2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım, inşallah herkes güzel haberlerle gelir..Daha iyi haberler ezgi hanımdan gelsin inşallah..Hepsi de iyi olsunlar...
Off, o kramptan çok korkuyorum ben, doktora dedim bana magnezyum yaz, kramp girdi mi dedi..Girmedi dedim..Gerek yok dedi...

Yerim ben o eylülü ya. Neleri düşünüyor şimdiden. Acayip bir rekabet olacak ege yandın valla:)))
valla sorma ama yaş farkları var bakalım ne olcak

merhaba kızlar, biz geldik kızımla...
Herkes iyidir inşallah...
Ben dün dualarımı okudum, allah kabul eder inşallah...
allah kabul etsin tekrardan gözünaydın bidaha nezamana randevu verdi

ayyyyyyyyy supermıs yaaaaaaaaaaa eylull:):))):))kızım sız eylue kılolu felanmı dıosunuzda caktırmadan bole bısı demışşş....ayyyy yanakları geldı aklıma bırden olsada sıksakkkkkkkkkk
evet kızınca çok yiyosun şişko oldun diyorum:)))))))))

ya bende seviyorum yumurtayı sütü ama benim bi huyum var gözümü açınca yiyemiyorum. Ama çok güzel senin yiyebilmen bravo

kızlar işleri toparlıyım öğleden sonra gelirim yine.
öpüldünüz.

Görüşürüz canım, kolay gelsin..

maşallahhh öyküye ebru şallılıktan transfer etmiş senin kız. çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına.

öyle tabii önemli olan sağlıklı olması...

Sağol canım, sende güzel haberlerle gelmişsin, günündeyse hiç kiloyu dert etme...Sağlıklı sıhhatli olsun da, gerisi hiç önemli değil..Varsın zayıf olsunlar...Hem filinta gibi yakışıklı bi oğlun olur işte, şişko tosunu ne yapacaksın...

Merhaba kızlar, biz geldik kızımla...
Herkes iyidir inşallah...
Ben dün dualarımı okudum, Allah kabul eder inşallah...

Hoşgeldiniz... maşallah Öykücüğeee

Sağlıklı olsun tek önemli olan o, aminnnnnnnn

ayyy bende ceyrek ekmege peynır yumurta dometes koyduruyorum bufeeye bu ara ondan yıyorummmm nefret ettım artıkkk.

oykumcummm ya az once aradım sansımaa c.tesı 10 da bırı randevusunu bosaltmıs ben aldımmm:))
hergun ordaymıs cnm sadece cuma gunu amelıyat gunuymuşşş

KUZUCUMMMMMMM ohhh masallah oyku hanımaaaa cok sevındım cnmılerı cıktıgına cunku sen bırazcık uzuluodun sankım gerıden gıdıoruz dıyeee:)))

En don kontrolde 750 gr.dı..Biraz az almış ama iyi demişti...Bu sefer de hormonla mı besledin dedi..
Gününden 3-4 gün önde çıktı...1 kilodn fazla almışız, yemene dikkat et 3.500 üstünde doğmasın dedi...

amin canım inşallah. kramp berbat bişey, en son yüzerken ayak parmağımın başına gelmişti ama bu bacağa giriyo çok daha ağır, hemen geçmiyo da offf, gittiğimde magnezyum istiycem artık napiym.

Son düzenleme:
selam kızlar
anca girebildim valla
öyküm ayetel kürsüyü okudum allah kabul ederse
tefriciyeyide okuyunca haber veririm onu merve mi dualıcaktı

ay berabt bişeyyy 2 gün geçmedi bende ağrısı

kızlar işleri toparlıyım öğleden sonra gelirim yine.
öpüldünüz.
ok cnm görüşürüz

1 ay sonra gel dedi...miyomum da büyümemiş bu ay ege..ona çok sevindim...bugün pek ilgilenmedi civan benle, kafası dalgındı...ben de sağlıklı haberini duydum ya, çok irdelemedim....

ohh çok sevindim
boşver duymak istediklerin duymuşsun gerisini boşver..
Hadi bir ay rahatsın bende 18 inde gidicem bu sfer erken çağırdılar..
3 haftada çağırdı

hay maşallah öykü hanıma
allahım nazarlardan korusun
ebru şallı kılıklı diyemicen artık :) öykü hanım olacak

kızlar geçen gün bu çantayı bi yerde gördüm çok kullanışlı, şık, baya hoşuma gitti, bebek çantası olarakkullanabilirim belki diye düşündüm veee fiyatını sordum 9 tl dedi adam hemen kaptım, şaka gibi yaa

Eklentiler

• $07042011068.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $07042011067.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $07042011070.webp
    31 KB · Görüntüleme: 31
hay maşallah öykü hanıma
allahım nazarlardan korusun
ebru şallı kılıklı diyemicen artık :) öykü hanım olacak

Evet, doktorum da dedi...Orda üzülüyordum diyordum ebru şallı kılıklı bi kız doğuracam ben diyee...
Bu sefer kendi dedi, senin ebru şallı hormonlu olacak diye...Sağlıklı olsun da, kilosu o kadar sorun değil aslında..Rahatladım valla bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…