Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne eğitimi? ben görmemişim yazdığını ama bu haftasonnu annem geliyor inşallah, sanırım onu bırakıp gelememçok sağol tatlım sen de güle güle kullan aldıklarını..hamile kıyafetleri gerçekten
günaydın canım. bu hafta sonu TOBBda eğitim var. daha önce bahsetmiştim. gelecek misin?
bu hesabı ben de hiç bilmiyorum, bugün doktora gideceğim ona sorarım unutmazsam, o bilir:)kızlar bi sorum var, ben şimdi 27+2 yim mesela. 28.haftanın içinde oluyorum bu durumda. memurların da 32.haftada rapor alması lazım sanırım, 37ye kadar çalışabilmek için. bu durumda benim 30+6da falan mı gitmem lazım? bu hesaplar çok gıcık yaw
limango'da cotton box die bi marka var da nevresim pike falan var, alsam mı bilemedim, kalitesi nasıldır acaba? kullanan var mı önceden bu markayı? bu arada beğendiğim model de kedili medili erkek bebeğe gider mi ki:44:pike falan işte
hatta mothercare de bir pike vardı beyaz rengi indirime girmişti
daha penye tiplilerde var baska mağazarlarda
öle cok kalın seylere örtülmez heralde yaz sıcağında
yatsandan yorganınıda aldık ama onu kışa kullanırız
ya siz banyo aldınız mı
banyo alırken normal leğen gibi bişi mi alıcaz dün almaya gittik mağaza cok kalabalıktı kimse bizimle ilgilenmeyince alamadık
banyonun içine ne almak lazım falan bilen var mı
slm kızlar nasılsınız ben geldim
channel dün aksamüstü eşinle caddeye yürüyüşe cıkmıs olabilir misin?
dün birisini gördüm yürüyüş sırasında cok bakamadım ama sana benzettim :)
slm kızlar nasılsınız ben geldim
günaydın kızlaarr
herkese selam
iyi bir hafta olmasını diliyoruz kızımla
teyzelerine çok selamı varmış![]()
slm hoşgeldin bizde yeni geldik
sen nasılsın
hafta sonu nasıldı hava öle yaa
hafta sonu pazar günü beni çok sinir ettiler resmenn köpürdüm
yok canım :):):):):) aksam biz spora gittik my clubta hamıs bırı gorursen o benımdir:):):))
bende bir tane pike takımı alayım barı offffffffffffffffff bız daha hıcbısı almadık yaaaaaa
ya arkadasım odasına perde halı yatak ııcn pıke abajur yaptırmıs duvar kagıdıyla aynı desende 350 mılyona sok oldummmmmmmm sımdıııı..
ben bı perdeye bakıyorum sadece 350 mılyon dıyolarrrrrrrr
günaydın hoşgeldiniz
günaydın hoşgeldiniz
hoşbulduk canım sende hoşgeldin. ay sorma yaa feciydi kocamla bi doğru düzgün gezemedik sıkıntıdan patladım reale gittik artık napalım
hayırdır kim sinir etti
hoşbulduk canım sende hoşgeldin. ay sorma yaa feciydi kocamla bi doğru düzgün gezemedik sıkıntıdan patladım reale gittik artık napalım
c.tesi akşamüstü bizde reale gidicektik yağmurdan hiç biyere çıkamadık
ankarada mısınız arkadaşlar? real diyince, sanki başka yerde olamazmış gibi:)
kızlar ya cıcılere bıkac parca bıse eklıcektım sımdı eklentı ekle yazısı yok neden olabılır bılıyomusunuz
sabah bende baktım amayok göbeğimi eklicektim![]()