maşşalhhhh öykü hanımaaa, gelinlik kız olmuşşş :) sevindik güzel haberlerle gelmene kuzu, inş. hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dünyamıza, kucaklarımıza...
ya kızlar ben bu sabah çığlıklarla uyandım, sol bacağıma kramp girdi uykumun arasında gerdim heralde, o nasıl bi acı öyle yaa, uyku semesi kendime zor geldim, hala sızlıyo bacağım
valla sorma ama yaş farkları var bakalım ne olcakYerim ben o eylülü ya. Neleri düşünüyor şimdiden. Acayip bir rekabet olacak ege yandın valla:)))
allah kabul etsin tekrardan gözünaydın bidaha nezamana randevu verdimerhaba kızlar, biz geldik kızımla...
Herkes iyidir inşallah...
Ben dün dualarımı okudum, allah kabul eder inşallah...
evet kızınca çok yiyosun şişko oldun diyorum:)))))))))ayyyyyyyyy supermıs yaaaaaaaaaaa eylull:):))):))kızım sız eylue kılolu felanmı dıosunuzda caktırmadan bole bısı demışşş....ayyyy yanakları geldı aklıma bırden olsada sıksakkkkkkkkkk
ya bende seviyorum yumurtayı sütü ama benim bi huyum var gözümü açınca yiyemiyorum. Ama çok güzel senin yiyebilmen bravokokuyosa nasıl yicen haklısın mideyi alt üst edip sonra bir yumurta için bütün gün bi şey yiyememek daha kötü bende yumurta ve süt tiksintisi olmadı aksine kendimi bıraksam hergün iki üç tane yumurta yerdim hamilelikte en sevdiğim şey oldu
kızlar işleri toparlıyım öğleden sonra gelirim yine.
öpüldünüz.
maşallahhh öyküyeebru şallılıktan transfer etmiş senin kız. çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına.
öyle tabii önemli olan sağlıklı olması...
allah kabul etsin tekrardan gözünaydın bidaha nezamana randevu verdi
Merhaba kızlar, biz geldik kızımla...
Ben dün dualarımı okudum, Allah kabul eder inşallah...
yok canım, doktor da geri demedi. .çok sağlıklı görünüyor dedi. zaten hep haftasında çıktı şimdiye kadar. bundan sonrası için konuştu galiba. ikizdi ya benimki, ikizler en fazla 2500 doğar dedigidince kendi doktoruma da soracağım tekrar. egenin dediği gibi çok doktora gitmek de kafa karıştırıyor. küçük doğarsa da napalım artık, sağlıklı olsun da...
valla sorma ama yaş farkları var bakalım ne olcak
evet kızınca çok yiyosun şişko oldun diyorum:)))))))))
Merhaba kızlar, biz geldik kızımla...
Ben dün dualarımı okudum, Allah kabul eder inşallah...
Bende hiç giymedim... Aslı dan kalma bir kaç şey vardı onlarla idare ettim..
O her zaman orda olmuyor galiba... Yani ben pek görmüyorum.. Ondan mı acaba..
Ben her sabah 1 yumurta, yağzız beyaz peynir...iki ceviz.. 3 zeytin yiyorum şaka gibi demi.. Hegün aynı şeyler... Benim kızda Aslı ile aynı gidiyor.. fl ölçümleri falan aynı hep..
KUZUCUMMMMMMM ohhh masallah oyku hanımaaaa cok sevındım cnmılerı cıktıgına cunku sen bırazcık uzuluodun sankım gerıden gıdıoruz dıyeee:)))
amin canım inşallah. kramp berbat bişey, en son yüzerken ayak parmağımın başına gelmişti ama bu bacağa giriyo çok daha ağır, hemen geçmiyo da offf, gittiğimde magnezyum istiycem artık napiym.Sağol canım, inşallah herkes güzel haberlerle gelir..Daha iyi haberler ezgi hanımdan gelsin inşallah..Hepsi de iyi olsunlar...
Off, o kramptan çok korkuyorum ben, doktora dedim bana magnezyum yaz, kramp girdi mi dedi..Girmedi dedim..Gerek yok dedi...
ay berabt bişeyyy 2 gün geçmedi bende ağrısımaşşalhhhh öykü hanımaaa, gelinlik kız olmuşşş :) sevindik güzel haberlerle gelmene kuzu, inş. Hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dünyamıza, kucaklarımıza...
ya kızlar ben bu sabah çığlıklarla uyandım, sol bacağıma kramp girdi uykumun arasında gerdim heralde, o nasıl bi acı öyle yaa, uyku semesi kendime zor geldim, hala sızlıyo bacağım
ok cnm görüşürüzkızlar işleri toparlıyım öğleden sonra gelirim yine.
öpüldünüz.
1 ay sonra gel dedi...miyomum da büyümemiş bu ay ege..ona çok sevindim...bugün pek ilgilenmedi civan benle, kafası dalgındı...ben de sağlıklı haberini duydum ya, çok irdelemedim....
En don kontrolde 750 gr.dı..Biraz az almış ama iyi demişti...Bu sefer de hormonla mı besledin dedi..
Gününden 3-4 gün önde çıktı...1 kilodn fazla almışız, yemene dikkat et 3.500 üstünde doğmasın dedi...
Hoşgeldiniz... maşallah Öykücüğeee
Sağlıklı olsun tek önemli olan o, aminnnnnnnn
hosgeldin canım gözün aydın maaşallah çok sevindim
hay maşallah öykü hanıma
allahım nazarlardan korusun
ebru şallı kılıklı diyemicen artık :) öykü hanım olacak
bu kramplar ve mide yanması doğumdan sonra hemen geçecek mi acaba?:26:ay berabt bişeyyy 2 gün geçmedi bende ağrısı
kızlar geçen gün bu çantayı bi yerde gördüm çok kullanışlı, şık, baya hoşuma gitti, bebek çantası olarakkullanabilirim belki diye düşündüm veee fiyatını sordum 9 tl dedi adamhemen kaptım, şaka gibi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?