• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bizim burada askeri hastanenin adı gata diye geciyordu ne bilem :)
neyse sevindim iyi yerden randevu almana
hadi hayır haberlerle gel kardeeeeeeeeeeş

nasıl çıktı şeker yüklemen iyidir inş.
aldım aa şükür randevuyu hilmide glebilecek :62::62:

gata mı :60::60: koptum kız askeri hastane ondan aldım işde :60::60:p.tesi beni bekleyin heyecanla:D:DD:
hadi c.tesi hayırlı haberlerle gelirsin.

fmg ya niye o utonu kaldırmışlar yaa

Hafta sonu hamile eşortmanı aldım kendime..Bi de hamile pantolonu..Bir de kısa kollu ve askılı bluz...
Fiyatlar o kadar pahalı ki..3-4 parça şeye 250 tl.para verdim..Ama mecburen, çünkü diğer hamileliklerim kışlık, artık kışlık giyemiyorum..Yazlıklara geçicem...
Ama verdiğim paraya da çok üzüldüm....

Çizelgende 31 yazdığında 32. haftaya girmiş olacaksın...Ordan takip et..Doktorun bilir zaten, 31. hafta bitince açıyorlar doğum iznini...Benim de9 nisanda açılacak.

Peki biz 32de gidip 37ye kadar çalışabilir raporu almayaak mıyız?

nasıl çıktı şeker yüklemen iyidir inş.
aldım aa şükür randevuyu hilmide glebilecek :62::62:

gata mı :60::60: koptum kız askeri hastane ondan aldım işde :60::60:p.tesi beni bekleyin heyecanla:D:DD:
hadi c.tesi hayırlı haberlerle gelirsin.

anlamadım ki zuzum, doktor yoktu yarın sorucamm

bugun öğleden sonra gidicem

çlekkk dr sana diyor zaten 32. haftanda açılacak iznin . ama benim sezeryan ya 1 hafta önce açalım sen yine 35 kadar çalış dedi 1 hafta önce almış olursam fazzladan çalışmış oluyrum:)

siz izine ayrılınca yine bizimle konusucakmısınız
kimlerin evinde internet yok
:(
kuzuda yok
fmg de var
fatma varda var
channelde var
oykum zaten evde
diğerlerini bilmiyorum

Hafta sonu hamile eşortmanı aldım kendime..Bi de hamile pantolonu..Bir de kısa kollu ve askılı bluz...
Fiyatlar o kadar pahalı ki..3-4 parça şeye 250 tl.para verdim..Ama mecburen, çünkü diğer hamileliklerim kışlık, artık kışlık giyemiyorum..Yazlıklara geçicem...

evet çok vermişsin giysen giysen 2 ay giyersin ama neyse almışın artık güle güle kullan tatlım

cnm yaa cok koku oldumu evdeeee??

bızede adam bu hafta yaparım dedı ama havalarda kotu gecede bırakmak ıstemıyorummm

2-3 güne geçiyor. boya kokusu pek sorun olmuyor.
ama mobilya kokusu feciiiiiiiiiiiiiii...

bilmemki bebiş. hngi akla hizmet kaldırdılar acaba.

ya valla 22 nisanda tavanlar alçılarız dediler. 23-24 niasanda boya 2 günde bitermiş kapılar felan.. bende anamda kalıam . eylülünde gösterisi var eşyalar anneme gidicek offf. valla kurtuldun sen

allah yardımcın olsun canım.
napalım bi şekilde halledeceksin.

ege bu gün mü gidiyon rapor için 31+0 da mı başlatılıyor. bana niye çarşamba dedi doktorum. 31+1 oluyorum o gün.
ayrıca nasıl 1 hafta fazla kullanıyoruz. toplam 16 hafta değil mi?

lcw den neden almadın ki
orada eşofman altları 20 tl di
ben hep oradan aldım çok uygun fiyatları
bir hamile kotunu 16 tl ye aldım ya indirimde

Peki biz 32de gidip 37ye kadar çalışabilir raporu almayaak mıyız?

anlamadım ki zuzum, doktor yoktu yarın sorucamm

Valla çilekcim, benim doktor 9 nisanda gel dedi, ister raporunu vereyim, istersen 37. haftaya kadar çalışabilir raporu yazayım dedi..Onun tarihini de söyledi ama..14 mayısa geliyor benimki...
O zaman da 36 bitmiş oluyor, hesapladım da...Biten haftaya göre hesaplıyor benim doktor...

