canım benim çok geçmiş olsun atlatırsın hemen inşallah .dün televizyonda duydum limonata iyi geliyormmuş böbrek taşlarına bir araştır istersen.yada limon ye
cnm kulaktan ölçeni al bence..Kızlaarrrrrrr ateşölçer alan var mı aranızda? Fiyatları nasıl, nerden almak lazım?
EGE sen hangisini önerirsin? Kulaktan ölçen mi almak lazım? koltukaltından olmaz dii mi bebeğe, durmaz ateşini ölçerken?
bu nasıl bişey yaa. misafirim geldi işe gelemeyebilirim.kız sen çalışıyorsun demi :))) yoksa takılıyormusun orayaKızlar ben bu hafta pek giremeyebilirim beni merak etmeyin demeye geldim...
Misafirim geldi, ara ara işe geleceğim, ara ara evde olacağım, işe geldiğimde de evraklarla uğraşırım...
dalini bilmiyorum. ama sebamed iyi bübchen iyidalin alsak oda zararlımıdır acaba ya?
Kızlaarrrrrrr ateşölçer alan var mı aranızda? Fiyatları nasıl, nerden almak lazım?
EGE sen hangisini önerirsin? Kulaktan ölçen mi almak lazım? koltukaltından olmaz dii mi bebeğe, durmaz ateşini ölçerken?
bu nasıl bişey yaa. misafirim geldi işe gelemeyebilirim.kız sen çalışıyorsun demi :))) yoksa takılıyormusun oraya
kim geldi niye geldi
WEEWEL ÇOK FONKSİYONLUSUNU ALDIM BEN ÇOK KULLANIŞLI BULDUM ÇOK TAVSİYE EDEN OLDU ÇİLEK.
HEM ALINDAN HEM KULAKTAN ÖLÇÜYO.SU ISISINI VE ODA sıcaklığını ölçme özelliği de var.böylece oda ve banyo termometresine de gerek kalmadı.
Bakım seti alacak arkadaşlarada sebamedi öneririrm biz 3 yiğenime de sebamed kullandık ne alerji ne isilik hiç bişey olmadılar küçücük bebeğin cildine kozmetik şeyleri sürmeyelim kızlarr ya...
sebamedı eczanedenmı almak lazım takım olarak baska alabılecegımız yer varmı?
ya kızlar rüyamda saçımı kesiyordum kendim
Weewell Dijital Multi-Fonksiyonel Kulak Aln Termometre (Ate ler) 6 fonksiyonlu | WEEWELL | 129,80 TL | Ateler | HemenEvinizde.Com | Online Gvenli Alveri Maazas | Avensis Ranza, Visko Love, Kraft, Chicco, Medela, Sunny Baby, Apex Hal, Baby 2 go, Medel
ŞU İŞTE BU ARADA BURDA PAHALI NETTE ÇOK DAHA UCUZUNU BULURSUN.
kızlar bende bugün rüyamda doğum yapıyordumama doğumumu hiç hatırlamıyorum acı sancı bişey hatırlamıyorum bi açtım gözlerimi annem bebeğimi kucağıma verdi normal doğum yaptın kızım doğumun kolay oldu dedi bende aaa dedim ben bişey hatırlamıyorum ama 
sonra çocuğumu bi kadın gelip öpüyor bende kızıyorum daha minnacık şeyi ne öpüyorsun ben bile öpmedim diyomsonra kızım o kadına deli deli işareti yapıyor bende diyorum ne akıllı kızım olmuş yaa bunda çok balık yedim ondan herhalde diyom 
böle bi rüya gördüm sabah kalktım yoktu bebiş kucağımda
ayy bebişin deli işareti yapması canlandı gözümde ne komik:))) 
Kız amcam geldi antalyada bi doktor tavsiye etmişler, hafta sonu gidecek adam..Evde tek başına mı bırakayım, taa kütahyadan geldi...
Günaydın hatunlar.
sana da günydn hoşgeldin
Günaydın canımmmmmm
Yahu bak seni görünce yine aklıma geldiii bu odanın kokusu ne zaman çıkacakkk :26:
günaydın hatunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?