttıgımde sıyah beyaz aldı bananeeeeeee
aaa senin açılman yok muydu, doktor rapor vermemiş miydi ben mi karıştırıyorum?
nasıl kalkarsın yerinden canım yaaaaaaa
çok kızdım ama ben sana şimdi
biz kendimiz yaptık canım onuda ben ekliyorum ara aracanım liste düzenlenmesini kim yapıyor..sen düzenleyebiliyormusun ?
Dünyada böylesi yoktur
Her gören ona tutulur
Benim halim zaten çok fena
Bir de bu geldi başıma
Alın yazısı kaderim
Aklım hep sende güzelim
Ah Fatma, ah Fatma
Ah Fatma aşık herkes sana
:26::26::26:
kız fatma benim kızın adına sonunda karar verdik anacım ECRİN ECEM olucak
listeye ekleyiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?