2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben dün gittim reale yeni koymuşlar heralde evim çok yakın 2 günde bir giderim. ben farabiye suna ya gidyrm.yakın diye yoksa pek memnun değilim. benim tarih daha belli değil 30.haftamdayım. senin haftan kaç?

Kıyamam ben ona yaaaaaaaa, pıtır pıtır uyutmazmış da anasınıııııı :)
Ben de hiç uyuyamadım bütün gece kabus gördüm feci uykusuzum şu an, gözüm kapanıyor,
Evde olsam doya doya bi uyusam başka bişey istemiyorummm

günaydınnnn kızlarr biz geldik

kolum ağrıyor bugün yaaa gece üstüne yatmışım herhalde offf
Günaydınnnn hoşgeldinizzzzzz

kızlar bebek bakım çantası aldınız mı nivea da indirim var çantasıyla birlikte. 35 tl.içindepişik kremi, b.yağı, şampuan,sabun ve mendil var birde at açma bezi. Nasıl sizce?

sakın sakın sakın sakın ısrarla alma derim. Ben kızımda aldım tahriş etti yüzü kıpkırmızı oldu sonra annem kendi yüzünü yıkadı bi baktık kabardı kadının yüzü.
Seba med al derim kozmetik değil nivea kozmetik cnm. Ben almam bir daha çantası güzel evet kullanışlı ama içi boş al :))))))

kızlar günayydınn...herkes umarım iyidir.kasıklarımdaki sancıların nedeni ortaya çıktı son kez gece yarısı doğuruyorum diye hastaneye gittiğimde böbek taşı düşürdüğüm ortaya çıktı.sağ böbreğim çok genişlemiş.%90 taş düşmüş dediler.

AĞRI KESİCİ VE SERUMLA GEÇİRDİM SABAHI.ŞU AN EVDEYİM.AMA HER AĞRI OLDUĞUNDA HASTANEYE GİTMEK ZORUNDAYIM ÇÜNKÜ O SANCI DOĞUMU TETİKLERMİŞ ÇOK AĞRMADAN DURDURMALARI GEREKİOMUŞ.SON 7-8 HAFTAMM HA GAYRET ANNEM YAAA:-((((DUA EDİN KIZLAR...

KARINDA SERTLEŞME TOPAKLANMASI OLANLAR KAFAYA TAKMASIN ÇOK NORMALLLMİŞ....

mart ın son günü yuppiii... yarn benim doğumgünüm
iyiki dogdun ipeeeeeeeeeeeeeeeek

ayyy aynen aynen uyumak istiyorum ya ufffff

ege günaydın

mart ın son günü yuppiii... yarn benim doğumgünüm

Şimdiden kutlu olsunnn :))))))))

Çok geçmiş olsun canımmmmmm

öyle mi diyosun ben de nvea iyi marka diye bilirdim.almadım daha zaten ama çantası için alabilirim belli olmaz

Kızlaarrrrrrr ateşölçer alan var mı aranızda? Fiyatları nasıl, nerden almak lazım?

EGE sen hangisini önerirsin? Kulaktan ölçen mi almak lazım? koltukaltından olmaz dii mi bebeğe, durmaz ateşini ölçerken?

suna hanıma bende gıdıyodum arada benım 2. doktorumdu artık gıtmem heralde cok soguk bı kadın acıkcası pek memnun kalmadım.mehmet bey ben senın dogumuna gırcem deyınce bıraktım suna hanımı nyoksa bende farabıde yapmayı dusunuyodum dogumu.ben 28.haftadayım ben bırde kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum pıhtılasma bozuklugu var bende dogumumun nasıl olacagı daha bellı degıl.
realde hangı bolumde reyonda bu nıvea ben bı kac gun ıcınde gıderım alırım belkı.

ayyyyy canım geçmiş olsun yaa .... ayy o topaklanma normalmiymiş dün gece oldu telaşlanmıştım dra gittiğimde soracaktım canımı yakıyo yaa

canım benim çok geçmiş olsun atlatırsın hemen inşallah .dün televizyonda duydum limonata iyi geliyormmuş böbrek taşlarına bir araştır istersen.yada limon ye

direk girişten girip dümdüz gidiyosun sol raflar hep indirim zaten en sonlarda bebek bakım ürünleri indirimde dalin ve j.baby de indirimde

Kızlar ben bu hafta pek giremeyebilirim beni merak etmeyin demeye geldim...
Misafirim geldi, ara ara işe geleceğim, ara ara evde olacağım, işe geldiğimde de evraklarla uğraşırım...

canım benim çok geçmiş olsun atlatırsın hemen inşallah .dün televizyonda duydum limonata iyi geliyormmuş böbrek taşlarına bir araştır istersen.yada limon ye

Yaaa şöyle soğuk soğuk buz gibi bir limonata çekti canımmmmmmmm
ama dışarda yapılanlardan değil ev yapımı oyyyyyyyyy
akşam gidiyim de yapiyimmmmm

Kızlar ben bu hafta pek giremeyebilirim beni merak etmeyin demeye geldim...
Misafirim geldi, ara ara işe geleceğim, ara ara evde olacağım, işe geldiğimde de evraklarla uğraşırım...

Hayırdır kuzu kim geldiii?

ayyyyy canım geçmiş olsun yaa .... Ayy o topaklanma normalmiymiş dün gece oldu telaşlanmıştım dra gittiğimde soracaktım canımı yakıyo yaa

sağol cnm ya:-((vallaha kalbim ağzımda yaşıyorum şu haftalar bi geçse..

Sertleşme kasılma topaklanma kısmına hiç takılmayın braxton hicks mi ne ismi.doktorum üzerinde bile durmuyor.çok normal rahim hazırlığı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…