2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slmmmmmmmmmmmmmmm off dusa gırcem sımdı useniyorum yaaaaa uyuss dr ogun renklı olsa ne olurdu yanı bozuk dıe yarına yıne gıdecem kızımı tam net gorcem ya o yetyo bana

niye tansiyonun düştü, çok mu sıcak suyla yıkandın? dikkat et...

yok hamıle kaldım kalalı ılıkta olsa buhu oldugu zaman nefesım daralıyor ya esım yazık kapıda beklıyor salak gıbı o yokken gırdım kendımı zor attım dısarı ya suan ıyıyım bıraz ayran ıyı geldı :93:

ya bıde sut gelyo benden nıye kı yaaaa dr bıse olmas dıo ama annemde ılk gelen sut ıyıdır bebege dıo ılk gelen sut buysa ben bebegıme ne verıcem ya ılk olarak

şu bebek şekerşeri çok güzelmiş önceki sayfada bi arkadaş önermiş
hangileri canım?

benim kociş oyokken duşa girmeme izin vermiyo, ne olur ne olmaz die, aman dikkat et,,,

ya bıde sut gelyo benden nıye kı yaaaa dr bıse olmas dıo ama annemde ılk gelen sut ıyıdır bebege dıo ılk gelen sut buysa ben bebegıme ne verıcem ya ılk olarak
benden de gelyio arada bi, sabah uynadığımda fark ediyorum..

valla napıym hevesleniyorum işte 1 buçuk ayım var bence sonra halim falan olmaz anca yani
ben de çok hevesliyim ve dörtgözle malzemelerimi bekliyorum, ha söylemeyi unuttum, 100 adet hoşgeldin ezgibebek yazan kart ı mı da hediye göndercekler :)

benımkıde vermıyor ama gırdım ıstee :))))) daha cok sabah goryom bende ama dus alıncada gelıo damar daar bıde cok agıyo

benımkıde vermıyor ama gırdım ıstee :))))) daha cok sabah goryom bende ama dus alıncada gelıo damar daar bıde cok agıyo

uç kısmına dokunmamaya çalış, çünkü göğüsler tetikte şuan, süt hazırlanıyo ve erken doğum riskine göre kendini hazırlıyo, ha bi de uç kısımlara dokunmak, sıkma erken doğum nedeni olabiliyomuş,,,

ay ellemıom cnm ya kendı kendıne gelıo anlamadım nıye

ay ellemıom cnm ya kendı kendıne gelıo anlamadım nıye
bu konuyu konuşmuştuk geçenlerde burda, süt gelen bi çok kişi oldu, ben de dahil, hatta hamileyken sütü gelenin sütü bol olurmuş dendi, çok sevindik
neyse ben kaçıyorum, uyku vakti, tatlı rüyalar.. hayırlı geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…