• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyle mi, ben de gelmek isterdim aslında en büyük korkularımdan biri göğüs ucu yarası, inşallah olmaz hiçbirimizde. bu arada Joker'de lansinoh ürünlerinde %50 indirim vardı, kremini aldım ben de haftasonu...

antalyayı tercih edebilirdim ya, burda stres atacak, gezecek bi yer yok pek, bi tek alışveriş merkezleri işte. hamile oldum olalı kalabalığa da dayanamıyorum artık nefesim daralıyor:(

sorma yaa ben unutmuşum oraları artık
akrabaların çoğu orda arasıra gidiyoruz yinede
kızılayda karşıdan karşıya geçerken korkuyorum ben insanlar hurrraaa
iice alışmışız küçük yere

Tam 31 olduğunda raporunu veriyorlar...
Benim rapor tarihi 9 nisan, çizelgemden hesapla bak..Tam 31 oluyor günü...Yani 31 bitmiş, 32. hafta başlamış oluyor o tarihte..
sağol canım demek 32.haftanın en başında raporun başlaması lazım. kontrole gittiğimde doktorla tam hesaplayalım bari.

öyle mi, ben de gelmek isterdim aslında en büyük korkularımdan biri göğüs ucu yarası, inşallah olmaz hiçbirimizde. bu arada Joker'de lansinoh ürünlerinde %50 indirim vardı, kremini aldım ben de haftasonu...

3 saatçik aslında bence gel sen de :) kremlerden ben de aldım :) indirim çok iyiydi. göğüs pedi almamış olsaydım onu da alacaktım.

İyiyiz kızlar..Kızım kocaman oldu bana da sıcak basıyor yaa, dün hava yağmurlu, o yağmurda kısa kollularla gezdim çarşıda...Görenler deli demiştir garanti...Sıcak basıyor mu size de..

cnm basmak ne kelıme gecen afta tısortle gezdım mıllet bana baktı gece desen cplak yatıom aksam adam bagırdı boyle yatma kızımı usutuyosun dıye haklı cunku oksuruyorum dıkkat et valla

ben geldim günler sonraaaaaaaaaaaaaaa:1: haftasonu açıköğretim sınavlarım vardı, kaynanamlardaydım, cumartesi sınavdan sonra dr a gittim, Ezgim 1300 gr olmu teyzeleri:66: masum masum bakıyodu yüzüme yavrum :69:
bu arada girdiğim sınavlarda sınav görevlilerinden özel ilgide gördüm :))) bi yudum su içtim, adam koşakoşa yanıma geldi,-iyimisiniz iyimisiniz, bi panik bi panik:60: -iyiyim sağolun dedim. adam korkmuş. salondan çıkarken de Allah bağışlasın dediler, yıllardır sınava girerim hiç böyle şeyler yaşamadım, sevdim bu işi, az daha yüz bulsam kopya isteyecektim:66::66:
neler yapıyosunuz nasılsınız bakalım, varmı gelişmeler...?

arkadaşlar hatıra kalsın diye bebeğin görüntüsünü cd.ye kaydettirme işine nasıl bakıyorsunuz yaptıracak olan var mı?

sağol canım demek 32.haftanın en başında raporun başlaması lazım. kontrole gittiğimde doktorla tam hesaplayalım bari.

3 saatçik aslında bence gel sen de :) kremlerden ben de aldım :) indirim çok iyiydi. göğüs pedi almamış olsaydım onu da alacaktım.

Benim doktoru öyle hesapladı canım..Bilmiyorum hepsi de aynı mı hesaplıyor...
Adam doğum tarihime kadar günleri verdi...Öyle denk geliyo hesabıı..
9 nisan (31+0) 32. hafta raporu
14 mayıs (36+0) 37. hafta raporu
4 haziran da doğum.. (39+0)..

Tabi Allah nasip ederse..

ben geldim günler sonraaaaaaaaaaaaaaa:1: haftasonu açıköğretim sınavlarım vardı, kaynanamlardaydım, cumartesi sınavdan sonra dr a gittim, Ezgim 1300 gr olmu teyzeleri:66: masum masum bakıyodu yüzüme yavrum :69:
bu arada girdiğim sınavlarda sınav görevlilerinden özel ilgide gördüm :))) bi yudum su içtim, adam koşakoşa yanıma geldi,-iyimisiniz iyimisiniz, bi panik bi panik:60: -iyiyim sağolun dedim. adam korkmuş. salondan çıkarken de Allah bağışlasın dediler, yıllardır sınava girerim hiç böyle şeyler yaşamadım, sevdim bu işi, az daha yüz bulsam kopya isteyecektim:66::66:
neler yapıyosunuz nasılsınız bakalım, varmı gelişmeler...?

maşallah ezgi hanıma :nazar:

:92:arkadaşlar hatıra kalsın diye bebeğin görüntüsünü cd.ye kaydettirme işine nasıl bakıyorsunuz yaptıracak olan var mı?:92:

kağan kocatepenin sitesinde hafta hesaplama yeri var
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
linki yapıştırdım ama çıkar inş.

Back
X