sorma, hiç çocuğa faydalı bişey de yiyemiyorum...Hep fast food...
Bebek de fos şişti sanırım bu ay..Ya elimde değilki doyamıyorum...4 kilo almışım 1 ayda..
kuzum, öyküye maşallah biz tombiş doğurcaz galiba senle:))) hadi sen sezaryen istyosun zatende ben neydecem:18: bnmkide 30+2de 1800grdı
21nisanda tekrar gidiyorum 3 hafta sonraya gün werdi 33+2 kesin 2500 falan olur herhalde
bnde 72kilo olmuşum senle yakın seyredioruz:)))
eee hep fast food yersen olacağı o diyet fln verdimi dr
İyi günlerde kullan canım
Seni çok iyi anlıyorum öykücüğüm haklısın bide evde ilgi bekleyen bir can daha var senin en azından benim ilgilenmem gereken kimse yok ama Allah güç veriyor bende çok sıkıldım ama sağlıcakla bir problem çıkmadan kucağımıza alalım diye gık çıkartmıyom:)))))))))))))))))))
kuzum, öyküye maşallah biz tombiş doğurcaz galiba senle:))) hadi sen sezaryen istyosun zatende ben neydecem:18: bnmkide 30+2de 1800grdı
21nisanda tekrar gidiyorum 3 hafta sonraya gün werdi 33+2 kesin 2500 falan olur herhalde
bnde 72kilo olmuşum senle yakın seyredioruz:)))
Geçen gittiğimde vermişti, yapamıyorum diye vermedi bu sefer..Ama kızdı..Eşime şikayet ediyor, yanakları şişmiş çok kilo almış erken doğuracak bu gidişle diye...
bende 1 ayda 3 kilo almıştım en son tartıldığımda kuzu merak etme yalnız değilsinkaç kilo almışsın toplamda?
59 la başlamış hamileliğim..Ben 56 zannediyordum..
Toplamda 15 kilo almışım...
oykum lütfen üzülme...Hiç moralini bozma, bu günler de geçecek...
Mira hanımı kucağına alında diyeceksin ki, yaşadığım herşeye değdi...
nolmuş oykume kaçırmışım ben ya :S
kızlar bu arada ben yokken dua isteyen oldu mu? listemizin son halini bilmeyen var mı?
minikmucizem ve suzii ne zamandır girmiorlar siteye..Özledim onları...
İnşallah herşey yolundadır...
Suzi ben de facebookta ekli, çok güzel resimler falan eklemiş gayet iyi gözüküyordu ama yine de mesaj atiyim ben bi soriyim facebooktan bakiyim
minikmucizemi ben de merak ettim
Neti bağlattım eve demişti ya, girer diye düşünüordum..iyi olsun da girmesin sorun değil ya..
Ben yokken denk gelirseniz, kuzu özlemiş dersin...Gerçi uzun süre girmeyen herkesi özlüyoruz da...
İnşallah minikmucizem de iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?