2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın.

sabırlı ol canım. bir ay sürüyor.
vanilya koydun mu çekmecelere.
bizim dolap çekmece içleri hala kokuyor.
bebeğin eşyalarını yıkayamıyorum o yüzden.

yok Öyküm demişti çay poşeti diye , çay poşetleri koydum.
Akşam onları alıp vanilya deniyim bakiyim
sen kapakları falan açıp havalandırıyor musun? benim kapaklar günün yarısı açık ama bu sefer de sarkacak diye korkuyorum..
ben de bir an önce yerleştirmek istiyorummm

günaydın cnmmm
fmg sanada bu ay geçmedi geldimi..
ne bu hafta bitti ne ay bi sıkıntı verdiki sorma

evet bana da öyle geldi. neden acaba?
ayyyy yarın kızımı görücem, heyecanlıyım.
ege sezin bazı yerlere birden ve şiddetli baskı yapmaya başladı.
çok canım acıyor. sende de oluyor mu?

Birde yan taraflarım gıdıklanıyor bazen. annesini gıdıklıyor zilli.

fmg hoşgeldiiiiiiiiinnnnnn

ege kız 11 nisanda randevu aldım heyecanlıyım şimiddiden

günaydın canım :)

vanilya daha faydalı bence. ikisini de koy.
kapakları çok açık bırakamıyorum.
oda da hareket edecek yer kalmıyor.

fmg hoşgeldiiiiiiiiinnnnnn

ege kız 11 nisanda randevu aldım heyecanlıyım şimiddiden
ayyy cnm gözün aydın ohhh aldın sonunda..

güzel haberlerle gel inşallah kocaman olmuştur kuzucuk
valla benimde aynısı:))))))))
nefesimi kesiyor bazen..
şakacı kız seninki gıdı yapıyor anneye
ben doğsun hemen tırnaklarına bakıcam duru nun uzun mu diye. canımı yakıyor
günaydın herkese....

günaydın cnmmm

kız ege heyecanlıyım hee ya birde benim oğlan öncden pata küte pata küte vururdu şimdi vurmuyo böle hareket ediyo daha yumuşak oldu hareketleri neden ki:26::26:

Ya ben diğer aylardaki dogumlara bakıorumda herkes sezeryan yaaa çok değilmi bu kadr olması :26::26:

kız ege heyecanlıyım hee ya birde benim oğlan öncden pata küte pata küte vururdu şimdi vurmuyo böle hareket ediyo daha yumuşak oldu hareketleri neden ki:26::26:

hemen açıklıyım. bebeklerin yerleri daraldı artık hareket edemiyorlar büyüdüler o yüzden tekme yerine sadece el kol oynatırlarmış. başaaşşağı durduğu içinde cenin pozisyonundalarmış. normal yani benimkide sadece şişiyor iniyor bi tarafımdatoplanıyor felan

günaydınnn bircee.. nasılsınnn? oğluşun ne yapıyorr?

günaydın canım, iyiyiz, evdeyiz bugün mutluyuz:))) oğluşum 2 gündür çok hareketli. mira nasıl, 2 saatte 10 tekme atıyor mu? geçmişi okurken görüyorum bunları, çok güldüm, ne çok şey beklemişsin çocuktan

Duru tırmalıyor demek ki :))))))
benimki diz, dirsek, kafa dayıyor. çıkmaya çalışıyor sanki.

fmg kaç gündür sana denk gelemedim, yakalamışken sorayım:)) sen arzumun buhar makinesini mi almıştın?

evet canım. kullanıyorum şu an. sadece suyunu sık değiştirmek gerekiyor. 3. kullanımda hazneyi boşaltıp temiz su koymazsan koku yapıyor. onun dışında memnunum.

HIIIMMMM TERS DÖNÜMÜ BİLMİYORUM AMA BEND EÖLE DÜŞÜNDÜM BÜYÜDÜLER DİYE İTTİRME KAKTIRMA YAPIYORLAR ARTIK :d:d YAZIK HİLMİDE HİSSEDEMİYO TEKME FALAN BU ÇOCUK KÜS MÜ NE BANA DİYO :d:d BENDE EVET KÜS SANA ANNESİNİ ÖPMÜYON DİYOM :d:d:d:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…