çokkkk uykum varrrrrrrriyi akşamlar kızlar nasılsınız?
:) bi yandan süleymana bakıyorum, bi yandan da netten bebek arabalarına...
niye tansiyonun düştü, çok mu sıcak suyla yıkandın? dikkat et...bende dustan cıktım tansıyonum dustu tuzlu ayran ıcyom yaa suluman ı bende ızlıom ama :))) bır gozumde burda..
niye tansiyonun düştü, çok mu sıcak suyla yıkandın? dikkat et...
kız acelen nedaha doğumlarımıza zaman var Allah bilir de :) ben tek başıma yapıcam,o yüzden biraz acele ettim, ancak yetiştiririm, bi yandan da evde ders çalışcam die :)
hangileri canım?şu bebek şekerşeri çok güzelmiş önceki sayfada bi arkadaş önermiş
benim kociş oyokken duşa girmeme izin vermiyo, ne olur ne olmaz die, aman dikkat et,,,yok hamıle kaldım kalalı ılıkta olsa buhu oldugu zaman nefesım daralıyor ya esım yazık kapıda beklıyor salak gıbı o yokken gırdım kendımı zor attım dısarı ya suan ıyıyım bıraz ayran ıyı geldı :93:
benden de gelyio arada bi, sabah uynadığımda fark ediyorum..ya bıde sut gelyo benden nıye kı yaaaa dr bıse olmas dıo ama annemde ılk gelen sut ıyıdır bebege dıo ılk gelen sut buysa ben bebegıme ne verıcem ya ılk olarak
ben de çok hevesliyim ve dörtgözle malzemelerimi bekliyorum, ha söylemeyi unuttum, 100 adet hoşgeldin ezgibebek yazan kart ı mı da hediye göndercekler :)valla napıym hevesleniyorum işte 1 buçuk ayım var bence sonra halim falan olmaz anca yani
hangileri canım?
benim kociş oyokken duşa girmeme izin vermiyo, ne olur ne olmaz die, aman dikkat et,,,
benden de gelyio arada bi, sabah uynadığımda fark ediyorum..
ben de çok hevesliyim ve dörtgözle malzemelerimi bekliyorum, ha söylemeyi unuttum, 100 adet hoşgeldin ezgibebek yazan kart ı mı da hediye göndercekler :)
benımkıde vermıyor ama gırdım ıstee :))))) daha cok sabah goryom bende ama dus alıncada gelıo damar daar bıde cok agıyo
uç kısmına dokunmamaya çalış, çünkü göğüsler tetikte şuan, süt hazırlanıyo ve erken doğum riskine göre kendini hazırlıyo, ha bi de uç kısımlara dokunmak, sıkma erken doğum nedeni olabiliyomuş,,,
bu konuyu konuşmuştuk geçenlerde burda, süt gelen bi çok kişi oldu, ben de dahil, hatta hamileyken sütü gelenin sütü bol olurmuş dendi, çok sevindikay ellemıom cnm ya kendı kendıne gelıo anlamadım nıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?