2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya banada söylesene o siteyi bende haftasonu yaptırayım diyodum
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri site burası canım, süsleme malzemeleri kısmından , fotolardaki kod ları, sipariş bölümündeki listeye giriyosun( tüm bilgiler dahil). onlar hesaplayıp ödeme için ulaşıyolar sana... ben beğendim, herkese de bu siteyi tavsiye ederim, çok araştırdım, en hesaplı burası...

Merhaba arkadaşlar, bende 28 haftalık hamileyim. 23 haziran beklenen doğum tarihim. Kız bebeğim olucak :) Kalbim şimdiden küt küt atıyor...Çok heyecanlıyım.

Merhaba arkadaşlar, bende 28 haftalık hamileyim. 23 haziran beklenen doğum tarihim. Kız bebeğim olucak :) Kalbim şimdiden küt küt atıyor...Çok heyecanlıyım.
merhabalar hoşgeldin canım, Allah sağ salim kavuştursun kızınla seni... benim kızımında beklenen doğum tarihi 21 haziran benim içimdeki iki kalpte küt küt atıyor

hos geldın cigdem1987 ya bu arada kızlar ben doymuyorum yaaaaaaa ne olyo anlamıyorum yemın ederım sabahtan berı agzım bos durmadııı :86:

canım ben dediğin siteye baktım çok hesaplı gerçekten ama tülünü bulamadım ya nerde acaba
bide bugn sipariş listesi dolmuş

canım ben dediğin siteye baktım çok hesaplı gerçekten ama tülünü bulamadım ya nerde acaba
bide bugn sipariş listesi dolmuş
canım siteye girdiğinde sol taraftakilistede süs malzemeleri bölümünü tıkla, bi sürü malzeme fotosu geliyo, orda var 5,6 çeşit var, biberon desenli yada taşlılar var bak organze tülden bahsediyosun demi, ben o kurdelasız olan biberonlı pembe tülden getirtiyorum, sipariş listesini 2,3 günde 1 açıyolar

Son düzenleme:

teşekkür ederm canm ya çarşıdan 50 tanesinin malzemesi 50 liraya gelecekti burda 100 tane snin 50 lira bile etmiyo inş listeyi açarlarda siperiş edebilirim

selam
bugün öğle paydosunda gördüm daha bez bebekli olanlar varya bu sitede indirimde görünenler magnetli lavantalı organze tülden istersen şekerde koyuyorlarmış tanesine 1 tl dedi. burda 50 tanesi 8tl çok saol yaa bu siteyi gördüğüm çok iyi oldu.
birde bişey sorucam sen hangilerinden sipariş verdin?
ben bez bebekleri ilk defa bugün gördüm çok beğendim taş olanlar her yerde var bez olanlardan tercih edicem sanırım sizce hangileri güsel olur ??

teşekkür ederm canm ya çarşıdan 50 tanesinin malzemesi 50 liraya gelecekti burda 100 tane snin 50 lira bile etmiyo inş listeyi açarlarda siperiş edebilirim
evet aynen, bak ben, 100 tül, 100 mıknatıs, 100 kelebek, 1 kg lavanta,25 metre ince kurdela (pembe-beyaz), 20 metre hoşgeldin bebek yazan kurdeladan, 100 pembe tüylerde, 1 silikon tabacası.... baya bişey aldım yani şaka maka :) ,,, siparişlerde açılıyo devamlı merak etme

valla süpermiş sen sipariş verdin demi bakalım seninki önce gelir bize yazarsn nasıl olduğunu anlarz şimdi siparişleri haftaya pazartesiye açıyolarmış çook uzun ya

valla benim pek ilgimi çekmiyo o bebekler, kelebekler çok hoşuma gitti, pembe kelebekten getirtiyorum, tabi zevk meselesi canım...
fiyatları çok uygun görünce dedim tavsiye edeyim herkese... bi kaç güne gelir kargom, bakalım problem falan çıkacak mı?

Canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Annelik çok mukaddes.:)
aminnnn

hakikaten çok uygun fiyatlar. saolasın iyi oldu sölediğin.
kargon gelince haber verirsen seviniriz bakalım nsl oacak.
ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese

valla süpermiş sen sipariş verdin demi bakalım seninki önce gelir bize yazarsn nasıl olduğunu anlarz şimdi siparişleri haftaya pazartesiye açıyolarmış çook uzun ya

kız acelen ne daha doğumlarımıza zaman var Allah bilir de :) ben tek başıma yapıcam,o yüzden biraz acele ettim, ancak yetiştiririm, bi yandan da evde ders çalışcam die :)

Son düzenleme:
ben geldim canlar nasılsınızzz
hoşgeldinnn, iyiyiz sen nasılsın?

hakikaten çok uygun fiyatlar. saolasın iyi oldu sölediğin.
kargon gelince haber verirsen seviniriz bakalım nsl oacak.
ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese

rica ederim canım, kargom gelince haber vercem buraya zaten. ben de çıkıyorum iyi akşamlarrrr

Herkese selam suan kimsecikler yok ama belki yarin okursunuz. Merak eden varsa onlar icin yaziyorum:) Kizlar isden ayrildim artik evdeyim ama laptop hala tamirde oldugu icin giremiyorum evden maalesef. Kizim ve ben iyiyiz cok sükür. P.tesi hastanedeydik kontrol icin tekrar prreklempsi icin cok sükür tamamen o ihtimal kalkmis durumda. Dünde seker yüklemesi yapildi oda iyi cikti
Cumaya belki ise son kez gidicem bi kac is icin . Ozaman görüsürüz herkesi öpüyorum

tamam cnm gorusuruz ınsallah k i b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…