2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eşimle birlikte bişey yapmak istiyorum... burası hep sogk sinir oluyorum... beraber birgün geçirmek istiyorum...:84:

bende yapmak ıstıom canım benım ya ama allahtan yarın evde yanı gece 4 te gelecek sonra tum gun evde dr a gıdecez alısverıs vs.. cok sıkılyom yaaaaaa ınsanın memleketı gıbı yok sımdı bızım oralar mıs gıbıdr

kız o dert bende de var benim pazar günü tatil eşimin pazartesi evlendiğimizden beri bi pazar başbaşa kahvaltı yapamadım ya ben:2:

evt aynen bizimde öle benim s.tesi-pzar eşimin p.tesi ve en yogun oldugu günler c.tesi-pazar evede geç gelio o günler

evt aynen bizimde öle benim s.tesi-pzar eşimin p.tesi ve en yogun oldugu günler c.tesi-pazar evede geç gelio o günler

ama okullar kapanınca tatil oluyordur eşininde yazları tatil

sende yıllık iznine çık gez toz

bizde o da yok hep çalış hep çalış

verirlerse 1 hafta izin doy doyabilirsen gezmelere

ama okullar kapanınca tatil oluyordur eşininde yazları tatil

sende yıllık iznine çık gez toz

bizde o da yok hep çalış hep çalış

verirlerse 1 hafta izin doy doyabilirsen gezmelere

yazında memlekete git o aile bu aile gez öle yıllık iznimi dogm izin sonrasına alıcam...:84::84:

yazında memlekete git o aile bu aile gez öle yıllık iznimi dogm izin sonrasına alıcam...:84::84:

bu sene boşverin ailelerinizi kap çocuğunu da kocanı da yazın tatile gidin otele 3-5 gün denize gidin

ben çok istiyorum bunu yapmayı ama bebişim 2 aylık olucak sanırım yapamicazzzzzzzzz

bu sene boşverin ailelerinizi kap çocuğunu da kocanı da yazın tatile gidin otele 3-5 gün denize gidin

ben çok istiyorum bunu yapmayı ama bebişim 2 aylık olucak sanırım yapamicazzzzzzzzz

ya maddiyat işde eşimin maşı yarıya düşüyo yazın belkide almayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…