tamam canım daha zamanı var zaten, haftaya cuma herkes bitirsin yeter...
Fatma senin 50 yi banayaklaşma arkadşımıza devrettim sen 950 okuycaksın canım...
daha okumak isteyen varsa bizimkilerden düşebiliriz arkadaşlar, ne kadar çok ağızdan okunursa o kadr bereketi olur....
aa ok anladım şimdi sorry..zaten hepimize okuyoruz diye biliyorum ben..
öncelikle arkadaşımzıın bebeği ve bütün bebekler için niyet etmeyecekmıyızz???
yaaa kızlar sitede sorun mu var donup duruyo yaaa. bu arada bana da verebilirsiniz dua okurum
selati tefriciye dağıtıyoruz canım, 50 benden 50 fatoştan al 100 oku sen... evdesin diye100 veriyorum...
Fatma 900 a düştü bizimkiler...
BEN 900
FATMA 900
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 50
hasret 50
mervenesli 100
allah kabul etsin
ben kontrole gitmekten zevk almıyorum inanın.. Bu hamileliğimde salak oldum iyice. Kontrol günü stresten kalp krizi geçiren ben olucam herhalde..
Ben de....
Zaten doktordan gelince 2 gün bi konuşamıyorum ben...Bi kere senle de konuşamadık hatırlıyor musun, nefesim kesilior...
tövbeeeeeeeeeeeeee bu ne şimdi yaa. Her bi boktan korkar oldum heeeeeeee
allah kabul etsin
ben kontrole gitmekten zevk almıyorum inanın.. Bu hamileliğimde salak oldum iyice. Kontrol günü stresten kalp krizi geçiren ben olucam herhalde..
Kuzu yarın güzel haberlerle gelde neşemiz yerine gelsin...
Hemen hastaneden çıkınca da bana haber ver. Beklemiyelim senin gelmeni. Yüüreğimiz ağzımızda bekliyoruz..
ayyy kızlar kötü düşünmeyin yaaa.... kuzu güzel haberler getircek bize biliyorum ben
sağol amin ya bende bodrumla aynı dr a gidiyorıum ya bodrumda benimkinde de kordonn dolanması varya acaba bişeyi gözden kaçırmışmıdır diye aklım çıkıyor cuma izmire gitcem işte şimdi çıkıyorum hepinizi çok seviyorum kendinize ii bakın kuzu yarın kontrolün ii geçer inşallah
Yok kız illa kötüsünden değil, ben sevinince de konuşamıyorum...
egeyle konuşuğumuzda benim üst düzey ultrason randevum vardı, sorunlu gebelik diye iyi çıkmıştı, ağlamaktan falan konuşamıyordum...İnşallah güzel haberler vericem, endişe etmeyin..
sağol amin ya bende bodrumla aynı dr a gidiyorıum ya bodrumda benimkinde de kordonn dolanması varya acaba bişeyi gözden kaçırmışmıdır diye aklım çıkıyor cuma izmire gitcem işte şimdi çıkıyorum hepinizi çok seviyorum kendinize ii bakın kuzu yarın kontrolün ii geçer inşallah
benimkide ayın 22 sinde cuma günü kontrolüm çok merak ediyorum ne dicek inş bi sorun çıkmaz
p.tesi için korkmaya başladım:18::18:
Çıkmaz inşallah, sen kalbini ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?