Ay kızlar ben çok fena oldum ya bebek için 313 ayetel kürsi okusak paylaşsak.. Ben okurum hepsini ama yardım edebilcek olan varsa bana bir kısmını alırsa daha iyi olur.. Bir kaç kişi okuyunca daha iyi olur..
Ay kızlar ben çok fena oldum ya bebek için 313 ayetel kürsi okusak paylaşsak.. Ben okurum hepsini ama yardım edebilcek olan varsa bana bir kısmını alırsa daha iyi olur.. Bir kaç kişi okuyunca daha iyi olur..
ÖYKÜM su an okuldayım ama 10 tane okuyabılırım olmadı aksam tamamlarız..
Ben de okurum öyküm...Kaç tane olursa okurum, zaten ben uyumayı falan sevmiyorum akşam gidince okurum...Sayı farketmez, çok okuyabilirim.
ben akşamları okurum kaç tane istersen
ayy şimdi okudum yaa inanmıyorum çok çok geçmiş olsunn...
FATMAAAA ben sana msnde demedim mi 4444 Selati Tefriciye dağıtalım şurda okuyalım diye yaaa... geç sayılmaz kızlar ben gönüllüyüm 1000 tane bile okurum... lütfen bu konuda biraz düşünelim, dualarla ayaktayız... !!!!
O zaman kızlar siz 50 şer tane okuyun.. ben yazayım bunları karışmasın.. yarın hebr verirsiniz..
O zaman kızlar siz 50 şer tane okuyun.. ben yazayım bunları karışmasın.. yarın hebr verirsiniz..
öyküm bende okurum akşam kaç tane olursa
100 - 150 -200 ne kadr açık varsa okurum ne var onu okumakta yaa(( 313 ün hepsini bile alabilrim ama ne kadr çok ağızdan okunursa o kadar bereketli olur dua....
ben 10 tane okudum aksama daha fazla okuyabılırım
canım sende 40 oku o zaman gerisini ben tamamlarım..
ben 10 tane okudum aksama daha fazla okuyabılırım
öyküm 100 tane bana yaz anacm...
O zaman sizde 50 şer tane okursanız arkadaşlar ben 113 okur tamamlar , duasını yaparım.. Bu gece okurum ben.. Yazdım isimlerinizi..
Bana bişi kalmadı ozaman kız.. çok sağol canım 313 oluyor zaten... Sen de başka dua et istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?