özlemek değilde sıkıldım burdan yaaaaa:84::84::84:
bendeeeeeee:84::84:
eşimle birlikte bişey yapmak istiyorum... burası hep sogk sinir oluyorum... beraber birgün geçirmek istiyorum...:84:
eşimle birlikte bişey yapmak istiyorum... burası hep sogk sinir oluyorum... beraber birgün geçirmek istiyorum...:84:
kız o dert bende de var benim pazar günü tatil eşimin pazartesi evlendiğimizden beri bi pazar başbaşa kahvaltı yapamadım ya ben:2:
evt aynen bizimde öle benim s.tesi-pzar eşimin p.tesi ve en yogun oldugu günler c.tesi-pazar evede geç gelio o günler
ama okullar kapanınca tatil oluyordur eşininde yazları tatil
sende yıllık iznine çık gez toz
bizde o da yok hep çalış hep çalış
verirlerse 1 hafta izin doy doyabilirsen gezmelere
yazında memlekete git o aile bu aile gez öle yıllık iznimi dogm izin sonrasına alıcam...:84::84:
bu sene boşverin ailelerinizikap çocuğunu da kocanı da yazın tatile gidin otele 3-5 gün denize gidin
ben çok istiyorum bunu yapmayı ama bebişim 2 aylık olucak sanırım yapamicazzzzzzzzz
bitmedi bugun bitmediiiiii
bıtmedı evettttttttt su mart bır gecseydı gercı az kaldı ama nedense mart ayı bana uzun gelyo yaaaaa
bıtmedı evettttttttt su mart bır gecseydı gercı az kaldı ama nedense mart ayı bana uzun gelyo yaaaaa
bi de kedilere sor bakalım
mart gene hızlı gectı gıbı bakalım nısanda ne yapacagız artık ıyıce gun sayarız...
31 gün ya ondandır, bana da uzun gelir hep, bi de şubat hemen geçiveriyo mart bi türlü geçmiyo sanki:) nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?