2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy nasıl özendim 4 boyutlu uffff imkanımız olsaydı.. ayyy güzel...

Eki Görüntüle 169881

Fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hala donsuzmu kızım benım yaaaaaaaa ay mervenın buragı bu sefer dayanamadan dalacak kızcagzıma yaaaaaaaaaaa :84::84::84:

kız sende hergün balkon mu yıkıyorsun:44:
yok valla 2 aydır elimi bile sürmemiştim, kar yağdığında buz tutmuştu yerler toz toprak toplamış, fayansların arası kömür gibi olmuş ıyyyyyyyyyyy

Eki Görüntüle 169881
sağol bidenemmmmmm

aferin sana
Neden yapıyorsun üstünden bi su dök ayaklarını ıslatamdan
napiym ege yaa, berbat durumdaydı, domestos döküp fırçaladım önce, sonra duruladım, çekçek le çektim ayaklarımı ıslatmamaya çalıştımama pek engel olamadım. ha bu arada ben dün seni rüyamda gördüm kızz, üzerinde siyah dar bi tunik, altında siyah tayt vardı, neren kilo almış ege, filinta gibisin diyodum cidden bak

Eki Görüntüle 169881

imkan vardı ama doktor doktor değildi şunu öğrendim bi radyoloğ arkadaşımı aradım her jinekologun ultrason bilgisi aynı değilmiş bu bilgiyi sonradan öğrendikleri için donanımlı doktoru bulmak çok zor bişey atlamayan gözden kaçırmayan bir doktor zor sanırım

evt canım öle banada radyolog dedi ya baktı baktı bu çocugun bacakları kısa kafası kocaman dedi anam ben dumur oldum sonra kendi druma koştum yok öle bişey dedi iice açıkladı sonra burdaki askeri hastaneye gittim onada sordum oda yok öle bişey dedi gayet ii nasıl bacakalrı kısa bu çocugun falan dedi kıs sen anlıyorsan sana ultrason bilgilerini yazsam anlarmısın.

Canım güzel haberler ne güzel...
Yalnız belli olmaz 4 boyutlu ultrasonda, bırak saç rengini göz rengini saçı bile belli olmaz daha
o gördüğünüz beyin kesitleri saç diye :)))

Kuzum ne yaptınnnnn? aldın mı randevu almadın mı, biz toplantıya girdik ancak girebildim.. yazmışsın ama anlamadım ben

amanınnnn esra erol a ne olmuş öyleee, eli yüzü şişmiş, göt göbek almış başını gidiyo o kadar kıvırmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…