2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar ben çok fena oldum ya bebek için 313 ayetel kürsi okusak paylaşsak.. Ben okurum hepsini ama yardım edebilcek olan varsa bana bir kısmını alırsa daha iyi olur.. Bir kaç kişi okuyunca daha iyi olur..

Ben de okurum öyküm...Kaç tane olursa okurum, zaten ben uyumayı falan sevmiyorum akşam gidince okurum...Sayı farketmez, çok okuyabilirim.

Son düzenleme:
ay ne olmuş yaa okurken nutkum tutuldu
allahım yardım etsin bodruma ve oğluna allahtan ümit kesilmez yer gök dua ile derler
allahım hepimizin dualarını kabul etsin allah şifasını versin
çarpıntım başladı yine çok kötü oldum yaa offf

ayy şimdi okudum yaa inanmıyorum çok çok geçmiş olsunn...

FATMAAAA ben sana msnde demedim mi 4444 Selati Tefriciye dağıtalım şurda okuyalım diye yaaa... geç sayılmaz kızlar ben gönüllüyüm 1000 tane bile okurum... lütfen bu konuda biraz düşünelim, dualarla ayaktayız... !!!!

100 - 150 -200 ne kadr açık varsa okurum ne var onu okumakta yaa(( 313 ün hepsini bile alabilrim ama ne kadr çok ağızdan okunursa o kadar bereketli olur dua....

öncelikle çok geçmiş olsun Bodrum, Rabb'im şifa versin. edilecek tüm dualara katılırım ne kadar verirseniz, yapabileceğimiz başka bir şey yok zaten

öyküm bende okurum akşam kaç tane olursa

100 - 150 -200 ne kadr açık varsa okurum ne var onu okumakta yaa(( 313 ün hepsini bile alabilrim ama ne kadr çok ağızdan okunursa o kadar bereketli olur dua....

O zaman sizde 50 şer tane okursanız arkadaşlar ben 113 okur tamamlar , duasını yaparım.. Bu gece okurum ben.. Yazdım isimlerinizi..

6 kişi oldu kızlar..
Kuzu...50
delimavi...50
ysmbtg....50
merve,,,50
yelkovan...50
ben...63

yanlışlık yok herhalde... Sabah konuşuruz ben duasını yaparım... Ay inşallah bişey çıkmaz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…