• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

son aylarda kilo veren ilk hamile ben olurmuşum :60:
ilk 3 ayda aldığım 7 kiloyu tolere etmeye çalışıyo galiba vücudum :))))))

ayyyyyy darısı bizlere inş. en geç kim ayrılıyo şimdi izne benim 30 mayıs

bacım şu torba yasadan yararlanıyoz mu ya? bilgin var mı?erken doğumlarda kalan izin doğum sonrasına ekleniyodu.memurlara geldi o yasa ama biz işçi sınıfına yarıyo mu ki? bilgisi olan var mııı?:44:

valla hiç bilmiyorum canım yaaa.. bide ben 4b liyim bişey çıksa hemen 4b liye yok derler bizde emin olamıyorum

Valla hayatım boyunca bende böyle bir duygu yaşamamıştım arkadaşım... Benimde ilk kez başıma geliyor.. Ben normalde çok iştahlıydım canım..

İşte bu da benim duymak istediğim şeydi.. Ya niye istedi benden anlamadım.. Bana söylemedi şeker var dedi ama bende pıhtılaşma problemi, tansiyon ve troid olduğu için ekstra mı istedi acep... Ticari de olmamaz çünkü hastanede bunu yapan yok, sadece 1-2 yer yapıyor, kadına bir faydası yok yani ama benim doktor biraz fazla pimpirikli mi yoksa benim özel durumlardan mı anlamadım.. Zaten ben her gittiğimde bebeğe giden kan akışını falan çok uzun uzun kontrol ediyordu bakalım hayırlısı..

oykummmm dogumdann sonra benımde basıma gelsınde kıloları verımmm yaaa:):)cnm bence senın doktorunn herseyı garantıye almak ıcın fılm ıstemıstırrr bence ole bısı olsaydı soylerdı sna merak etme hıcccc.. yaa ben emel hanımaa gıtsemm kımbılır bana neler derrrr:))

evet düzenli tüketirim süt ürünleri falan,
kemiklerim dişlerim sağlamdır. kalsiyum da kullanıyorum.
bu kız hortumluyor galiba kalsiyumu :)))

günaydın

ohhhhh ne güzel ben de bugün çalışabilir raporumu alıcam.

Hiç diilse kemikleri sağlam olacak kuzunun bunu biliyoruz :)

Valla hayatım boyunca bende böyle bir duygu yaşamamıştım arkadaşım... Benimde ilk kez başıma geliyor.. Ben normalde çok iştahlıydım canım..

İşte bu da benim duymak istediğim şeydi.. Ya niye istedi benden anlamadım.. Bana söylemedi şeker var dedi ama bende pıhtılaşma problemi, tansiyon ve troid olduğu için ekstra mı istedi acep... Ticari de olmamaz çünkü hastanede bunu yapan yok, sadece 1-2 yer yapıyor, kadına bir faydası yok yani ama benim doktor biraz fazla pimpirikli mi yoksa benim özel durumlardan mı anlamadım.. Zaten ben her gittiğimde bebeğe giden kan akışını falan çok uzun uzun kontrol ediyordu bakalım hayırlısı..

Neyse fazla kontrol göz çıkarmaz diye düşünelim Öyküm, bebeğe bi zararı olsa istemezdi sonuçta...

öğle arası diyeyim hilmiye dur msj atayımda adam öğle arası getirir belki :D

Benim 5 hazirannnn :14::14:

evet düzenli tüketirim süt ürünleri falan,
kemiklerim dişlerim sağlamdır. kalsiyum da kullanıyorum.
bu kız hortumluyor galiba kalsiyumu :)))
canım geçmiş olsun dişin kırılması kötü yaa, ek olarak kalsiyum alıyormusun? doktor verdimi?

kesin benimdir :60: haziranın 2sinde gibi ayrılıyorum sanırım.
benim 36+1, haziranın 3 ü oluyor. 37.haftaya başlamış oluyorum yani.

eggeeeeeeeee ıstahın olmaması yemek yıyememe nasıl bır duygudur ecepp::):)))
bilmem ki :43::43: ben hiissimi kaybettim hükümsüzdür.
ezgi,bengisu,belinay,irem,pelin,ecem,ecenaz benım ıstedıklerım bunlar
esım zeynep olsun ıstıyo bende ıstemıyorum ama herlade ya bengisuda yada ecenaz da bulsucaz gıbı gelıyo baska care yok.
bengisu- ecem

günaydıın :))

kız çilek sabah sabah ne güldürdün beni burda yaa :60: püsküllerle düşündüm de yeşil yeşil :60::60:

günaydın hemşom, gece suya da koyarsın arada çıkarır çocukları da korkutursun :60:

canım gaviscon şurup var bizde, o çok iyi geliyor. a tipi ilaçmış, içinde hamileler rahatlıkla kullanabilir yazıyor. bi yudum ondan alıyorum ben, anında kesiyor sızlamayı..
günaydın hemşoooooooooo..

