• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

en ıyısı cnmm kotları fela yapma ama ben kot etegıı meselaa dogumdan sonrada gıyıcemm yazınn:)

Ben yazın pek kot giyemem, yanık karının tekiyim...İnce eşortmanlar kapriler falan alırım büyük beden herhalde..Doğumdan sonra büyük beden giyerim bi 4-5 ay..Hamile kıyafeti alamam, çok pahalı geldi bu seferkiler..

Türkiye'de gerçekten kadının değeri yok! İşte size ilginç bir örnek! Doğum yapan ineğe, doğum yapan kadından 4 kat fazla para ödeniyor!

KADINA 85 TL EMZİRME ÖDENEĞİ

Şok gazetesinde yer alan habere göre, SSK (4/a) veya Bağ-Kur (4/b) sigortalısı olan kadına doğum yaptığında 'emzirme ödeneği' olarak 85 lira ödeniyor.

İNEĞE İSE...

Üstelik bunun için kadının, bir önceki yıl 120 gün sigorta primi ödemiş olması gerekiyor. Oysa inekler doğum yaptığında her buzağı için 310 ila 375 TL arasında devlet yardımı yapılıyor.

Kısacası doğum yapan ineğe, doğum yapan kadından 4 kat fazla para ödeniyor!

:60::60::60:

günaydınlar herkese:3::3::3:
nasılsınız kızlar her şey yolundadır umarım.
bişi soracağım aranızda bebek pikesi almayı düşünen var mı kullanışlı oluyo mudur acaba? alasım var sanırım:)

Güle güle kullanın canım....Hediye istediğin de iyi olmuş..Park yatakdaki indirim olayı da müthiş...Çok hesaplıya gelmiş istediğin model..Hepsini güle güle kullanmak nasip etsin inşallah Allahım..
çok sağol tatlım sen de güle güle kullan aldıklarını..hamile kıyafetleri gerçekten
günaydınlar herkese:3::3::3:
nasılsınız kızlar her şey yolundadır umarım.
bişi soracağım aranızda bebek pikesi almayı düşünen var mı kullanışlı oluyo mudur acaba? alasım var sanırım:)

günaydın canım. bu hafta sonu TOBBda eğitim var. daha önce bahsetmiştim. gelecek misin?

cidden bu cocuklara bız ne ortcezzz

pike falan işte
hatta mothercare de bir pike vardı beyaz rengi indirime girmişti
daha penye tiplilerde var baska mağazarlarda
öle cok kalın seylere örtülmez heralde yaz sıcağında
yatsandan yorganınıda aldık ama onu kışa kullanırız

ya siz banyo aldınız mı
banyo alırken normal leğen gibi bişi mi alıcaz dün almaya gittik mağaza cok kalabalıktı kimse bizimle ilgilenmeyince alamadık
banyonun içine ne almak lazım falan bilen var mı

kızlar bi sorum var, ben şimdi 27+2 yim mesela. 28.haftanın içinde oluyorum bu durumda. memurların da 32.haftada rapor alması lazım sanırım, 37ye kadar çalışabilmek için. bu durumda benim 30+6da falan mı gitmem lazım? bu hesaplar çok gıcık yaw

kızlar bi sorum var, ben şimdi 27+2 yim mesela. 28.haftanın içinde oluyorum bu durumda. memurların da 32.haftada rapor alması lazım sanırım, 37ye kadar çalışabilmek için. bu durumda benim 30+6da falan mı gitmem lazım? bu hesaplar çok gıcık yaw

bu hesap işinden anlamıyorum ben

kızlar bi sorum var, ben şimdi 27+2 yim mesela. 28.haftanın içinde oluyorum bu durumda. Memurların da 32.haftada rapor alması lazım sanırım, 37ye kadar çalışabilmek için. Bu durumda benim 30+6da falan mı gitmem lazım? Bu hesaplar çok gıcık yaw

canım senin 32+0 da gitmen lazım.yani 32 yi tam doldurup 33 e girdiğin gün başlıcak raporun.

Ben yarın 31+0 ım.haftaya salı doktorum çağırdı.32 yi doldurduğum gün raporumu alıcam.

Back
X