ben primanın premium care'ini aldım. fark etmez de mi diğeriyle?
Merhaba kızlar, biz geldik kızımla...
Herkes iyidir inşallah...
Ben dün dualarımı okudum, Allah kabul eder inşallah...
iişte ben onu yapamadım bunda yaa... Her sabah yiyemedim ya vicdanım sızlıyor .. Eylülde neler yaptım ama 3200 doğdu:))))))
Kızlar sabahtan beri aynı hayali kurup kurup gülüyorum deli gibi kendi kendime
1 sene sonra yaz, karı-koca- kızımız kumsaldayız, biz karı- koca bira içip tavla oynuyoruz (ben emzirmeyi yeni bırakmışım) kızı da oturtmuşuz kumlara , başında şapkası oynuyor..
sonra denize giriyoruz hep beraber , çıkınca babası kuruluyor onu havluyla, kucağına alıp ısıtıyor, sonra uyutuyoruz falan ...
içim ısındı bu hayali kurarken :)[/QUOT
çilecim senin hayali ben bu sene kuruyordum acaba acele mi ediyorum
Yooo aslında etmiyorsun :) bi tek bira kısmını çıkar bu sene de yaparsın aynısını :) ben kilolardan falan deniz kenarına iner miyim pek bilemiyorum bu sene :)
fazla dr gitmekte kafa karıştırıyor. Ben bi ara ikisine birden gittim birir ilaç verdi diğeri içmene gerek yok dedi . Zaten pipirikliyim iyce soğudum ilaçdan. Yanlış verdi diye düşündüm içemedim...
Ben geçen gün eylülün 2 li testleri ile duru'nun kini karşılaştırdım felan kilosu eylülden 40-50 gr fazla. Eylül nasıl sevindi benden şişko olcak ohhh ben zayıf kalcam yanında :)) manda yavrusu seni
yaaa çok güldümmmmmm
ilahi Eylül yaaaaaa yeirm ben onu bıcırıkkkkkkk
hoşgeldiniz ..allah kabul etsin
ya cnmm bnmde gecen hafta gıttıgımde 1200 du doktor ıyı dedı bence senınkı kotu deılkı onmlı olan sağlıklı olması zaten bu bırazcıkta genetık yanı sen cok ıyı bakabılırsın ama genetıkte etkılı olabılır yaniiiiii.. sağlıklı olsunda kuzucuk enonemlıso o
kız sen nezaman alcan rapor ben aldım işgörebilir raporumu da 1 mayısda bozdurcammerhabalar kızlar
sabahtan berı yogunluk bı turlu ugrayamadım
artık pılım bıtmek uzereee ızın zamanım gelsınnn...
yazar cnm yenidoğan al sen hastane için 1 paket yeterüstünde yazar demi ege hastane için zaten canım sonrası bakıp alırız
zayıflar daha iyi toparlıyorlar..çalışınca insan dikkat edemiyor ki. Ben de evdeyken her gün yiyorum ama okula gittiğim günler sabahın köründe kalkıp yumurta yemem mümkün değil. 3200 iyi ya ege. Benim yeğenim 2700 doğmuştu, çok çabuk toparlamıştı ama.
ok aynı zaten bende premium care alcammben primanın premium care'ini aldım. Fark etmez de mi diğeriyle?
yumurta konusunu ben hiç tlamadım çalışırken kalkar kalkmaz koyuyodum ocağa giyinene kadar pişiyodu ya çıkmadan hemen yiyodum yada yanıma alıp işyerinde kahvaltıyla yiyodum
Hoşbulduk ipek...Nasılsın, bugün moraller nasıl kızlar..Biraz daha iyi misiniz..
Bende hiç giymedim... Aslı dan kalma bir kaç şey vardı onlarla idare ettim..ayyy cok kotu lcw nın kotlarıı ama gebeye de 100 mılyon kota vermek ıstemıyoruummmmm
valla bende gecen adıdasın pembe bı cantası var onu begendımmm gozlerı felanda coktu ben ole bısı alıcammmm
oykummm gunaydınn cnmm.. yaa yasemınden randevu almak ne zormusss kokoşş salıya kadar fullllllll
iişte ben onu yapamadım bunda yaa... Her sabah yiyemedim ya vicdanım sızlıyor .. Eylülde neler yaptım ama 3200 doğdu:))))))
merhabalar kızlar
sabahtan berı yogunluk bı turlu ugrayamadım
artık pılım bıtmek uzereee ızın zamanım gelsınnn...
