• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol tatlım sen de güle güle kullan aldıklarını..hamile kıyafetleri gerçekten

günaydın canım. bu hafta sonu TOBBda eğitim var. daha önce bahsetmiştim. gelecek misin?
canım ne eğitimi? ben görmemişim yazdığını ama bu haftasonnu annem geliyor inşallah, sanırım onu bırakıp gelemem:50:

kızlar bi sorum var, ben şimdi 27+2 yim mesela. 28.haftanın içinde oluyorum bu durumda. memurların da 32.haftada rapor alması lazım sanırım, 37ye kadar çalışabilmek için. bu durumda benim 30+6da falan mı gitmem lazım? bu hesaplar çok gıcık yaw
bu hesabı ben de hiç bilmiyorum, bugün doktora gideceğim ona sorarım unutmazsam, o bilir:)

pike falan işte
hatta mothercare de bir pike vardı beyaz rengi indirime girmişti
daha penye tiplilerde var baska mağazarlarda
öle cok kalın seylere örtülmez heralde yaz sıcağında
yatsandan yorganınıda aldık ama onu kışa kullanırız

ya siz banyo aldınız mı
banyo alırken normal leğen gibi bişi mi alıcaz dün almaya gittik mağaza cok kalabalıktı kimse bizimle ilgilenmeyince alamadık
banyonun içine ne almak lazım falan bilen var mı
limango'da cotton box die bi marka var da nevresim pike falan var, alsam mı bilemedim, kalitesi nasıldır acaba? kullanan var mı önceden bu markayı? bu arada beğendiğim model de kedili medili erkek bebeğe gider mi ki:44:

channel dün aksamüstü eşinle caddeye yürüyüşe cıkmıs olabilir misin?
dün birisini gördüm yürüyüş sırasında cok bakamadım ama sana benzettim :)

yok canım :):):):):) aksam biz spora gittik my clubta hamıs bırı gorursen o benımdir:):):))
bende bir tane pike takımı alayım barı offffffffffffffffff bız daha hıcbısı almadık yaaaaaa

ya arkadasım odasına perde halı yatak ııcn pıke abajur yaptırmıs duvar kagıdıyla aynı desende 350 mılyona sok oldummmmmmmm sımdıııı..
ben bı perdeye bakıyorum sadece 350 mılyon dıyolarrrrrrrr

yok canım :):):):):) aksam biz spora gittik my clubta hamıs bırı gorursen o benımdir:):):))
bende bir tane pike takımı alayım barı offffffffffffffffff bız daha hıcbısı almadık yaaaaaa

ya arkadasım odasına perde halı yatak ııcn pıke abajur yaptırmıs duvar kagıdıyla aynı desende 350 mılyona sok oldummmmmmmm sımdıııı..
ben bı perdeye bakıyorum sadece 350 mılyon dıyolarrrrrrrr

bende abajurunu duvar kagidindan yaptırıcam :))
siz ağaoğlunda mı oturuosunuzzz??????????
annemlerde uphilldeler

hayırdır kim sinir etti

ya 3 arkadaş bana cuma gününden sana gelecez dediler hangi gün gelelim bende pazar günü gelin dedim.c.tesi evimi topliyim dedim pzar günü sabahtan kalktım bişiler hazırladım ettim öğleden sonra bekliyorum hatta hilmi ile bile atıştım yufk al dedim unutmuşum flan neyse bu salaklar bekliyorum gelen yok arayan yok saat 2 olmuş arıyor arkadaş birinin işi çıkmış köye gitmiş birinin adet olmuş agrısı varmış gelemicez.. agzıma geleni sölicektim de neyse neyse dedim kapattım ama ilk gördüğpüm yerde fena acısını çıkartacagım

Back
X