sendemı konyadasın aa cok sevındım valla.
reale bakarım ya sureklı gıderım ama gormedım hıc
sen nerde oturuyosun hangı doktora gıdıyosun?
ben mehmet colakogluna gıdıyorum cok memnunum.dogumumuda ınsallah onunla selcuklu hastanesınde yapıcam.senın tam tarıhın ne zaman ay cok soru sordum.
günaydın herkese ayyyyy bu çocuk gece kudurdu yaaa kıvrandırdı beni gece 4 de toplantı bi tarafa ne dönebiliyorum ne bişi yapamaıyorum birde ondan önce hilminin eli üzerimdeydi bebik nasıl vurduysa ikimiz birden hop diye uyandık sonra gcenin bi yarısı hilmi çocugu seviyo ben uyumaya çalışıyorum anlayacagınız el kladr bebe annesini babasını şimdiden uyandırmayı beceriyo..uykusuzluktan ölüyorum....ha birde güneş doğmaya karga geldi camın önüne onun kulak tırmalayıcı sesi vardı birde uffff
Günaydınnnn hoşgeldinizzzzzzgünaydınnnn kızlarr biz geldik
kolum ağrıyor bugün yaaa gece üstüne yatmışım herhalde offf
kızlar bebek bakım çantası aldınız mı nivea da indirim var çantasıyla birlikte. 35 tl.içindepişik kremi, b.yağı, şampuan,sabun ve mendil var birde at açma bezi. Nasıl sizce?
yarın 1 nisan şakalara karşı hazırlıklı olun..suyum geldi doğuma gdiorum diyenlere inanmayın
iyiki dogdun ipeeeeeeeeeeeeeeeekmart ın son günü yuppiii... yarn benim doğumgünüm
Kıyamam ben ona yaaaaaaaa, pıtır pıtır uyutmazmış da anasınıııııı :)
Ben de hiç uyuyamadım bütün gece kabus gördüm feci uykusuzum şu an, gözüm kapanıyor,
Evde olsam doya doya bi uyusam başka bişey istemiyorummm
Günaydınnnn hoşgeldinizzzzzz
mart ın son günü yuppiii... yarn benim doğumgünüm
kızlar günayydınn...herkes umarım iyidir.kasıklarımdaki sancıların nedeni ortaya çıktı son kez gece yarısı doğuruyorum diye hastaneye gittiğimde böbek taşı düşürdüğüm ortaya çıktı.sağ böbreğim çok genişlemiş.%90 taş düşmüş dediler.
AĞRI KESİCİ VE SERUMLA GEÇİRDİM SABAHI.ŞU AN EVDEYİM.AMA HER AĞRI OLDUĞUNDA HASTANEYE GİTMEK ZORUNDAYIM ÇÜNKÜ O SANCI DOĞUMU TETİKLERMİŞ ÇOK AĞRMADAN DURDURMALARI GEREKİOMUŞ.SON 7-8 HAFTAMM HA GAYRET ANNEM YAAA:-((((DUA EDİN KIZLAR...
KARINDA SERTLEŞME TOPAKLANMASI OLANLAR KAFAYA TAKMASIN ÇOK NORMALLLMİŞ....
sakın sakın sakın sakın ısrarla alma derim. Ben kızımda aldım tahriş etti yüzü kıpkırmızı oldu sonra annem kendi yüzünü yıkadı bi baktık kabardı kadının yüzü.
Seba med al derim kozmetik değil nivea kozmetik cnm. Ben almam bir daha çantası güzel evet kullanışlı ama içi boş al :))))))
ben dün gittim reale yeni koymuşlar heralde evim çok yakın 2 günde bir giderim. ben farabiye suna ya gidyrm.yakın diye yoksa pek memnun değilim. benim tarih daha belli değil 30.haftamdayım. senin haftan kaç?
kızlar günayydınn...herkes umarım iyidir.kasıklarımdaki sancıların nedeni ortaya çıktı son kez gece yarısı doğuruyorum diye hastaneye gittiğimde böbek taşı düşürdüğüm ortaya çıktı.sağ böbreğim çok genişlemiş.%90 taş düşmüş dediler.
AĞRI KESİCİ VE SERUMLA GEÇİRDİM SABAHI.ŞU AN EVDEYİM.AMA HER AĞRI OLDUĞUNDA HASTANEYE GİTMEK ZORUNDAYIM ÇÜNKÜ O SANCI DOĞUMU TETİKLERMİŞ ÇOK AĞRMADAN DURDURMALARI GEREKİOMUŞ.SON 7-8 HAFTAMM HA GAYRET ANNEM YAAA:-((((DUA EDİN KIZLAR...
suna hanıma bende gıdıyodum arada benım 2. doktorumdu artık gıtmem heralde cok soguk bı kadın acıkcası pek memnun kalmadım.mehmet bey ben senın dogumuna gırcem deyınce bıraktım suna hanımı nyoksa bende farabıde yapmayı dusunuyodum dogumu.ben 28.haftadayım ben bırde kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum pıhtılasma bozuklugu var bende dogumumun nasıl olacagı daha bellı degıl.
realde hangı bolumde reyonda bu nıvea ben bı kac gun ıcınde gıderım alırım belkı.
dalin alsak oda zararlımıdır acaba ya?
Kızlar ben bu hafta pek giremeyebilirim beni merak etmeyin demeye geldim...
Misafirim geldi, ara ara işe geleceğim, ara ara evde olacağım, işe geldiğimde de evraklarla uğraşırım...
canım benim çok geçmiş olsun atlatırsın hemen inşallah .dün televizyonda duydum limonata iyi geliyormmuş böbrek taşlarına bir araştır istersen.yada limon ye
Kızlar ben bu hafta pek giremeyebilirim beni merak etmeyin demeye geldim...
Misafirim geldi, ara ara işe geleceğim, ara ara evde olacağım, işe geldiğimde de evraklarla uğraşırım...
ayyyyy canım geçmiş olsun yaa .... Ayy o topaklanma normalmiymiş dün gece oldu telaşlanmıştım dra gittiğimde soracaktım canımı yakıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?