günaydın kızlar.doğum iznine ayrıldım.kuşlar kadar özgürüm.:66::66::66:
aa erken ayrılmışsın bende raporumu aldım uzattım. 35 de çıkıcam iyi gnlerde kullan....

bacım şu torba yasadan yararlanıyoz mu ya? bilgin var mı?erken doğumlarda kalan izin doğum sonrasına ekleniyodu.memurlara geldi o yasa ama biz işçi sınıfına yarıyo mu ki? bilgisi olan var mııı?:44:
valla benim 1 mayıs
benim dr dediki kullanabilirsiniz ama memurlarmı işçilermi bilmiyorum..

son aylarda kilo veren ilk hamile ben olurmuşum :60:
ilk 3 ayda aldığım 7 kiloyu tolere etmeye çalışıyo galiba vücudum :))))))

Fmg bende sendenim güzelim... Ben ilk 3 ay 1 kilo aldım... İlk 6 ay toplam 10 kilo aldım. Sonra iki kilo verdim.. Şimdi 1 kilo almışım... Allahım ne karışık dimi... Yani toplam başından beri 9 kilo almışım.. Ne komik dimi.. :52:

ama 4-b lıysen zaten memur haklarının hepsıne sahıpsın canımmm

Neyse fazla kontrol göz çıkarmaz diye düşünelim Öyküm, bebeğe bi zararı olsa istemezdi sonuçta...

Benim 5 hazirannnn :14::14:

canım geçmiş olsun dişin kırılması kötü yaa, ek olarak kalsiyum alıyormusun? doktor verdimi?

kesin benimdir :60: haziranın 2sinde gibi ayrılıyorum sanırım.
benim 36+1, haziranın 3 ü oluyor. 37.haftaya başlamış oluyorum yani.

hımmmm ii bari en son ben değilmişim :D:D:D...

ama 4-b lıysen zaten memur haklarının hepsıne sahıpsın canımmm

normalde öle ama sağlıkta 4b liyim şu süt izni 3 saat mevzusunda bile 4blilere yok diye çogu sağlık müd. yazı göndermiş bakanlık burdan bana ses seda çıkmadıkça bende sormuyorum sorsam bi araştıralım derler vermezler.. şşşşşş sizde susun:60::60:

Kız zaten sen izne ayrılmadın mı , ne yapacaksııın :)

inşallah giden dişlere değer :)

alıyorum canım 3 haftadan fazla oldu kullanmaya başlayalı.

valla benim 1 mayıs
benim dr dediki kullanabilirsiniz ama memurlarmı işçilermi bilmiyorum..

erken çıkıyomuşun ege ben 10-11 mayıs gibi çıkıyorum.

Fmg bende sendenim güzelim... Ben ilk 3 ay 1 kilo aldım... İlk 6 ay toplam 10 kilo aldım. Sonra iki kilo verdim.. Şimdi 1 kilo almışım... Allahım ne karışık dimi... Yani toplam başından beri 9 kilo almışım.. Ne komik dimi.. :52:

9 kilo az yaa Öyküm maşalllah sana.
benim toplam 13 kilo oldu.

oykummmm dogumdann sonra benımde basıma gelsınde kıloları verımmm yaaa:):)cnm bence senın doktorunn herseyı garantıye almak ıcın fılm ıstemıstırrr bence ole bısı olsaydı soylerdı sna merak etme hıcccc.. yaa ben emel hanımaa gıtsemm kımbılır bana neler derrrr:))

Yok be bişey demez.. O kiloya falan da hiç takmaz, aslında çok pozitiftir de.. Çokta aslında duygusal.. Daha önceki düşüğe falan çok üzülmüştü o, bu gebelikte de birlikte yola çıktık ya kadın çok ilgi gösteriyor.. Benden önce gün sayoyor, ay az kaldı falan diyor... Ama benim üstüme düşmesi için o kadar çok neden var ki kadın napsın.. Normal bir gebelikte böyle değildir herhalde.. Doktoruma da hiç laf söyletmem baksana bana.. Kız sen Yasemin e git bence bir dene bakalım nasılmış..

Back
X