2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım güzel haberler ne güzel...
Yalnız belli olmaz 4 boyutlu ultrasonda, bırak saç rengini göz rengini saçı bile belli olmaz daha
o gördüğünüz beyin kesitleri saç diye :)))

ne bilim gülüm doktorların yalncısıyız hani şimdi bunalar göre göre sanırım şöle böle diyorlar benim yanında çalıştığım doktorda anlıyoruz sarışınmı esmermi diye demişti bende nasıl anlaşılır demiştim şimdi gittiğim doktorda böle deyince artık neye inanıcaz ne doğru doğunca anlıcaz valla

kızlarrr ben bebişim için mevlit yapıcam , ve mevlit şekerlerini kendim yapmak istiyordum ama buunduğum ilçede malzemelerini bulamadım, sonra merkeze gittim, ordada bulduğum malzemeleri almaya kalktığım zaman 150 tl ye maloluyordu. netten biraz araştırdım ve bi site buldum, dün ordan tüm malzemelerini sipariş ettim, baya da bişey aldım, 100 adet şeker yapıcak kadar, ve bana ulaştılar ödeme için, 49 tl ödemeniz yeterli dediler, ve dün kargom yola çıkmışşşşşş, şok oldum 50 lirayaaaa...

bende kendim yağıyorum mahmut paşaya gittim 50 adet şekeri 23 liraya hallettim lavantalı buzdolabı süsü olucak deniz yıldızlı oluyor burda bir yakınımın dükkanı var bebek şekeri üzerine inanılmaz kar yapıyorlar bir sarkaç kapı ssü aldım mavi nazarlıklı ben 3 liraya aldım parakende onlar satıyorlar 10 liraya vede onlar toptan fiyatına alıyorlar istanbuldan bu iş çok para kazandırıyor çokkk )

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sizlere birşey sormam gerekiyor..

Geçen günlerde müjdesini vermiştim unutmamışsınızdır diye düşünüyorum hamileyim...

Kalp atışlarını duydum 7 haftalık şuanda bebişşş

doktor bir ay sonra gel dedi bende 23 nisana gün aldım ama şimdi bi hesap yaptım ki 23 nisanda 10+5 oluyoruz.. 2 li tes 11-14 haftalar arası yapılıyordu di mi birşey olur mu 10+5te gitsem acaba?????

deneyimli hamişlerime ihtiyacım var

canım ya banada söylesene o siteyi bende haftasonu yaptırayım diyodum

hiçbişi olmaz canımmmm rahat ol ..

ya var ya benim yapacağımda lavantalı magnetli önünde kelebek olan organze taşlı tülden yapılmış olcak. ve bunu 1.75 tl ye satıyolar, bana maliyeti 0.50 tl, kazanca bakarmısın kapı süsü yapmayı bilmiyorum,malzemesine de o siteden ulaşamadım, ama kapı süslerini 18 tl ye satıyolar, onu da kendim yapmak isterdim. ha bak bi de geçen gün malzemeleri bi dükkandan sordum, adam 100 tane organze tül e 30 istedi, dalgamı geçiyosun sen, bunlar nette 10 tl dedim, kargosu var bize abla diyo, ben salakmıyım 20 kira kargomu olur bu kadarcık şeye dedim, adamı bozdum biraz ama sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…