yoruldummmmmmmm, balkonları yıkadım, kışın çamuru aktı resmen(( inşallah üşütmem:18:
4 boyutlu usg de siyah saçlar daha karartı olarak çıkıyor gözler siyah yada kahve olunca siyah boncuk gibi oluyor renkli olunca rengi sarı kalıyor
sadece göz kapağını açıp kapadığını görüyorsun saçları var ama rengi yani karartısı yok bide göçmeniz biz herkes sarı ve renkli gözlü eşim erzurumlu onların soylarıda beyaz ten ve renkli göz eşimde renkli gözlü inşallah dediği doğrudur doktorun bişeyine hak vereyim bari
kız sende hergün balkon mu yıkıyorsun:44:
yoruldummmmmmmm, balkonları yıkadım, kışın çamuru aktı resmen(( inşallah üşütmem:18:
Fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hala donsuzmu kızım benım yaaaaaaaa ay mervenın buragı bu sefer dayanamadan dalacak kızcagzıma yaaaaaaaaaaa :84::84::84:
aman ne olcak bende yıkıom hemde gunde 3 kere o soguklarda ayak yalın yıkadım bıde karda kısta
yok valla 2 aydır elimi bile sürmemiştim, kar yağdığında buz tutmuştu yerler toz toprak toplamış, fayansların arası kömür gibi olmuş ıyyyyyyyyyyykız sende hergün balkon mu yıkıyorsun:44:
sağol bidenemmmmmm
napiym ege yaa, berbat durumdaydı, domestos döküp fırçaladım önce, sonra duruladım, çekçek le çektimaferin sana
Neden yapıyorsun üstünden bi su dök ayaklarını ıslatamdan
kız idrar yolların ı üşümedin mi ben çok korkarım dikkat ederim hiç ayağımı öle ıslatmam:18:
imkan vardı ama doktor doktor değildi şunu öğrendim bi radyoloğ arkadaşımı aradım her jinekologun ultrason bilgisi aynı değilmiş bu bilgiyi sonradan öğrendikleri için donanımlı doktoru bulmak çok zor bişey atlamayan gözden kaçırmayan bir doktor zor sanırım
zaten akıntım var aman ne yapım bacımmmmmmmmm
4 boyutlu usg de siyah saçlar daha karartı olarak çıkıyor gözler siyah yada kahve olunca siyah boncuk gibi oluyor renkli olunca rengi sarı kalıyor
sadece göz kapağını açıp kapadığını görüyorsun saçları var ama rengi yani karartısı yok bide göçmeniz biz herkes sarı ve renkli gözlü eşim erzurumlu onların soylarıda beyaz ten ve renkli göz eşimde renkli gözlü inşallah dediği doğrudur doktorun bişeyine hak vereyim bari
evt canım öle banada radyolog dedi ya baktı baktı bu çocugun bacakları kısa kafası kocaman dedi anam ben dumur oldum sonra kendi druma koştum yok öle bişey dedi iice açıkladı sonra burdaki askeri hastaneye gittim onada sordum oda yok öle bişey dedi gayet ii nasıl bacakalrı kısa bu çocugun falan dedi kıs sen anlıyorsan sana ultrason bilgilerini yazsam anlarmısın.
söyle gülüüüüüüüüüüüükızlarrrrrrrrrrrrrr
amanınnnn esra erol a ne olmuş öyleee, eli yüzü şişmiş, göt göbek almış başını gidiyo o kadar kıvırmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?