2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ayaklarınımı usuttun acabaaa yada senını duru kasıklarınaı baskı yaptııı...ayy adet sancısıda cok kotudur hee ben cok cekerım sancı ınsallah dogumdan sonra kalmaz bısı

benim fazla azalmadı yaa doğumdan sonra ..
bide ellerim bileklerim fena uyuşuyor. çatal bıçak bile kullanırken zorlanıyorum. gece uyuşmuş halde kalkıyorum...

egeeee gunaydınnn cnmmmm

günaydın güzel bir gün diliyorum hayırlı güzel haberler olsun herkese.....

Kızlaaar herkese günaydınnn, iyi bir gün olsun inşallah, kuzu da güzel haberlerle gelsin

Channel dün sana yazdım canım ama görmedin muhtemelen, doğum haftasını yanlış hesaplıyorsun. Bizim 40. hafta temmuza gelmiyor diye.. tekrar hesapla istersen

inşallah çilek artık güzel habere ihtyacımız var..

günaydın kızlar.
dün gece kasıklarımda ve karnımın sol tarafında kasılmalar oldu.
şimdi hala sert oralar.
erken doğum belirtisi falan olabilir mi?
sizde oluyor mu böyle?
endişelendim biraz.

inşallah çilek artık güzel habere ihtyacımız var..

Di mi , inşallahh güzel haberlerle gelicek...

günaydın kızlar.
şimdi hala sert oralar.
sizde oluyor mu böyle?
endişelendim biraz.

Günaydın canım... bende de oluyor ama sen yine de doktoruna sor istersen.. yoruldun mu, bende çok yorulduğumda oluyor, biraz dinlenince geçiyor..

günaydınnn nbr. dün akşam kasıklarım fena ağrıdı ya channel resmen adet sancıusı

günaydın, geçmiş olsun canım. adet sancısı gibi ağrıya alıştım sürekli oluyor bende.
artık onu önemsemiyorum. bebek büyüyor diye oluyormuş. doktorum öyle dedi. normalmiş.
ben kasılmalardan korkuyorum. :18: ilk defa başıma geldi.

günaydın kızlar.
şimdi hala sert oralar.
sizde oluyor mu böyle?
endişelendim biraz.

güanydın cnm bende sabah channele söyledim kasıklarım fenaydı ve karnımda da kasılmalar oldu.. aslında sık tekrarlarsa evet ama bu rahim alıştırma yapıyorda olabilir. yorma kendini bende de vardı..

fmg dün çok üzücü olaylar yaşandı seni arayacaktım ama üzmek istemedim. bodrumun bebeğinin durumu pek iyi değil bodrumun sayfasından gir son yazdıklarından oku.. onun için 313 ayetel kürsi ve topik için de 4444 tefriciye duası paylaştık akşam 5e kadar bunlarla uğraştık. baya kötüydü hepimiz ağladık felan.. haberin olsun diye söyledim...

Günaydın canım... bende de oluyor ama sen yine de doktoruna sor istersen.. yoruldun mu, bende çok yorulduğumda oluyor, biraz dinlenince geçiyor..

Günaydın canım.
yorgunluğum yok ama çok stresli ve mutsuzum bu aralar.
ondan olabilir mi acaba?
oyyyyyyyy ödüm kopuyor bişey olacak diye.

canım benim, nooldu ki.
ayyy üzüldüm dur bakıcam şimdi.

günaydın kızlar...
bugun kendimi çok yorgun, bitkin..hissediyorumm....

Günaydın canım.
yorgunluğum yok ama çok stresli ve mutsuzum bu aralar.
ondan olabilir mi acaba?
oyyyyyyyy ödüm kopuyor bişey olacak diye.

gönlünü ferah tut canım, iş stresi mi?

kızlar ben dün gece uyanıp uyanıp durdum , hep bodrumun bebeği aklıma geldi, hep dua ettim onun ve hepimiz için..
ve bazı şeyleri kafama kesinlikle takmamaya karar verdim.. sinirleniyorum olur olmaz şeylere, hepimize oluyordur, boşverelim gitsin...

günaydın...ege ve fmg geçmiş olsun ağrılarınız varmış ....ben aldığım ayetel kürsi ve tefriciyeyi dün okudum merve bilgin olsun

dağılsın kara bulutlarrrrrrrrrrrrrrr
kuzu aradı herşey yolundaymış öykü hanım haftasından önde gidiyormuş veeeeeeeeeee 1770 gr olmuş.. kızlara selam söyle dedi....

hep beraber maşallah çekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…