2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim genelde kasık ağrısı gibi değilde ince ince sızlıyo gibi oluyor.ama kasık ağrısı da olması normal.bebek büyüdükçe baskı yapıyodur.

ayneeeeen bebişim yaaaaaa.. bi mutlu bi mutsuz bi dalgın bi enerjikk..kendimden sıkılıorum çoğu zaman saçmalıosun ipek diorum..

aynı bende oyleyım ama sacmalamıyoz ya elımızde olan bısey degılkı kendılıgınden gelısıyo valla yazık benımde butun durumlarımı esım cekıyo gelde bana sor dıyo.

Ben bı yemek molası vereyım sonra gelırım dıye dusunuyorum umarım ıs yogunlugu olmaz da gırerım
opuldunuz guzel annelerr....

Kızlar merhaba, ben yine doktordan gelidm.. Hava çok güzeldi bu arada dışarda.. Bu sefer endokrinolojide randevum vaardı... Canım doktorumu gördüm.. Tsh düşüktü ya, neyse iyiymiş düşük olması takma dedi.. İnsülini 2 doz alsan iyi olur dedi.. Ve dedi ki sen diabetik olduğun için zaten bebeği en geç 38 olmadan alırlar, yani az kalmış doğuma dedi.. Bende bir an doktor öle deyince heyecan yaptım ya... Az kaldı gerçekten.. Ne güzel..

hos geldın cnmmm :80:

selam arkadaşlar...
bu sabahtan sağlık ocağına gittim kaydım yapıldı sonra da lazım oluyo diye gidip e devlet şifremi aldım postaneden..ama yürümek hiiiç iyi gelmedi bayılacak gibi oldum çok ağrı yaptı
şimdi evde yattım dinleniyom
sizler de iyisinizdir inşallah

geçmiş olsun cnm.
az kaldı hakikatten bende daha birsürü iş var yapılacak. bebişin uyku setini felan yıkamam lazım

Ne güzel canım herşey yolunda hayırlısıyla aynı anda alırmısız bebekleri kucağımıza :))))))))))))))

aaa senin açılman yok muydu, doktor rapor vermemiş miydi ben mi karıştırıyorum?
nasıl kalkarsın yerinden canım yaaaaaaa
çok kızdım ama ben sana şimdi

canım liste düzenlenmesini kim yapıyor..sen düzenleyebiliyormusun ?
biz kendimiz yaptık canım onuda ben ekliyorum ara ara

kız fatma benim kızın adına sonunda karar verdik anacım ECRİN ECEM olucak

listeye ekleyiver

kız ekledim adıyla yaşasında ecrin ni ben anlam akrşılıgını ücret olarak bulmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…