p.tesi için korkmaya başladım:18::18:
benimkide ayın 22 sinde cuma günü kontrolüm çok merak ediyorum ne dicek inş bi sorun çıkmaz
korkma fatma aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bişiy diyicem kızlar, benim görümcem daha doktora bile gitmedi..5 ay bitti...Cinsiyetini bile bilmiyor...
cinsiyeti geçtim, sağlığını bile bilmiyor...Kız olacak diye korkusundan gitmiyor, öyle söylediğimizde de kabul etmiyor..
Bişiy diyicem kızlar, benim görümcem daha doktora bile gitmedi..5 ay bitti...Cinsiyetini bile bilmiyor...
cinsiyeti geçtim, sağlığını bile bilmiyor...Kız olacak diye korkusundan gitmiyor, öyle söylediğimizde de kabul etmiyor..
Korkma kız, hiç bişeycik olmucak...Tosun haberi alacaksın...
benimde aynı gün.22 sinde..hayırlı haberlerle geliriz inşallah...
ben çıkıyorum kızlar..kendinize ve bebişlere iyi bakın..kötü düşünmeyin....öptüm hepinizi.
aaaaaaaaaaaaaakız olsa nolckmışş????
aman yaa ne cahil insanlar yaaa.. bekleyince cinsiyeti değişecekmiymiş... kocasıda götürmüyor mu
aaaaaaaaaaaaaakız olsa nolckmışş????
içime sıkıntı girdi yaaa ama ufff
ben de bugün istinye parka gittim yarım saatliğine, fenalaştım yürürken, daha 2 adım yürümüştüm.. kasılmalarım ağrım başladı yine, hemen şirkete döndüm dinlendim geçti ama karnım kaskatı yine şu an... bu doktor bana nie bişey vermiyor ilaç falan anlamıyorum, başka doktora mı gitsem?
neyse sıkkın canımızı daha fazla sıkmıyimm
bu gece hürrem var di miii
eevt yaa hayırlı haberlerle geliceksinben de....
Zaten doktordan gelince 2 gün bi konuşamıyorum ben...bi kere senle de konuşamadık hatırlıyor musun, nefesim kesilior...
aklına kötü getirme cnm.. Allaha emanetsağol amin ya bende bodrumla aynı dr a gidiyorıum ya bodrumda benimkinde de kordonn dolanması varya acaba bişeyi gözden kaçırmışmıdır diye aklım çıkıyor cuma izmire gitcem işte şimdi çıkıyorum hepinizi çok seviyorum kendinize ii bakın kuzu yarın kontrolün ii geçer inşallah
bak paranoya olduk işte :))))benimkide ayın 22 sinde cuma günü kontrolüm çok merak ediyorum ne dicek inş bi sorun çıkmaz
bişey yok kötüyü çağırmayın lütfenp.tesi için korkmaya başladım:18::18:
bişiy diyicem kızlar, benim görümcem daha doktora bile gitmedi..5 ay bitti...cinsiyetini bile bilmiyor...
Cinsiyeti geçtim, sağlığını bile bilmiyor...kız olacak diye korkusundan gitmiyor, öyle söylediğimizde de kabul etmiyor..
Eşi doğulu, doktora falan gitmez..Gidecek olsa parasını falan verir ama...
1 kızı var, bu 2. kız olursa bi daha yapacam diye korkuyor...
yaniii akıl var mantık var kız olunca noluyomuş benim herif hep kız istiyodu allah da gönlüne göre verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?