2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İPEK CNM BAYA Bİ KARNIN VARMIŞ KIZZ. MAŞALLAH
KUZU SENDE MAŞALLAH ÇOK TATLI ÇIKMIŞSIN
DELİMAVİ NASIL Bİ ÇUBUKLA BAKTILAR İDRAR TAHLİLİNE KIZ. BENİM KÜLTÜR SONUCUM 3 GÜNDE ÇIKIYOR

valla benim aklımda devlet hastanesi var ama bide dr uma sorucam
devlet hastanlerinde özel odalar var doğum yapınca çok güzel oluyorlar
Ben doktorumun çalıştığı hastanede yapıcam..Özelde..Maddi olarak sıkacak ama, alıştım civana, başka doktorda rahat edemem...Günümüz bile belli 59 gün kaldı, 4 haziranda doğuracam...
oyyy az klamış kız Allah yardımıcınız olur inşallah bebek bereketiyle gelir
ben kendi adıma evet, aslında bi başlık açsak kızlar ya diğer topiclerde var... hangi hastanede doğum yapacaksınız diye... bizde açsak da öğrensek kim nerde doğum yapacak????
evet açalım canım benim 2 seçeneğim var dr dışardan olduğundan o yüzden hangisinin anestezi uzamnı ii hangisinin odaları daha ferah ise ona göre karar vereceğim

DELİMAVİ NASIL Bİ ÇUBUKLA BAKTILAR İDRAR TAHLİLİNE KIZ. BENİM KÜLTÜR SONUCUM 3 GÜNDE ÇIKIYOR

Özelde de idrar kültürü bikaç saat içinde çıkıyor ege...Ama çubuk olayını bilmiyorum..
Devlet hastanelerinde 3 günde çıkıyor....

afiyet olsun canım hani o ilkel tahliller varya çubuğa batırıyorlar idrarı renk değişimine göre enfeksiyon var yada yok diyorlar çok ilkel hi güven vermiyor bana kasıklarım ağrıyor deli gibi biz bodrumla aynı dr a gidiyoduk ya bodrumda kontrollerimiz aynı gündü pazartesi güle oynaya çıktık herşey yolundaydı bide izmire gidiyoduk ya başka bi dr a daha cuma izmire gitti onun göremediğini izmirdeki gördü ve 3 günde değişecek bişey değil o yüzden hiç güvenim kalmadı buraya hiçççç

ben devlette yapıcam özel oda istiyorum 40 tl farkmış:))) çok komik valla bahşiş felan herhalde 150-200 tl ye çıkarım inşallah aksilik olmazsa millet 3-5 milyardan bahsediyor..

özelde de idrar kültürü bikaç saat içinde çıkıyor ege...ama çubuk olayını bilmiyorum..

idrar tahlili aynı gün veriyorlar ama kültür hadi 1 gün düşelim 2 günde verir. Belki devlet yoğun olduğuna öyle yapuyor olabilir.. Haklısın

delimavi allah korusun değiştir dr. O nasıl bişeymiş .. Allah korusun

sağlık güvencesi olmazsa kaç oluyo bizim bağkur var ama daha yatırmadık önümüzdeki ay belki yatırırız yada yatırmayız belli olmaz

Valla o zaman bilmiyorum canım...Yine de özel kdar pahalı değildir..Bağkurda yapılandırma var ya, ondan yararlansın eşin, eski borçları taksitlendirsin, o zaman belki yararlanabilir...Allah yardımcınız olsun...Bebek olayı baya tuzlu yaa...

benimki de 3 günde çıkıyor.
Özelde de idrar kültürü bikaç saat içinde çıkıyor ege...Ama çubuk olayını bilmiyorum..

ben 2 farklı özel hastanede yaptırdım, ikisinde de 3 günde çıktı. tam idrar tahlili birkaç saatte çıkıyor burda.

ee cılek banada 20 hazıran dıyoo ee ozaman ızne cıkıp 2 hafta sonra dogurcazmı?? 40 hafta temmuzza denk gelıyoo offf

ben 4-a lıyım maalesef.

İkizim yaa bizim 40 hafta tam 24 Hazirana denk geliyor, Temmuza falan diil. sen yanlış hesaplıyorsun haftaları herlede, tekrar say ğarmak hesabı yaap :)

4-a da ne bende sureklı kadrolu ıscıyım[/QUOTE]

Kuzu bacaklar falan incecik maşallahın var
Sadece göbüş büyük, en sevdiğim hamile modeliii :)

Benim özelde de idrar kültürüm 3 günde çıkıyor

benimki de 3 günde çıkıyor.

ben 2 farklı özel hastanede yaptırdım, ikisinde de 3 günde çıktı. tam idrar tahlili birkaç saatte çıkıyor burda.

alla allaaa, benimki aynı gün veriyor...
İdrar tahlili ayrı yapılıyor, kültür de kırmızı kapaklı, kesinlikle el değmeyecek falan diyorlar, çubukla yuvarlak bi yere değdiriyorlar o değil mi ki...Ben her gittiğimde yaptırıyorum ondan...

herkese slmm.kızlar ya benim önceden beri hap içme sorunum var hap içme özürlüyüm.yutana kadar ölüürm yani.yani doktorun verdiği elevit ve ferrum fortu az bişey içtim dahada içemiyorum.bi zararı olurmu ki ya içmememin

hmm anladım canım çok saol söyliyimde naparsa yapsın artık. gerçektende bebek olayı çok tuzlu yaa allah herkeze yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…