bende bi garibim valla.. dün kötüydü ya ondan etkilendik sanırım
öyle işte cnmm. iş yüzünden ben artık germemeye çalışıyorum hatta hiç uzatmadan hemen 1mayısta ayrılmayı istiyorum aksilik olmazsa.. çünkü bizim burasıda angut dolu.. bendee kasılıyorum
zaten varya ne yaşarsak aynı gün yada ertsi gün yaşıyoruz hemen. allah beterinden korusun..
şu lcw kotları ne dandik ya. bugun onu giydim kemer kısmı sıkmaya başladı . alt tarafı sünüyor bollaşıyor. abuk bişey
konuyu değiştiricem
bebek çantası alan var mı?
tavsiyeleriniz neler.
ben bişeyler baktım çok pahalı yaaa 75-100TL arası değişiyor fiyatlar.
konuyu değiştiricem
tavsiyeleriniz neler.
konuyu değiştiricem
tavsiyeleriniz neler.
konuyu değiştiricem
tavsiyeleriniz neler.
Canım inşallah sen de bu bebeğini sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına, bu bebişin yüzünü güldürür...Artık sende katıl aramıza, bak burda çok güzel-özel- bi dostluk var...MErveye mesaj atarız ama, sonra sana denk getirebilir miyiz ki...Yarın burda olur merve, o burdayken kendin yaz istersen, hem arada kaynamamış olur..
Merhaba, Hosgeldin aramiza.
Senin de bebegin hayirli olsun, kolay dogumlar olsun inshallah.
Merveye mesaj atmaktansa, ben de yarin onu forumda gorup konusacagim. Boylesi daha iyi olur sanirim.
gönderiyorum ben senin adına canım merveye mesaj, o sana döner inşallah...
aynen yaa sıkıyor şimdi karnımın altınıbel lastikleri de dönüyor. her seferinde onu düzeltmekten fenalık geliyor içime.
potluk yapıyor.
ne denmekmiş ucuz etin yahnisi olmazevet bende hiç memnun değilim lw ninkotundan aynen dediğin gibi altlar bol kemer kısmı sıkı batıyo resmen
valla ben eylülde almıştım hatta kaldırmışım çıkarıp yıkıycam kullanıcam pazardan portbebe ile almıştım uygundu...konuyu değiştiricem
tavsiyeleriniz neler.
oha beeeeeee bide niveanın almıştım sırt çantası biraz büyüyünce gezerken onıu alıyordumben abimin hanımındaki bebek çantasını çok beğeniyodum sağolsun o kendi çantasını verdi
onu kullanıcam dediğin gibi çok pahalı çantalar 250 liraya bile gördüm
bende bi garibim valla.. dün kötüydü ya ondan etkilendik sanırım
öyle işte cnmm. iş yüzünden ben artık germemeye çalışıyorum hatta hiç uzatmadan hemen 1mayısta ayrılmayı istiyorum aksilik olmazsa.. çünkü bizim burasıda angut dolu.. bendee kasılıyorum
zaten varya ne yaşarsak aynı gün yada ertsi gün yaşıyoruz hemen. allah beterinden korusun..
şu lcw kotları ne dandik ya. bugun onu giydim kemer kısmı sıkmaya başladı . alt tarafı sünüyor bollaşıyor. abuk bişey
konuyu değiştiricem
tavsiyeleriniz neler.
37. haftada alıcam ikizim ben raporu herhalde, sağlığımız elverirse.. 5 Hazirana denk geliyor galiba...
evet evet canım sen dogru hesaplamıssın 5 hazırana gelıyo 37. haftamızz
Allah korusun fmg yaaa
Valla bende Lc den iki tane pantolon almıştım... biri kot.. İkisini de giyemedim... o kadar bollar ki anlatamam.. Çok sinir yapmışlar ya... Folloş gibi..
Allah korusun fmg yaaa
Valla bende Lc den iki tane pantolon almıştım... biri kot.. İkisini de giyemedim... o kadar bollar ki anlatamam.. Çok sinir yapmışlar ya... Folloş gibi..
ben abimin hanımındaki bebek çantasını çok beğeniyodum sağolsun o kendi çantasını verdi
onu kullanıcam dediğin gibi çok pahalı çantalar 250 liraya bile gördüm
Ben bebek çantası almadım kızlar.. Hiç gerek yok bence.. Eastpeak ten çanta aldım geniş güzel bişey... Bir tanıdığımda bebek çantası hediye etmiş ama onu hiç beğenmedim kullanmam herhalde..
Bana samsonite hediye geldi, içinde alt açma örtüsü, biberon için yeri bile var
dur resmini bulursam ekliyim
1 şişe içiyorum ama yetmiyor sanırımegecim uyuşmalar için süt iç.. kalsiyum istio vücut..
Eki Görüntüle 173360
işte bu ama kullanmadığım için çok bi yorum yapamam.. belki küçük de gelebilir..
çok yazık tabi başka eksikleri tamamlanır o paraylaaynen yaa sıkıyor şimdi karnımın altını
ne denmekmiş ucuz etin yahnisi olmaz
valla ben eylülde almıştım hatta kaldırmışım çıkarıp yıkıycam kullanıcam pazardan portbebe ile almıştım uygundu...
oha beeeeeee bide niveanın almıştım sırt çantası biraz büyüyünce gezerken onıu alıyordum
250 lira verilmez yazık
evet çok pahalı benim haberim yokken eşim almış özelcan bebeden çok güzel ve kullanışlı ama 160 TL imiş 120 almış lassie diye bir marka yılarca kullanırsın diye aldım dedi içime oturdu gidip değiştirmedide diyoki koluna taktığınız çantalara 80-100 veriyonuzda çocugunla sana ait olan çantana niye vermeyelim birtane alacan 5 sene kullanacan dedi iyi ozaman dedim öyle kaldı
aynen yaa sıkıyor şimdi karnımın altını
ne denmekmiş ucuz etin yahnisi olmaz
valla ben eylülde almıştım hatta kaldırmışım çıkarıp yıkıycam kullanıcam pazardan portbebe ile almıştım uygundu...
oha beeeeeee bide niveanın almıştım sırt çantası biraz büyüyünce gezerken onıu alıyordum
250 lira verilmez yazık
Eki Görüntüle 173360
işte bu ama kullanmadığım için çok bi yorum yapamam.. belki küçük de gelebilir..
evet canım yaaaa sinirden söylüyorum işte boşver.
burası yansa etse hürrem gibi üstüme kalıcak.
hiç memnun değilim fiyatı uygun diye aldım ama beğenerek kullanamadım.
aşırı pahalı değmez o paralara yazık valla.
normal bir sırt çantası işimizi görür mü?
tamam canım
valla kendim kullandıklarıma da vermem o kadar.
o yüzden bana çok pahalı geldi.
benim adidas bir sırt çantam var acaba onu mu kullansam.
gerçi eşim yanaşmaz. kızının herşeyi yeni olsun istiyo :)
küçük gibi sanki çilek.
güle güle kullan.
bana kalırsa normal bir sırt çantası da büyük bayan çantalarıda yeter o kadar çok para bir çantaya vermeye değmez
Kullanıp görücez bakalım canım :) çok sağol
zaten sırt çantası daha kolay taşınıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?