• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:1: kız 26 haftalık bebişin boyu 39 cm çıkar mı :1: şuan 39 cm ise normal asıl :33: 12 kilo güzell ben 16 kilo aldm :23: çok fenayım yaaa :1: ama 16 kilo nerde vallahi bilmiyorum :37: bak göbişlere resmimi ekledim zaten yapılı bi insanım gör bak 16 kilo nerde bilmiyorum :60:

10'a 6 çok düşük değil iyi bence yüksek olmasın da düşük olsun az bişi tuzlu ye zaten çıkar birer rakam daha :61: zeytin yeme ama...
ben de ondan dolayı şüphelenmiştim zaten yanlış ölçtü diye:) şimdi tam haftasıyla uyumlu çıktı. neden zeytin yeme dedin? ben de çok yiyemiyorum zaten mideme dokunuyor diye ama sebebini merak ettim...

kız normalde benim gündüzleri uyku modundaydı ama bugun nolduysa bi durmadı oğluşum :1: geceleri çok fena yaa dinlenme modunda olduğum zaman hemen tepiniyo... o hareket halindedir de sen farkında değilsindir şekerim hele bi sırt üstü uzan bak hemen nasıl döner :70:
aynı benimki de normalde gündüzleri hareketsizdir, bugün hareketli maşallahi doktora gideceğini anladı herhalde:32::32:

büyümüştür annesi büyümez mi:nazar: benim de bugün randevum vardı, ya bu ultrason ölçümlerine güvenim kırıldı. geçen gittiğimde uyluk kemiği ne kadar çıktıysa bunda da öyle çıktı. oysa ki aradan 3 hafta geçti. başı ise 32 haftalık çıktı, bi garip acaba doktorun cihazında mı sorun var anlamadım..
bu arada bilginiz olsun diye yazıyorum kızlar rahim içine sperm kasılmayı tetikliyormuş, doktor söyledi, açıklamasını da yaptı ama ben anlamadım pek haliyle...

ölçümler çok güvenilir değil gerçekten. geçen gittiğimizde doktorum aynı ultrasonda ayn gün yapılan ölçüm bile farklı çıkar dedi. hem milimetrik ölçümler hem de bebeğin pozisyonu etkiliyor. bir arkadaşıma bebeğin kafası büyük hidrosefali olabilir, kilosu da 4 civarı dediler. hatta bu yüzden sezaryanla aldılar. bebek 3.300 doğdu, kafası da gayet normalmiş.

mayıs annelerinden doğum yapanlar olmus :(( Allah hepsinin bebeklerini onlara bağışlasın sağlıkla büyütsünler
okuyunca cok tuhaf oldum ya

slm kızlar nasılsınz?, ya bende mi bi sorun var anlamadım? foto ekleyemiyorum bi baksanıza, sizde de ayn ıproblem varmı????

ooooofffff bugün iştahım çok çok açık.. doymak bilmedim ama kendimi durdurmam gerek haftaya perşembe dokorda randevum var..çok kilo alınca uyarıo doktor uyuz oluorum bende :47:

Back
X