2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide ayın 22 sinde cuma günü kontrolüm çok merak ediyorum ne dicek inş bi sorun çıkmaz

benimde aynı gün.22 sinde..hayırlı haberlerle geliriz inşallah...
ben çıkıyorum kızlar..kendinize ve bebişlere iyi bakın..kötü düşünmeyin....öptüm hepinizi.

korkma fatma aaaaaaaaaaaaaaaaaa

aman yaa ne cahil insanlar yaaa.. bekleyince cinsiyeti değişecekmiymiş... kocasıda götürmüyor mu

aaaaaaaaaaaaaa kız olsa nolckmışş????

ben de bugün istinye parka gittim yarım saatliğine, fenalaştım yürürken, daha 2 adım yürümüştüm.. kasılmalarım ağrım başladı yine, hemen şirkete döndüm dinlendim geçti ama karnım kaskatı yine şu an... bu doktor bana nie bişey vermiyor ilaç falan anlamıyorum, başka doktora mı gitsem?

neyse sıkkın canımızı daha fazla sıkmıyimm

bu gece hürrem var di miii

o ne demek öyle yaaaaaa
nasıl doktora gitmez insan hamileyken?
kız olmasını neden istemiyor, kaçıncı çocuğu?
gerçi 10. kızı olsa ne farkeder ..

Canım sen fazla yürüme yaa, lütfen dikkat et kendine..
Kötü haber falan duymayalım kimseden....

ben de....
Zaten doktordan gelince 2 gün bi konuşamıyorum ben...bi kere senle de konuşamadık hatırlıyor musun, nefesim kesilior...
eevt yaa hayırlı haberlerle geliceksin

aklına kötü getirme cnm.. Allaha emanet

benimkide ayın 22 sinde cuma günü kontrolüm çok merak ediyorum ne dicek inş bi sorun çıkmaz
bak paranoya olduk işte :))))

p.tesi için korkmaya başladım:18::18:
bişey yok kötüyü çağırmayın lütfen

ohaaaaaaaaaaaaa haasta ruhlu manyak.. Ay çok pardon yaa

Kızlar ben kaçar, bitti mesai şükür
Gönlünüzü ferah tutmaya çalışın, Allah hepinizin dualarını kabul etsin.. Bodruma sabır, Efe'ye acil şifa versin..
İyi ki varsınız... Hepimizin bebekleri sağ sağlim doğsunlar, akıllı, sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...

Arkadaslar ben de okıyabılırım dedım ama farkedılmedı sanırım. Zaten bırazdan onon için bır yasın okucam varsa eksık veya baska dua okumak cok isterımmm aLLAH SIFASINI VERSIN.

yaniii akıl var mantık var kız olunca noluyomuş benim herif hep kız istiyodu allah da gönlüne göre verdi

Ben ilk mesajımda yazmışım burda, kızım olacak adı öykü olacak diye...Kızları ayrı seviyorum..
Sağlıklı sıhhatli olsunlar da, cinsiyeti hiç önemli değil..Tek dileğim artık sağlığının iyi olması, gelişimi biraz geri geliyor benimkinin, hep diyorum ebru şallı gibi kızım olacak diye, yeter ki sağlıklı olsun....
Hepimiz de en azından 36. haftayı atlatıp kavuşalım miniciklerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…