Ben geçen gün eylülün 2 li testleri ile duru'nun kini karşılaştırdım felan kilosu eylülden 40-50 gr fazla. Eylül nasıl sevindi benden şişko olcak ohhh ben zayıf kalcam yanında :)) manda yavrusu seni
kokuyosa nasıl yicen haklısın mideyi alt üst edip sonra bir yumurta için bütün gün bi şey yiyememek daha kötü bende yumurta ve süt tiksintisi olmadı aksine kendimi bıraksam hergün iki üç tane yumurta yerdim hamilelikte en sevdiğim şey oldukız sen nezaman alcan rapor ben aldım işgörebilir raporumu da 1 mayısda bozdurcam
yazar cnm yenidoğan al sen hastane için 1 paket yeter
zayıflar daha iyi toparlıyorlar..
ok aynı zaten bende premium care alcamm
ya amaç yumurtayı yiyebilmek sabh sabah kokuyor osuruk gibi tövbe yarabbim:)))))))))
hosgeldn kuzuuuuuuu eeee haberlerı alalımmmmmmmmmm
yok canım, doktor da geri demedi. .çok sağlıklı görünüyor dedi. zaten hep haftasında çıktı şimdiye kadar. bundan sonrası için konuştu galiba. ikizdi ya benimki, ikizler en fazla 2500 doğar dedigidince kendi doktoruma da soracağım tekrar. egenin dediği gibi çok doktora gitmek de kafa karıştırıyor. küçük doğarsa da napalım artık, sağlıklı olsun da...
iyiyim canım senden ve birceden bebişlerin iyi haberleri geldi moral bulduk
hoş geldin kuzu maşallah kızına.
saatler alınmadan önce 7de başlıyordu bizim dersler.saat 6da hayatta yumurta yiyemezdim ben, okulda öğretmenler odası mahvolurdu kokudan:)) gerçi ilk dönem raporluydum, bu dönem de 3 gün dersim var. ben de çok atlamadım yani.yumurta konusunu ben hiç tlamadım çalışırken kalkar kalkmaz koyuyodum ocağa giyinene kadar pişiyodu ya çıkmadan hemen yiyodum yada yanıma alıp işyerinde kahvaltıyla yiyodum
.
takma be canım. doktorlar senin ne hissedeceğini düşünmeden patttadanak söylüyo herşeyi.
sağlıkla gelsin inşallah kuzularımız. biz bakar büyütürüz:)
maşşalhhhh öykü hanımaaa, gelinlik kız olmuşşş :) sevindik güzel haberlerle gelmene kuzu, inş. hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dünyamıza, kucaklarımıza...Kızım iyiymiş teyzesi, haftasından biraz daha ileri gitmiş...1770 kilo olmuş...Doktor 3.250 doğum kilosu diyordum ama bu gidişle geçecek dedi..41,72 cm.olmuş boyu da...Kafası hala 1 hafta önden gidiyor..
Pek bakmadı bugün doktorum, kafası karışık gibiydi, ben de çok aşırı soru soramadım..Herşey yolunda dedi..Tahlil falan istemedi..Demir hapı yazdı, bundan sonra düzenli kullanacaksın dedi..O kadar...
Ben 4 kilo almışım bu ay..73 kilo olmuşum...Yanaklar şişmiş dedi..Diyet yazsam da yapmıorsun dedi..O kadar işte...
maşallahhh öyküyeKızım iyiymiş teyzesi, haftasından biraz daha ileri gitmiş...1770 kilo olmuş...Doktor 3.250 doğum kilosu diyordum ama bu gidişle geçecek dedi..41,72 cm.olmuş boyu da...Kafası hala 1 hafta önden gidiyor..
Pek bakmadı bugün doktorum, kafası karışık gibiydi, ben de çok aşırı soru soramadım..Herşey yolunda dedi..Tahlil falan istemedi..Demir hapı yazdı, bundan sonra düzenli kullanacaksın dedi..O kadar...
Ben 4 kilo almışım bu ay..73 kilo olmuşum...Yanaklar şişmiş dedi..Diyet yazsam da yapmıorsun dedi..O kadar işte...
Canım gününde gidiyorsa problem yoktur..Benimki de az kilo alıyordu ya..B ay 1 kilodan fazla almış, doktor hormon mu yükledn çocuğa dedi..Seninki de alır, çok kilolu olması iyi değil zaten..Sağlıklı sıhhatli olsun yeter...
saatler alınmadan önce 7de başlıyordu bizim dersler.saat 6da hayatta yumurta yiyemezdim ben, okulda öğretmenler odası mahvolurdu kokudan:)) gerçi ilk dönem raporluydum, bu dönem de 3 gün dersim var. ben de çok atlamadım yani.
evet bu doktor beni çok tanımıyor ya:) kendi doktorum hem hakkımdaki her şeyi biliyor hem de çok hassas olduğumu biliyor, önemli olmadığı sürece üzmüyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?