• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzuuuu BEN gercekten okumuyorum bence sizde okumayın bu ilgisizlik değil ki psikolojim bozuluo hep rüyamda erken doğuruyorum falan :(

fatooo mujkkkkkkks

sağolasın kız fıstık hepimiz süperizzzz[/QUOTE]

Kızlar günaydın..pek iyi şeyler söylemiycem . Duru yu kontrol etmediler zaten ama tahliller berbat . .. Dr şaşırdı ilaçlar fayda etmiyor neden bu kadar enfeksiyon olduğunu anlamıyoruz dedi ve 1 kutu günde 4 defa antibiyotik verdi birde suda eriyen toz. Ben 3 aydır antibiyotik içiyorum artık içmesem dedim bebeğe zararı antibiyotikten daha fazla dedi. 2 hafata sonra gel dedi. Idrarını yaparken oturma dedi.

Bşrde 31. Haftada raporu açtılar 36. Hafttaya kadar işgörebilir verdiler..

Bu kadar:((((

bişeylermi oldu dün... Bodruma ne oldu

oyy egecim takma kafana şurda eve gitmene az kaldı olumsuz düşünmek yok bugüüünn.. hadi canlanın yaaaaa

Kızlar günaydın..pek iyi şeyler söylemiycem . Duru yu kontrol etmediler zaten ama tahliller berbat . .. Dr şaşırdı ilaçlar fayda etmiyor neden bu kadar enfeksiyon olduğunu anlamıyoruz dedi ve 1 kutu günde 4 defa antibiyotik verdi birde suda eriyen toz. Ben 3 aydır antibiyotik içiyorum artık içmesem dedim bebeğe zararı antibiyotikten daha fazla dedi. 2 hafata sonra gel dedi. Idrarını yaparken oturma dedi.

Günaydın ağam...Ya gerçekten neden senin enfeksiyon geçmiyor..İlaçlarını kullan bence, benim arkadaşım da kullanmak istememişti ama doktor enfeksiyon erken doğumu tetikler dedi o yüzden mecbur kullandı...Normal zamanında doğum yaptı..Sende ihmal etme ilaçlarını..Geçmiş olsun yaa..

günaydın kızlar biraz geçmişi okuyum dedim okmaz olaydım gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi Allah yardımcısı olsun o annenin ve bebeğinin. hadi konuyu değiştirin moralimiz bozuldu:14:

yaaaa
peki idrar yolundaki iltihabın bebege ne zararı olurmuş???
alla alla
büyük ihtimalle bünye yapıyordur di mi egecim
acil şifalar
inşallah ilaçların fayda etsin
2 hafta sonra güzel haberlerle gel

gunaydınn fıstıkkk..ege senı ıdrar kulturede yolladılarmııı?? offf nıye entıbıyotık etkı etmıyokı acep yaaa

kuzuuuuuuu moral bozmak yokkkkkkk gel bi sarılayım sana :29:

valla bende okumam bıdahaaa

kuzuuuu BEN gercekten okumuyorum bence sizde okumayın bu ilgisizlik değil ki psikolojim bozuluo hep rüyamda erken doğuruyorum falan :(

fatooo mujkkkkkkks

sağolasın kız fıstık hepimiz süperizzzz
[/QUOTE]

Gerçekten okumamak lazım..Bi de benim psikolojim sağlam değil, bakmayın hep iyi iyi konuştuğuma, çok çabuk yıkılırım ben, toparlanamam da..Panik atak da var bende..Hep iyiyi düşünmeye çalışmam da yıkılmamak için zaten...30.haftamıza girdik, topu topu 60 günüm kaldı benim mesela, beklesin içerde bu kadar bekledi, sağlıkla vaktinde gelsin...
Hepimizin kuzuları öyle vaktinde gelsin inşallah...Sağlıkla sıhhatle...Çok nazlılar çok...

ayyyy temmuz annelerınden bırı daha dogurmusss yaa offff allah yardımcısı olsun

Allah yardımcısı olsun, çok kötü oldum çok üzüldüm yaa :(

dünürüm nasılsın...

Göbişin çooook tatlı olmuş dünürüm yaaa :nazar::nazar::nazar: Artık Yiğit paşa göstermeye başladı kendini..
Ben iyiyim dün dinlendim iyi geldi..

İnşallah ilaçlar en kısa sürede fayda eder Egecim.. benim bir arkadaşım da çok antibiyotik kullandı, bebeği gayettt sağlıklı maşallah.. Doktorlar onun kar zarar hesabını yapıyorlardır, gönlünü ferah tut sen..

Eki Görüntüle 172136

Benim kızıma da bakın, kravat taktık bugün...

Kız kuzu yandan çek şu fotoları yaa, önden bişey anlamıyoruzz :)

$05042011712.webp

Alın bu da yandann yandan..

oyy egecim takma kafana şurda eve gitmene az kaldı olumsuz düşünmek yok bugüüünn.. Hadi canlanın yaaaaa
taksamda takmasamda içicem el mahkum. Bana diyorki temiz tutman lazım işteyim bütün gün nasıl tutucam banyomu yapıyım iş yerinde.

günaydın ağam...ya gerçekten neden senin enfeksiyon geçmiyor..ilaçlarını kullan bence, benim arkadaşım da kullanmak istememişti ama doktor enfeksiyon erken doğumu tetikler dedi o yüzden mecbur kullandı...normal zamanında doğum yaptı..sende ihmal etme ilaçlarını..geçmiş olsun yaa..

kuzum ihmal ne demek ilacı sevmedikçe başımdan eksik olmuyor birde eczacı inşallah bebeğe bişey olmaz çok antibiyotik içiyosun demesin mi. Koptum orda.
Oıff temmuz annesine de allah yardım etsin kuzusunu anasına babasına bağışlasın..

Fatma göbüş kocaman olmuş
maşallahhhhhh

taksamda takmasamda içicem el mahkum. Bana diyorki temiz tutman lazım işteyim bütün gün nasıl tutucam banyomu yapıyım iş yerinde.

kuzum ihmal ne demek ilacı sevmedikçe başımdan eksik olmuyor birde eczacı inşallah bebeğe bişey olmaz çok antibiyotik içiyosun demesin mi. Koptum orda.
Oıff temmuz annesine de allah yardım etsin kuzusunu anasına babasına bağışlasın..

maşallahhhhhh

kimsenin dediğini kulak asma bişey olmucak olmazda... aman yeter breeeee.. üzgün durmayın

maşallahhhhhh

Olmaz olmaz...Sen kalbini ferah tut..Bu ece bebek diyorum ya hep, onun annesi de sürekli kullandı hiç bişey olmadı kuzuya..Doğduğunda o da idrar yolu enfeksiyonu oldu ama, annede hamileyken olduğu için olabilir demişti zaten doktoru..En fazla o olur..doktorlar zarar verecek ilaç vermezler..Hiç moralini bozma, sık dişini..Bak öyküm ne kadar ilaç kullanıyor, hiç dert ediyor mu...Sağlık için, herşey bebişler için...Yapacak bişey yok..

ege acaba çok mu yıkıyorsun ki sabunla filan ondan mı oluyor ki ? ilaç neden fayda etmedi ki dr. veya ilaç değişikliği yap bakalım birde

Back
X