2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende dınledım ömer celakıl show tv dımı :))))))

evt baba belirliyo cinsiyeti kadın da XX kromozumu erkekde ise XY kromozomu var babadan ne gelirse anne onla birleşiyo X gelirse kız Y gelirse erkek oluyo nsip kısmet hepsi

hani bazı yerlerde kız çocuğu oldu diye kadınları hor görüyorlar tekrar tekrar çocuk yapıyorlar kadının suçuymuş gibi

ama mesele erkekteymiş işteeeeeee

hayrdır bacım ne oldu kız

ay canım özel hastanelerin herşeye para para demeleri yüzünden ben 4 aydan sonra özel doktora başladım muayene hanesine gidiyordum malum fiyatlar faiş ama 4 boyutlu usg var diye katlanıyorduk ben daha önce çocuk gelişimi uzmanı olarak kadın doğum polikiliniğinde obestetrik ultrason incelemeleri yaptığım için doktorum bunu bildiği için pek bilgi vermiyodu hani kendimde ekrandan görüyordum o sadece dmarları kalp kapakçıları oksijenle beslenmesinden falan bahsediyordu neyse uzatmayayım dün doktora gittim ben bu arada karnım füze gibi çok fazla suyum fazlamı diye endişeleniyordum doktora sordum cevap vermedi yüzünün resmini istedim kagıt bitti dedi ayrıca kontrolümdü ücret vermicektim ücret istedi bide haftaya bidaha gel dedi kilosunu sordum cevap vermedi ama ben çocuğumun kafa karın kol ve bacak ölçüsünden büyük olduğunu görüyorum otamatik olarak orada week çıkıyor yaa olması geren dün 27w6d olması gerekirken 31w 4d çıktı kafa karın kol ve bacak ölçüleri ben onları soruyorum oo para diyor delirdim bide bebek makat geliş dedimi çıldırdım off ya herkesin doktoru şuanki bebeğin gelişimine göre şu tarihte doğum yapabilirsin diyor bizimki hangi hastanede yapıcan diye soruyor ben karar değiştirdim özel hastaneye geçicem bizim burda özel hastaneler çok dörtdörtlük değil birtek ASM var oradada doğum yapmak anasının nikahı yani offfff şu para herşeyden önce geliyoryaa nefret ediyorum paragöz doktorlardan

hani bazı yerlerde kız çocuğu oldu diye kadınları hor görüyorlar tekrar tekrar çocuk yapıyorlar kadının suçuymuş gibi

ama mesele erkekteymiş işteeeeeee

evet aynen öyle...asil is erkekte bitiyormus öyle söyledi doktor tv de bugün.. artik kadinlari rahat biraksalar bu konu hakkinda yani illa erkek olcak diye bisey yok!!! benim kizim var su an hamileyim birinciye, ikinciyi de düsünüyoruz ilerde insallah.. ama fazla istemiyoruz.. eger ki tekrar kiz olursa tamam bizim icin... Allah herseyin hayirlisini nasip etsin, saglikli olsun da hic önemli degil...

Cok uzuldum bak sımdı bu dr lar nıye boyle yazık gunde kac hastadan alıyolar

Cok uzuldum bak sımdı bu dr lar nıye boyle yazık gunde kac hastadan alıyolar
sorma ya özel hastaneye 30 lira veriyosun sana inciğini cinciğini anlatıyor hastane politikası hasta sayısını yüksek tutmak kaliteyi buna göre artırmak için biz beyefendiye ayda 200 lira veriyoz onun ağzından cımbızla laf alıyoz doktorlara pipirikli olduğunu bişey bilmediğini hissettireceksinki anlatsın herşeyi artık buna kanaat getirdim adam çocuk gelişimci olduğumu duyunca susuyo hiç bişey anlatmıyo tek mutlu olduğum düne dair oğlum bana ve benim babama benziyor sarışın renkli gözlü ve yüzü benim kopyam canım oğlum kaderin bizden daha güzel olsun tabii hepimizin bebeği için diliyorum anneleri ve babalarından daha güzel kadere sahip olurlar inşallah

neyse hanimlar görüsmek üzere...bebisim acikti biseyler yesem ii olur
öptüm hepinizi..

tatlımmmm resmin beni korkutuooo kanlı kanlı ..

O, sizin için kulakları, gözleri ve gönülleri inşa edendir; ne az şükrediyorsunuz. (Mü'minun Suresi, 78)

Allah, sizi annelerinizin karnından hiçbir şey bilmezken çıkardı ve umulur ki şükredersiniz diye işitme, görme (duyularını) ve gönüller verdi. (Nahl Suresi, 78)

Yukarıdaki ayetlerde Allah'ın insana bahşettiği birtakım duyulardan bahsedilmektedir. Dikkat edilirse, Kuran'da bu duyulardan hep belli bir sıra ile bahsedilmektedir: Duyma, görme, hissetme ve anlama.
Embriyolog Dr. Keith Moore, Journal of Islamic Medical Association'da yayınlanan bir makalesinde, embriyonun gelişim sürecinde iç kulakların ilk halinin belirmesinden sonra gözün oluşmaya başladığını ifade etmektedir. Hissetme ve anlama merkezi olan beynin ise, kulak ve gözün ardından gelişimine başladığını söylemektedir.
Anne karnındaki çocuk fetus halindeyken, hamileliğin yirmi ikinci günü gibi erken bir dönemde kulaklar gelişir ve hamileliğin dördüncü ayında kulak tam olarak fonksiyonel hale gelir. Fetus bundan sonra annenin karnındaki sesleri duyabilir. Dolayısıyla yeni doğan bir bebek için işitme duyusu, diğer yaşamsal fonksiyonlardan önce oluşur. Kuran ayetlerindeki öncelik sırası bu bakımdan dikkat çekicidir.

evt haklısın yaaa gözünün renkli oldugunu nerden anladınız ki

tatlımmmm resmin beni korkutuooo kanlı kanlı ..
canım o resim çok hoş aslında dur büyüğüne bak kanlı değil ki
Eki Görüntüle 169876

Allahın verdıgı bu guzellıge sukurler olsun ay ben dayanmıyoru onun ıcın elımden gelene kadar sukur edıyorum rabbıme ısıtıyodur o bızı

yoruldummmmmmmm, balkonları yıkadım, kışın çamuru aktı resmen (( inşallah üşütmem:18:

evt haklısın yaaa gözünün renkli oldugunu nerden anladınız ki

canım o resim çok hoş aslında dur büyüğüne bak kanlı değil ki
Eki Görüntüle 169876

4 boyutlu usg de siyah saçlar daha karartı olarak çıkıyor gözler siyah yada kahve olunca siyah boncuk gibi oluyor renkli olunca rengi sarı kalıyor
sadece göz kapağını açıp kapadığını görüyorsun saçları var ama rengi yani karartısı yok bide göçmeniz biz herkes sarı ve renkli gözlü eşim erzurumlu onların soylarıda beyaz ten ve renkli göz eşimde renkli gözlü inşallah dediği doğrudur doktorun bişeyine hak vereyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…