Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en ıyısı cnmm kotları fela yapma ama ben kot etegıı meselaa dogumdan sonrada gıyıcemm yazınn:)
ufffffff canım sıkılıyooooo
fato be 80 tl cokmus cidden internet baglantısı için
kuzucuk iyi günlerde kullan bebeeeeim
günaydınlar herkese
nasılsınız kızlar her şey yolundadır umarım.
bişi soracağım aranızda bebek pikesi almayı düşünen var mı kullanışlı oluyo mudur acaba? alasım var sanırım:)
Günaydın canım,sana da hayırlı haftalar..Nasılsın..
günaydın kızlar
yine pazartesi ayy şaka gibi.
Günler nasıl geçiyor anlamıyorum![]()
biz aldık pike canım bizim bebişler yaz bebeği oldugu için diğerleri kalın gelir diye
fmg seninle aynıyız.yarın 32.haftaya giriyoruz))doktorum nisanı çıkar hiç bişey dert etme diyor .hayırlısıyla bi geçse nisan....
çok sağol tatlım sen de güle güle kullan aldıklarını..hamile kıyafetleri gerçektenGüle güle kullanın canım....Hediye istediğin de iyi olmuş..Park yatakdaki indirim olayı da müthiş...Çok hesaplıya gelmiş istediğin model..Hepsini güle güle kullanmak nasip etsin inşallah Allahım..
günaydınlar herkese
nasılsınız kızlar her şey yolundadır umarım.
bişi soracağım aranızda bebek pikesi almayı düşünen var mı kullanışlı oluyo mudur acaba? alasım var sanırım:)
cidden bu cocuklara bız ne ortcezzz
cidden bu cocuklara bız ne ortcezzz
kızlar bi sorum var, ben şimdi 27+2 yim mesela. 28.haftanın içinde oluyorum bu durumda. memurların da 32.haftada rapor alması lazım sanırım, 37ye kadar çalışabilmek için. bu durumda benim 30+6da falan mı gitmem lazım? bu hesaplar çok gıcık yaw
kızlar bi sorum var, ben şimdi 27+2 yim mesela. 28.haftanın içinde oluyorum bu durumda. memurların da 32.haftada rapor alması lazım sanırım, 37ye kadar çalışabilmek için. bu durumda benim 30+6da falan mı gitmem lazım? bu hesaplar çok gıcık yaw
yemek borum yanıyor üfffff:![]()
kızlar bi sorum var, ben şimdi 27+2 yim mesela. 28.haftanın içinde oluyorum bu durumda. Memurların da 32.haftada rapor alması lazım sanırım, 37ye kadar çalışabilmek için. Bu durumda benim 30+6da falan mı gitmem lazım? Bu hesaplar çok gıcık yaw