2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

BODRUM çok geçmiş olsun canım canını sıkma diyicem ama çok kolay olmadığını biliyorum .izmirde o gittiğin çiğlideki hastaneden arkadaşım çok memnun hatta çok riskli bir gebeliğini olmıyacak br doğumuda orda yaptı .namık hocada seni bu konuda en iy, şkilde yönlendirir.bu 15 günü dua ederek geçir ben duanın gücüne çok inanan bir insanım burda bu kadar annede arkanda .işallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelicek meleğinde sen şimdi olabildiği kadar sıkma canını

Bodrum nefes bile almadan okudum, çok çok üzüldüm, hep dua edeceğim senin, bebeğin ve eşin için... İnşallah doğumdan sonra ameliyat ile halledilebilir birşeydir, bebeğin sağlığına kavuşur...
Allah sana güç kuvvet, bebeğe de sağlık sıhhat versin inşallah..

selamlar biz kayanatörle fazla mutfak eşyalarını toplamaya başladık..
çeyizlerim hep kutularda kullanacaklarımı açtık makinaya attık paketleyip yeni ewde direk dizcez..
daha bi ton war kutu kutu annem aldıkça almış hepsi çok şıkkk..
bn kızı doyurayım yine uğrarım..

Bodrum bi şey sorucam
heray gittiğin dr bütün incelemelerini detaylı yapmıyormuydu..
Yada sende bi değişiklik varmıydı bebişin tekmelerinde felan..

hepinize cok cok cok teşekkür ederim.ben de sizin için dua edicem allh kimseyi bukadar hazırlamışken bebeginden ayrı düşürmesin sagsalim bi ömür yaşatmayı nasip etsin.. .suanda yapabilcegim tek şey dediginiz gibi dua etmek..ama işte herkesin heran başına kötü bişeyler gelebilirmiş demekki ben bunu anladım..50binde bir beni mi bulcak böle şeyler diye düşünüyordum tabiki korkum herzaman vardı ama insan kötünün kendi başına gelcegini düşünemiyor..ama Allha isyanda edemiyorum neden diyemiyorum cünkü belkide hayırlısı buymuş diycem belkide engelli özürlü hastalıklı bi cocugun ömür boyu vebalini cekmemem için allah bana bunu uygun gördü..herşey allhtan..ama aksini istiyor insan..Efe'mi sapasaglim elime almayı o kadar cok istiyorum ki..resmen 5 gündür bunalımdayım aklıma iyi bişey gelmiyor ama allahtan gelcek bi mucizeye ihtiyacım var..önce Allaha, sonra doktoruma güveniyorum..şimdi cıkıyorum..hepiniz kendinize cok iyi bakın ve doktorlarınızı güzel incelemeleri için tekrar tekrar uyarın lütfen cünkü erken teşhis hepsinden önemli..sizi cok seviyorum..allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun..

bodrumm ınan cok uzuldum nası okudumu anlamadım ınan cok kotu oldum okuyunca ama cnmm dualrımız senınle ınsallah bebısının hıcbırseyı yoktur test sonucu ıyı cıkarsa sonrakı amelıyatları emınımkı atlatırsınız bunlara hepımız hazırşıklı olmalıyız butun dualrımız senınleee.......

Canım dualarımız seninle Yüce Rabbim korusun bebeğini ,sağsalim kucağına almak nasip etsin inşaallah

Kent hastanesi paragözdür çok. Lütfen dikkat et şunuda yapalım bunuda yapalım diye diye sömürmeye bakan bi hastanedir. İyidir ama böyle bişeyleri var malesef.. Eminim gözün parayı görmez ama böyle bi durumda yaptıkları tetkitler sizi daha çok yıpratıp üzmesin..

bodrummmmm
okuduklarıma inanamdım uff salak dr. nasıl farkedememiş bunu((
anlayamadığım ciğer geliştirici, iğneler yapsalar we doğsa bile yaşama şansı yokmu????
ankaraya istanbula falan üniwersite hastenelerine git istersen..
çok üzüldüm inşallah kötü şeylerle karşılaşmazsın, rabbim bebeğini korusun dilerim

Bodrum bi şey sorucam
heray gittiğin dr bütün incelemelerini detaylı yapmıyormuydu..
Yada sende bi değişiklik varmıydı bebişin tekmelerinde felan..

Egecim ben zaten biliyosun iki doktora birden gidiyordum..allhtan da öle yapmışım..benim burdaki doktorun makinesi cok ileri düzeyde bi makine..ve biz delimaviyle daha pazartesi günü ona gittik hatta beraber girdik muayeneye o da biliyo bana dediklerini doktorun herşey cok güzel hiçbir sorun yok dedi..hatta cıkışta bununki danacık olcak deyip dalga bile gecti benimle..nazar etti cocguma yaa sonra o ertesi gün cocugun hareketlerinde ben ciddi azalma hissettim ama2gün sonra normale döndü..ciddi azalma derken de genelde hareketliydi benimki daha az tekmeledi 2 gün zaten cumada izmirdeki randevum vardı işte ordada olan ortaya cıktı..2li testim, 4lü testim, cocugun yüz profili ense kalınlıgı herşeyi normalde işte sadece bi 21.haftada hafif bi böbreklerde genişleme görülmüştü o da ikinci haftasında düzeldi gectii..işte okadar cumada bu olan oldu..ama daha önce ne bi kanama ne bi agrı hiçbişey yaşamadım..suandada cocugun hareketleri gayet normal eskisi gibi..bilmiyorumki egecim işte..bianda mı oldu yoksa pazartesi bodrumdaki doktor baktıgında bunu görmedimi bilmiyorum..ama sunu biliyorum sinidirim sistemi 21.haftadan sonra calışmaya başlıyormuş ve bu birikme de anca bu aylarda ortaya cıkabiliyomuş..bilmiyorum yani doktorun ihmali varmı yok mu...

bodrum gelmişsin canımm arkadaşım dularım hergün seninle ve mehmet efeyle canım inşallah herşey yolunda olacak Allahım çok büyük

allah yardımcınız olsun. Seni ve efemizi çokkkkk seviyoruz.. Elimizden gelen tek şey dua etmek ..bütün güzellikler sizinle olsun cnmm.

evet sorma zaten maddi manevi yıkılıcaz tabi ama önce bizim için Efemizi kurtarmak..inan sadece kromozom testleti ve kordosentez için bile 4 milyar verdik..yeterki cocugumuz iiyi olsun yapabilcegimiz başka bişey yok

ben de diğer bebeğimin teşhisi konulduğunda beynimi yemiştim binde bir olan bir şey neden beni buldu diye, insan kendi başına gelmezmiş gibi düşünüyor ama her şey gelebiliyor insanın başına maalesef... ama dediğin gibi mutlaka bir hayır vardır. sen yine de umudunu yitirme 5.5 aylık doğup yaşatılan bebekler var. belki ameliyatlar çözüm olur. inşallah senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olur...

anladım cnmm. Yaşanacak bişey miş inşallah yaşanır ve biter.. Allahım çok büyük hayırlsı ne ise o olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…