selam kizlar nasilsiniz??? Biz gayet iyiyiz...kizim kipirdiyor, dönüyor, dolasiyor karnimda:))) bu da beni mutlu ediyor...
Bu sabah tv programi izledim (ne kanal adi ne program adi veriyorum reklam olmasin diye), ve orda kuran da anne karnindaki bebegi anlatiyor.. Bebek 40 günlükken anne karninda, melekler gelirmis ve kaderinizi yazarlarmis!!! Inanilmaz birsey yaaaa bütün hayati yazilirmis... Bebislerimizin kaderi su an belli hanimlar... Allah herseyin güzelini nasip etsin onlara insallah...
Birde erkek kiz olmasini babadan aliyormus, yani spermdeki kromozomlardan y cikarsa erkek x cikarsa kiz oluyormus, bunlari biliyordum ama babaya bagli oldugunu bilmezdim:)))
Sizinle paylasmak istedim...
Selam kizlar nasilsiniz??? biz gayet iyiyiz...kizim kipirdiyor, dönüyor, dolasiyor karnimda:))) bu da beni mutlu ediyor...
Bu sabah tv programi izledim (ne kanal adi ne program adi veriyorum reklam olmasin diye), ve orda Kuran da anne karnindaki bebegi anlatiyor.. bebek 40 günlükken anne karninda, melekler gelirmis ve kaderinizi yazarlarmis!!! inanilmaz birsey yaaaa bütün hayati yazilirmis... bebislerimizin kaderi su an belli hanimlar... Allah herseyin güzelini nasip etsin onlara insallah...
Birde erkek kiz olmasini babadan aliyormus, yani spermdeki kromozomlardan Y cikarsa erkek X cikarsa kiz oluyormus, bunlari biliyordum ama babaya bagli oldugunu bilmezdim:)))
Sizinle paylasmak istedim...
evet bende dınledım ömer celakıl show tv dımı :))))))
hayrdır bacım ne oldu kız
hani bazı yerlerde kız çocuğu oldu diye kadınları hor görüyorlar tekrar tekrar çocuk yapıyorlar kadının suçuymuş gibi
ama mesele erkekteymiş işteeeeeee
ay canım özel hastanelerin herşeye para para demeleri yüzünden ben 4 aydan sonra özel doktora başladım muayene hanesine gidiyordum malum fiyatlar faiş ama 4 boyutlu usg var diye katlanıyorduk ben daha önce çocuk gelişimi uzmanı olarak kadın doğum polikiliniğinde obestetrik ultrason incelemeleri yaptığım için doktorum bunu bildiği için pek bilgi vermiyodu hani kendimde ekrandan görüyordum o sadece dmarları kalp kapakçıları oksijenle beslenmesinden falan bahsediyordu neyse uzatmayayım dün doktora gittim ben bu arada karnım füze gibi çok fazla suyum fazlamı diye endişeleniyordum doktora sordum cevap vermedi yüzünün resmini istedim kagıt bitti dedi ayrıca kontrolümdü ücret vermicektim ücret istedi bide haftaya bidaha gel dedi kilosunu sordum cevap vermedi ama ben çocuğumun kafa karın kol ve bacak ölçüsünden büyük olduğunu görüyorum otamatik olarak orada week çıkıyor yaa olması geren dün 27w6d olması gerekirken 31w 4d çıktı kafa karın kol ve bacak ölçüleri ben onları soruyorum oo para diyor delirdim bide bebek makat geliş dedimi çıldırdım off ya herkesin doktoru şuanki bebeğin gelişimine göre şu tarihte doğum yapabilirsin diyor bizimki hangi hastanede yapıcan diye soruyor ben karar değiştirdim özel hastaneye geçicem bizim burda özel hastaneler çok dörtdörtlük değil birtek asm var oradada doğum yapmak anasının nikahı yani offfff şu para herşeyden önce geliyoryaa nefret ediyorum paragöz doktorlardan
sorma ya özel hastaneye 30 lira veriyosun sana inciğini cinciğini anlatıyor hastane politikası hasta sayısını yüksek tutmak kaliteyi buna göre artırmak için biz beyefendiye ayda 200 lira veriyoz onun ağzından cımbızla laf alıyoz doktorlara pipirikli olduğunu bişey bilmediğini hissettireceksinki anlatsın herşeyi artık buna kanaat getirdim adam çocuk gelişimci olduğumu duyunca susuyo hiç bişey anlatmıyo tek mutlu olduğum düne dair oğlum bana ve benim babama benziyor sarışın renkli gözlü ve yüzü benim kopyam canım oğlum kaderin bizden daha güzel olsun tabii hepimizin bebeği için diliyorum anneleri ve babalarından daha güzel kadere sahip olurlar inşallahCok uzuldum bak sımdı bu dr lar nıye boyle yazık gunde kac hastadan alıyolar
11 nisan dr gel dedi bir ay sonrasına bakıyorum dedi 14-15 gibi gel dedi ama bendedim işde eşiminde gelmesini istiyorum vs vs dedim 11 nisanda gelsem olur mu dedim tmm o zaman o zaman gel dedi.. randevu veren yeri aradım dedim böl böle n fazla 10 gün sonrasına gün verebiliyoruz dedi şuan veremem dedi dr dese bile ded 2 gün sonra arayın sıra kalırsa veririm dedi valla sıra vermesede basar giderim dr a ay bu dr seviyorum yaaa
evt haklısın yaaa gözünün renkli oldugunu nerden anladınız kisorma ya özel hastaneye 30 lira veriyosun sana inciğini cinciğini anlatıyor hastane politikası hasta sayısını yüksek tutmak kaliteyi buna göre artırmak için biz beyefendiye ayda 200 lira veriyoz onun ağzından cımbızla laf alıyoz doktorlara pipirikli olduğunu bişey bilmediğini hissettireceksinki anlatsın herşeyi artık buna kanaat getirdim adam çocuk gelişimci olduğumu duyunca susuyo hiç bişey anlatmıyo tek mutlu olduğum düne dair oğlum bana ve benim babama benziyor sarışın renkli gözlü ve yüzü benim kopyam canım oğlum kaderin bizden daha güzel olsun tabii hepimizin bebeği için diliyorum anneleri ve babalarından daha güzel kadere sahip olurlar inşallah
canım o resim çok hoş aslında dur büyüğüne bak kanlı değil kitatlımmmm resmin beni korkutuoookanlı kanlı ..
evt haklısın yaaa gözünün renkli oldugunu nerden anladınız ki
canım o resim çok hoş aslında dur büyüğüne bak kanlı değil ki
Eki Görüntüle 169876
evt haklısın yaaa gözünün renkli oldugunu nerden anladınız ki
canım o resim çok hoş aslında dur büyüğüne bak kanlı değil ki
Eki Görüntüle 169876
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?