ayyy bende ceyrek ekmege peynır yumurta dometes koyduruyorum bufeeye bu ara ondan yıyorummmm nefret ettım artıkkk.
oykumcummm ya az once aradım sansımaa c.tesı 10 da bırı randevusunu bosaltmıs ben aldımmm:))
hergun ordaymıs cnm sadece cuma gunu amelıyat gunuymuşşş
kızlar ben kaçar, öğleden sonra gelicem, görüşürüzz
kızlar geçen gün bu çantayı bi yerde gördüm çok kullanışlı, şık, baya hoşuma gitti, bebek çantası olarakkullanabilirim belki diye düşündüm veee fiyatını sordum 9 tl dedi adamhemen kaptım, şaka gibi yaa
bende peynir domates zeytin sandviç yaptırıyorumm..ayyy bende ceyrek ekmege peynır yumurta dometes koyduruyorum bufeeye bu ara ondan yıyorummmm nefret ettım artıkkk.
Oykumcummm ya az once aradım sansımaa c.tesı 10 da bırı randevusunu bosaltmıs ben aldımmm:))
selam kızlar
anca girebildim valla
öyküm ayetel kürsüyü okudum allah kabul ederse
tefriciyeyide okuyunca haber veririm onu merve mi dualıcaktı
ayyy bende ceyrek ekmege peynır yumurta dometes koyduruyorum bufeeye bu ara ondan yıyorummmm nefret ettım artıkkk.
oykumcummm ya az once aradım sansımaa c.tesı 10 da bırı randevusunu bosaltmıs ben aldımmm:))
bende peynir domates zeytin sandviç yaptırıyorumm..
allah kabul etsin cnm
en sevdiğim saat geliyor. Yemek saaati görüşürz cnmmkızlar ben kaçar, öğleden sonra gelicem, görüşürüzz
bu kramplar ve mide yanması doğumdan sonra hemen geçecek mi acaba?:26:
Güzelmiiş gerçekten..Fiyatı da bedavaa...Güle güle kullan..
teşekkürler kıslarrrr, bi de altına kırmızı converse alırım tam olurçanta güzelmiş canım güle güle kullan
herşeye gider yazlık renk tam bide
ne güzellll bebişlerin gelişiyle tüm dertler sıkıntılar bitecek inş.. güneş doğacak dünyalarımıza... mis kokulu yavrularımız şenlendirecek evlerimizin dört bi yanını...geçecek tabi doğumla beraber hepsi bitecek inşallahh
Bugün hava çok güzel çıkıp gezmek lazımdı ama o kadar çok işim varki... Dünden beri ütüydü çamaşırdı çok yoruldum... Şekerde bir düştü.. Düzene sokamadık bir türlü.. Yeni insüline adapte olamadım.. dün geceden bu sabaha vücudumdaki bütün su boşaldı sanki.. Kilo vermeye başladım ben ya... Aman sizinde başınızı şişirip duruyorum ama bu nasıl bir hamilelik anlayamadım.. Bitmedi gitti detler.. Neyse buna da şükür napalım...
kızlar benim çıkmam lazım
yemek sayılı geliyorya bitmeden yetişiim :)
öyküm ayetel kürsüyü okudum dedim ama görmedin galiba
dualıcaksan haber vereyim dedim
görüşürüz kızlar
bugün hava çok güzel çıkıp gezmek lazımdı ama o kadar çok işim varki... Dünden beri ütüydü çamaşırdı çok yoruldum... şekerde bir düştü.. Düzene sokamadık bir türlü.. Yeni insüline adapte olamadım.. Dün geceden bu sabaha vücudumdaki bütün su boşaldı sanki.. Kilo vermeye başladım ben ya... Aman sizinde başınızı şişirip duruyorum ama bu nasıl bir hamilelik anlayamadım.. Bitmedi gitti detler.. Neyse buna da şükür napalım...
ya siz nekadar iyi insanlarsınız..söylüycek söz bulamıyorum benim ve bebegim için aytel kürsü okuyacakmışsınız allahım inşallahh benim için ettginiz her duanın iki mislini size versin..saglıkla sıhhatle analı babalı uzun ömürler versin bebeklerinize..ya şok oldum okuyunca cok duygulandım..bana ne kadar cok destek verdiginizi anlatamam.tüm hamilelerin dualarını almak bana güç kuvvet verecek inşallah bu umutsuz günlerimde..allah hepinizden razı olsun kızlar yaa yine aynı durumda olsun olmasın ben de tüm duaları etmeye hazırım.zaten sadece kendim için etmiyorum dualarımı bütün hamileler için ediyorum cünkü allah hiçkimseye böyle bişey yaşatmasın..belki de 3 hafta sonra ölüm kararı verilecegi bi bebegi içinde büyütmek hissetmek kadar zor bi şey yok bu dünyada...cıkıyorum bugününüzü de mahvetmiyorum benim de tüm dualarım sizinle cok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı...
Bugün hava çok güzel çıkıp gezmek lazımdı ama o kadar çok işim varki... Dünden beri ütüydü çamaşırdı çok yoruldum... Şekerde bir düştü.. Düzene sokamadık bir türlü.. Yeni insüline adapte olamadım.. dün geceden bu sabaha vücudumdaki bütün su boşaldı sanki.. Kilo vermeye başladım ben ya... Aman sizinde başınızı şişirip duruyorum ama bu nasıl bir hamilelik anlayamadım.. Bitmedi gitti detler.. Neyse buna da şükür napalım...
kızlar benim çıkmam lazım
yemek sayılı geliyorya bitmeden yetişiim :)
öyküm ayetel kürsüyü okudum dedim ama görmedin galiba
dualıcaksan haber vereyim dedim
görüşürüz kızlar
Düzelecek öyküm inşallah, şunun şurasında doğuma ne kaldı ki...Hepsi geçecek...
allah çok sevdiği kullarna çok dert verir sınarmış, şükret haline...o kadar ilaca vücut ancak alışıyor tabi, kolay mı...Ama bi şekilde geçiyor günler...Su gibi akar gider inşallah bu 2 ay da, fazla sıkıntı çekmeden alırsın mira hanımı kucağına...Bu birazcık nazlı bi kız annesi, naz yapıyo şimdiden cimcime...
ya siz nekadar iyi insanlarsınız..söylüycek söz bulamıyorum benim ve bebegim için aytel kürsü okuyacakmışsınız allahım inşallahh benim için ettginiz her duanın iki mislini size versin..saglıkla sıhhatle analı babalı uzun ömürler versin bebeklerinize..ya şok oldum okuyunca cok duygulandım..bana ne kadar cok destek verdiginizi anlatamam.tüm hamilelerin dualarını almak bana güç kuvvet verecek inşallah bu umutsuz günlerimde..allah hepinizden razı olsun kızlar yaa yine aynı durumda olsun olmasın ben de tüm duaları etmeye hazırım.zaten sadece kendim için etmiyorum dualarımı bütün hamileler için ediyorum cünkü allah hiçkimseye böyle bişey yaşatmasın..belki de 3 hafta sonra ölüm kararı verilecegi bi bebegi içinde büyütmek hissetmek kadar zor bi şey yok bu dünyada...cıkıyorum bugününüzü de mahvetmiyorum benim de tüm dualarım sizinle cok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı...
ismimi sormuşsunuz ismim Eda..
bu üç haftayı geçirecek kuvvet versin rabbim sana ve eşine inşallah üç hafta sonra sizin için bayram olur allah yavrunu size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?