siz izine ayrılınca yine bizimle konusucakmısınız
kimlerin evinde internet yok
:(
kuzuda yok
fmg de var
fatma varda var
channelde var
oykum zaten evde
diğerlerini bilmiyorum

canım bizim evde yok kapattırdık neti... ben izne ayrılırsam taa işe başlayana kadr giremem büyük ihtimalle...:59:

bugun öğleden sonra gidicem

çlekkk dr sana diyor zaten 32. haftanda açılacak iznin . ama benim sezeryan ya 1 hafta önce açalım sen yine 35 kadar çalış dedi 1 hafta önce almış olursam fazzladan çalışmış oluyrum:)

Ağam hiç anlamıyorum yaaa.
Benim doktor bana bişey demez
Adam her görüşünde beni yeni görüyor gibi , hiçbir şey hatırlamıyor, ben 7 ayı özet geçmek zorunda kalıyorum, prof. ya, ne gereksiz bişey yapmışım profa gitmekle, kafa dolu adamda anlamıyor benş

Ay çok pahalı be kuzuu
ama olsun güle güle kullan sonuna kadar tepe tepe inşallahh

gule gule kullan kuzummmmm. bende kot etek arıyodumm aldım ama fıyatlar o cıvardaydııı. ısın garıbıı 36 beden aldımmm nasıl oluyosaa heralde hamılelerın moralını bozmayalım dıyee bedenlerı buyuk yapmıslarrr aldım mağazadaa::):)):)

evet çok vermişsin giysen giysen 2 ay giyersin ama neyse almışın artık güle güle kullan tatlım

Sezon yeni açıldı ya, yazlıklar çok pahalı, kışlıklarda da hep indirim var..

lcw den neden almadın ki
orada eşofman altları 20 tl di
ben hep oradan aldım çok uygun fiyatları
bir hamile kotunu 16 tl ye aldım ya indirimde

Ya ben de hamile kotumu lcw.den aldım..Ama sırf kotla da olmuyor ki...Orda daha yazlıklar çıkmadı..Ben yanık da kışlıkları giyemiyorum...Eşimin eşortmanlarını-tişörtlerini giyer oldum ama, sürekli de dışarı falan çıkıyoruz, hep erkek kıyafeti de olmuyor..Nasılsa doğumdan sonra hemen zayıflayamayacağım, o zman da giyerim diye düşündüm..

Ağam hiç anlamıyorum yaaa.
Benim doktor bana bişey demez
Adam her görüşünde beni yeni görüyor gibi , hiçbir şey hatırlamıyor, ben 7 ayı özet geçmek zorunda kalıyorum, prof. ya, ne gereksiz bişey yapmışım profa gitmekle, kafa dolu adamda anlamıyor benş

Ay çok pahalı be kuzuu
ama olsun güle güle kullan sonuna kadar tepe tepe inşallahh

bana dedı doktor cerrahpasaya yada sıgorta ıle anlaşmalı bı hastaneye gıdıp rapor actırman lazım dedı bu hastane ssk ıle anlasmalı degıl dedı

2-3 güne geçiyor. boya kokusu pek sorun olmuyor.
ama mobilya kokusu feciiiiiiiiiiiiiii...

bilmemki bebiş. hngi akla hizmet kaldırdılar acaba.

allah yardımcın olsun canım.
napalım bi şekilde halledeceksin.

ege bu gün mü gidiyon rapor için 31+0 da mı başlatılıyor. bana niye çarşamba dedi doktorum. 31+1 oluyorum o gün.
ayrıca nasıl 1 hafta fazla kullanıyoruz. toplam 16 hafta değil mi?

fazla kullanmıyorsun yani diğer tarafa bir haftam ekleniyor:))
yok sa 16 hafta tabii
benim pazartesi gel dedler vala bilmem ki

zinkerbell bende net varda ben şifremi bilmiyorum burda kayıtlı diye girireyorum evden giremiyorum.. bakalım halletmem lazım

Hoşgeldin fıstık, nasılsın...
Bebiş nasıl....

Günaydın canımmmm hoşgeldin keyifler nasılll?

günaydın hemşommmmm
hoşgeldin naber
bütün kızlar toplandık :)

iyiyim sağolun kızlar dün oğlumun arabasını aldık. kırmızısını bekliyorduk ama hiçbiyerde kalmamış. kraft sanırım matrix'i artık üretmiyormuş. bizi hem beklettikleri için hem de kırmızısını bulamadıkları için bari bi hediye verin dedik. bebettonun alt açma minderini istedim ben de :)
park yatak için de kraftın 821 modeli var onu beğenmiştim. piyasada 330 civarında. arkadaşımın bebek internet sitesi var, toptancıdan aldı benim için veee 220 liraya. müthiş fark oldu çok mutlu oldum ben de :) bakalım inşallah sağlam bi şekilde ulaşır elimize :)

Back
X