2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız bakalım uzun zaman oldu yazmayalı sizleri takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmadı..kayınpederim hasta idi inegölde kaldım 1 hafta felan derken anca yazabildim...

bu arada bebek odası takımı begendim birtane bakalım sizde begenecekmisiniz cumartesi görmeye gidicez eger begenirsek alıcaz ..

fatma yuzunden merak saldım subat , mart nısan annelerını okuyorum..
ne hıkayeler var bakalım bızler nasıl olacagız???

günaydın herkese ayyyyy bu çocuk gece kudurdu yaaa kıvrandırdı beni gece 4 de toplantı bi tarafa ne dönebiliyorum ne bişi yapamaıyorum birde ondan önce hilminin eli üzerimdeydi bebik nasıl vurduysa ikimiz birden hop diye uyandık sonra gcenin bi yarısı hilmi çocugu seviyo ben uyumaya çalışıyorum anlayacagınız el kladr bebe annesini babasını şimdiden uyandırmayı beceriyo..uykusuzluktan ölüyorum....ha birde güneş doğmaya karga geldi camın önüne onun kulak tırmalayıcı sesi vardı birde uffff

gunaydın fatmaa zehrı saldın bana sımdı dıger annelerı okuyorum meraktan...
beyaz gurultu dıye bı sey varmıs gaz sorunu olan bebeklere onu dınletıyorlarmıs
geregı batma dıye bı olay varmıs, sut geldı gelmedı vs bı suru sey yazmıslar deneyım oluyor

oku oku iyi oluyo heyecanlanıyo insan

ama bende merak etıımmmm

kızlar bebek bakım çantası aldınız mı nivea da indirim var çantasıyla birlikte. 35 tl.içindepişik kremi, b.yağı, şampuan,sabun ve mendil var birde at açma bezi. nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…