- 25 Ekim 2023
- 540
- 444
- 23
Seni dogurtturmayacazBenimde 6 haziran gorunuyor ama ikizler 36 yada 35 haftada de doguyormus yani mayis annesiyiz17 eylulde transfer oldum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni dogurtturmayacazBenimde 6 haziran gorunuyor ama ikizler 36 yada 35 haftada de doguyormus yani mayis annesiyiz17 eylulde transfer oldum.
AhahaSeni dogurtturmayacazsen Haziran annesisin
![]()
Ben etlik şehir hastanesi kadın doğum aciline gidip veriyorum hamilelik şüphem var diyorum sorgusuz sualsiz bakıyorlarrKızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm![]()
Hayırlı olsun canım Allahim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabaa ben 24 eylülde 5. Gün transferi oldum 5+0'dayımkalp atışı henüz duymadım yarın doktora gideceğim
![]()
Kalp atisi icin doktorum 7+6 ya cagirdi sanirim garanti olsun diyeMerhabaa ben 24 eylülde 5. Gün transferi oldum 5+0'dayımkalp atışı henüz duymadım yarın doktora gideceğim
![]()
Aa çok yakınmışızHayırlı olsun canım Allahim kucağına almayı nasip etsin inşallahbende 27 Eylül'de transfer oldum bende haftaya kese görmeye gidecegim
Canım randevu al .Zor olsa da izin al iş yerinden. Çünkü testte hamileliğin kesinlestiginde folik asit filan başlatacak.Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm![]()
Geç döllenme tarzı bir şey mu acabaKızlar merhaba sat 13 Eylül bat normalde bugündü ama 1 hafta önce gebeliğimi öğrendim gebelik haftası uygulama farklı gpt farklı söylüyor. Bugün ultrason muayenem var. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()
Aa çok yakınmışızaminn
beni tüp bebek doktorum haftaya çağırdı ama ben dayanamadım başka doktora gidicem kese görmeye yarın
değerim çok yüksekti çünkü görünebileceğini söyledi yarın gideceğim doktor
sizin tek transfer mi oldu değerleriniz nedir
![]()
Benimde dün 12 gunumdu 1200 du dün bormalde gitsem gorurumde haftaya çağırdı doktorumAa çok yakınmışızaminn
beni tüp bebek doktorum haftaya çağırdı ama ben dayanamadım başka doktora gidicem kese görmeye yarın
değerim çok yüksekti çünkü görünebileceğini söyledi yarın gideceğim doktor
sizin tek transfer mi oldu değerleriniz nedir
![]()
Bende 15 Eylül transfer günüm muhtemelen Mayıs annesiyiz ama Haziran gibi düşünelim aman sağlıklı şekilde şu 37 haftayı gecelimde prameture sınırı 37 iymisBenimde 6 haziran gorunuyor ama ikizler 36 yada 35 haftada de doguyormus yani mayis annesiyiz17 eylulde transfer oldum.
Siz hangi şehirdesinizBenimde dün 12 gunumdu 1200 du dün bormalde gitsem gorurumde haftaya çağırdı doktorum
HataySiz hangi şehirdesiniz![]()
Siz hangi şehirSiz hangi şehirdesiniz![]()
AnkaradayımSiz hangi şehir
Yaa bu akşam gideyim ozamanBen etlik şehir hastanesi kadın doğum aciline gidip veriyorum hamilelik şüphem var diyorum sorgusuz sualsiz bakıyorlarr
Hamilelik takip uygulamasi yeni açtım daha iyi yada kötü birşey diyemem sizin onerebileceginiz bir uygulama varmiKızlar hangi hamilelik uygulamasını kullanıyorsunuz
Ben hamilelik+ indirdim ama daha iyisi varsa onu kullanayım diye düşündümHamilelik takip uygulamasi yeni açtım daha iyi yada kötü birşey diyemem sizin onerebileceginiz bir uygulama varmi