2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merve ben de 100 Tefriciye okuyabilirim foruma fazla yazmadıgım için özelden mesaj atamadım

ay aynı benim karnım
ama ben 29.haftamdayım :96:

bende aynı şeyi düşünüyorum
şimdi böyleyse son ay nasıl olcaz ki biz
seninde 2. çocuktu dimi
2.de daha büyük olur dedi bi kaın bugün sağlık ocağında bana
ewet canım 2.ler daha büyük olurmuş.. senle aynıyız benim kız 13aylık seninki 15 aylık işte:))
nasıl bari oğlun yaramazmı, benim kız bana kan ağlatıyo çok azmannnn! korkuyorum ikisiyle napıcam die:)))
bu seferki neydi senin kız erkek?
maşallah hasret benimki bunun yarısı kadar:):)
ne güzel işte kibar bi göbek, bnmmki ne kadar ürkütücü
tam bir erkek göbeği maşallah maşallahhhh

kızlar resmin üstünde eklenti173157 yazıyo onu tıklarsanız 1 resim daha war orda. bilgnize

listemizin son hali....

korkunu anlıyorum aynı korku bende de var çünkü :18:

çok yaramaz ve çok tehlikeli işleri kovalıyo hep benim oğlan((
gün boyu peşindeyim
ya biyerlere tırmanıyo
ya çekmece dolap döküyo taklalar atıyo anlat anlat bitmez yaramazlıkları var
uyuyan bir çocukta değil
birtek yemek sorunumuz yok allaha şükür iştahlı bir çocuk
bu sefer ki kız
inşallah o uslu olur diye umuyor dua ediyorum

hahahaha oğlun kızmla aynı hünerleri sergiliyo nerdeyse
bizimki tüm gün.. yatak odasoında kendi çekmecesini biizimkileri don çorap ne bulursa yerleresaçar ben kowalarım orayı toplarken mutfağa koşar buzdolabını açar yemek, süt ne warsa döker (artık buzdolabı kilidi aldım tabi)
sonra tencere tawaları döker mutfak dolaplarından salonda koltuk örtülerini çekip kaçar... ele geçirdiği terlik ayakkabı ne olursa ağzına sokar...
bizim yemeklerimizde işkenceli bütün ewi dolaşarak 40,000taklalar atarak yediriyorum..

we dualar ediorum neolur oğlumuslu olsun die

Bircecim 10 dk dolmadan msj atamıyorum sana burdan diyim...

sadece bodrum için değil genel olark hepimiz için okuyoruz biliyorsun... şuan o mağdur olduğu için yoğunluk ona ama... sen niyet etmek istiyorsan genel olarak niyet et canım...

çok geçmiş olsun...dualarımız seninle...söylenecek söz bulamıyorum...allah herşeyin hayırlısını versin inşallah herşey yoluna girer kucağına sağlıklı olarak alırsın bebeğini...bunları kötü bir anı olarak hatırlarsın...

şuan hiçbirimiz bodrum u anlayamayız, sadece anlamaya çalışabiliriz... elimizden gelen en iyi şey dua etmekse, dualarımız onunla ve bebeğinin sağlıklı dünyaya gelmesyle... Allah kimseyi evladıyla sınamasın... inşallah mutlu, güzel haberlerle döner aramıza...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…