2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uffff askeri hastanede ayın 10 una kadr sıra yokmuş dr aradım ulaşamadım biraz sonra arayayım bari dr u acındırayım kendimi

aklıma geldi hiç göremedim bayadır birde msn vadı sende galiba onun. Gökyüzünede bi hallaer olmuşinsan bi selam yazar. Okuyup gidiyorokadar naber yazıyoruz cevap vermiyor sanki bişey oldu

ben sordumda gokuzune bıse olmadı dıo bacım bende anlamadım ama ınsan bır yazar gıder dımı hos geldın bıle dedım

Selam kizlar nasilsiniz??? biz gayet iyiyiz...kizim kipirdiyor, dönüyor, dolasiyor karnimda:))) bu da beni mutlu ediyor...
Bu sabah tv programi izledim (ne kanal adi ne program adi veriyorum reklam olmasin diye), ve orda Kuran da anne karnindaki bebegi anlatiyor.. bebek 40 günlükken anne karninda, melekler gelirmis ve kaderinizi yazarlarmis!!! inanilmaz birsey yaaaa bütün hayati yazilirmis... bebislerimizin kaderi su an belli hanimlar... Allah herseyin güzelini nasip etsin onlara insallah...
Birde erkek kiz olmasini babadan aliyormus, yani spermdeki kromozomlardan Y cikarsa erkek X cikarsa kiz oluyormus, bunlari biliyordum ama babaya bagli oldugunu bilmezdim:)))
Sizinle paylasmak istedim...

11 nisan dr gel dedi bir ay sonrasına bakıyorum dedi 14-15 gibi gel dedi ama bendedim işde eşiminde gelmesini istiyorum vs vs dedim 11 nisanda gelsem olur mu dedim tmm o zaman o zaman gel dedi.. randevu veren yeri aradım dedim böl böle n fazla 10 gün sonrasına gün verebiliyoruz dedi şuan veremem dedi dr dese bile ded 2 gün sonra arayın sıra kalırsa veririm dedi valla sıra vermesede basar giderim dr a ay bu dr seviyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…