Cok gecmis olsun. Ben de salavat-i tefriciye okumak istiyorum o ve bebegi icin. ne zamana kadar okunacak?
Haftaya cumaya kadar ama, merve listeyi tutuyor, tam 4444 okunuyor ya...Bitti herkese dağıttı duayı...Yarın o varken denk gelirsen, kendininkinden verir sana da, sende okursun...Yarın söylesin de, sayısı bozulmasın...Şimdi çıktı, burda değil..
evet.. Ben bugun duru kızımı şımarttım 1 çiko yedim arkasından muz yedim bide nescafeyi seviyoruz içtik ohh kıpraşsın azcık.. Sizde sevindirin..
Kız Ege kafanı kırcam senin yiyen var yiyemiyen var ne öyle çiko miko diyon yaaaaaaaaa
Kızlar aklıma gelmişken söyliyeyim.. Dua ederken benim bebeğim içinde aklınıza gelirse dua eder misiniz.. Cuma günü ekosunu çektircem... Şekeri olanlara yapılan birşeymiş yani rutin dedi doktor ama yine de içime bir kuşku düştü ... İnşallah bişey çıkmaz kızlar..Heryerde de yapılan bişey değilmiş, iki doktor falan giriyormuş işlem sırasında öyle olunca biraz tedirgin oldum açıkçası... Ne olur benim Mira'mın kalbinde bişey çıkmasın kızlar.. Hayırlı haberler duyalım inşallah..
Merhaba,
Şimdiye kadar formu uzaktan takip ediyordum. Bende haziran annesi olucam inşallah. Bodrumun durumuna çok üzüldüm. Benimde bundan önce 3 kaybım var. Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bende dua okumak istiyorum. Çalışmadığım için istediğiniz kadar okuyabilirim. 800 lü rakamlı olan arkadaşlarla yarı yarıya yada daha fazla paylaşabilirim. Pazar gününe kadar bitirebilirim.
Daha önce hiç mesaj yazmadığım için merve hanıma özelden mesajımı gönderemedim. Site kabul etmedi. Benim için kendisine mesaj yollayabilirmisiniz.
Sevgiler
Canım yaaa, inşallah bişey çıkmaz..Ederiz tabi...Ben her zaman zaten ediyorum sana dua inan ki...
Sana, karakana, minikmucizeeme, birceye, ipeğe, herkese ediyorum da, hani biraz daha sorunlu olanları hep söylüyorum dualarımda, sonra Alahım hepimizin bebeklerini koru dyorum...İnşallah bişey çıkmaz canım...Senin doktorun biraz pimpirikli ya, herşey düzenli olsun istiyor, inşallah sorun çıkmaz, inşallah miracık sağlıklı sıhhatlidir...
Merhaba,
Şimdiye kadar formu uzaktan takip ediyordum. Bende haziran annesi olucam inşallah. Bodrumun durumuna çok üzüldüm. Benimde bundan önce 3 kaybım var. Allah'ım kimseye yaşatmasın. Bende dua okumak istiyorum. Çalışmadığım için istediğiniz kadar okuyabilirim. 800 lü rakamlı olan arkadaşlarla yarı yarıya yada daha fazla paylaşabilirim. Pazar gününe kadar bitirebilirim.
Daha önce hiç mesaj yazmadığım için merve hanıma özelden mesajımı gönderemedim. Site kabul etmedi. Benim için kendisine mesaj yollayabilirmisiniz.
Sevgiler
Canım benim çok teşekkür ederim tatlım.. Valla ben inan alkıma kötü bişey getirmek istemiyorum hatta eşime de hiç kaygılarımdan bahsetmedim de.. Yine de insan tedirgin oluyor işte.. İnternete bakmıycaktım baktım, orda da insülin kullanan hamilelerde olabiliyormuş diye yazıyordu biraz tedirgin oldum.. Şu ana kadar hep ne yaşarsam yaşayayım Allah a şükür ki bebeğim sağlıklı dedim, şimdi derdim onda bişey çıkmasında biz herşeye katlanırız.. Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın.. Sende yarın Öykü den güzel haberlerle gel inşallah canım..
tefriciye okunuyomuş sanırım kime okuyosanız bende okumak istiyorum fazla alanlar banada biraz verebilirmi
Bak görümcemin ilk bebeği kalbinde tam 3 delikle doğdu, halk arasında üfürüm denir yaa...Ve şu an sapasağlam, hiçbişeyi yok..4 yaşında...3 ay içinde kapanıyormuş o delikler ve çoğu bebekte oluyormuş, farkına bile varılmadan kapanıyormuş...Ve onlar kontrole falan da gitmediler hamileyken...
Sen kontrolünü yaptırmış olacaksın, varsa da bişey önceden bilecek ona göre davranacaksın, ama inşallah hiçbişey olmayacak..Zaten insüline yeni başladın, hemen bebişi etkilemez,sadece kontrol amaçlıdır o..İnşallah iyi haberler gelecek senden de mira hanımdan da...
Mira hanım çok sağlıklı, kilosu da çok iyi maşallah...Kendini besliyor o, hiç üzülme, hiçbişeyciği yok annesi...Bak çok kafana takıp kızdırma tekme atar sonra sen bana güvenmiyor musun diye...
İpek, merve ilgileniyor, liste yaptı...İsteyenlere veriyor ama sayılı ya, yarın merveye denk gelince söyle o kendininkinden verir sana da...
Sağol canım...bence de bişey çıkmıycak inşallah... üfürüm benim kızımda da vardı ama geçti.. Bakalım bişey çıkmaz inşallah...Teşekkürler canım... hadi iyi akşamlar..
tamam canım bodrum için mi okunuyo az da olsa katkım olsun isterim
İyi akşamlar kızlar...Ben de çıkıyorum...
Yarın görüşürüz...
Evet 4444 tane okunuyor. Tamam inshallah iletisim kurarim yarin onunla. Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin
canım geldim ben ne kadr okumak istiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?