nezaman yazmış canım.. bugünmü dünmü.. arıyorum şimdi .. peki şimdi iyimi bodrum..allah allah o zaman biraz uyumaya çalış
iştemisin sen... Bişey diyincede kızıyorsun :))))))))) anladın sen onu
valla biz iyiyiz bodrum u geçmişten okursan iyi olur baya uzun bişey.. Kuzuda iyi bugun dr gitti sonra iyi haber verdi eve gitti izinli.. Duru da iyi..
pastaneden al giderken. Kahveye gelicek nasılsa...
ayyy bekle yaptırma ozaman. Ben bekliyorum zaten tırsağımofff bende dıscıye gıttım ogle arası bı dısım vardı kadın yapmalıyız dedı ama ben yaptırmak ıstemıyorummmmm
nezaman yazmış canım.. Bugünmü dünmü.. Arıyorum şimdi .. Peki şimdi iyimi bodrum..
hiçbişi yapma boşver
biliyorum çilekçimmm.. merkata bıraktım sizi kusura bakmayın.. ben girdim kuzu çıkmış sizde benden çok selam söleyin ona.. özledim o çılgınıda sizleride hepinizi.. iyimisin peki.. ben hastanemi değiştirdim biliyomusun
ıslak kekk yada elmalı turtaaa bana en kolay onlar gelıo
bayıldımmm bu fikreee :)En yakın pastaneye uğra canım, en kolay oyorgun argın eve gidip ikramla mı uğraşacaksın bir de, al hazır bir şeyler.
hatta erenkoy pazarı yakınsa sana gıt orda kosede harıka seyler yapan bırı var gıt al ordan:):):)
selam hanımlar
herkes iyidir umarım
kuzu nasılmış geldi mi? Yarın da benim 15,30 da randevum var
kızlar hepinize merhaba ben de 1 haftadır grip ile boğuşuyorum sinüzit de var, dün doktora gittim kan tahlili yaptı ve antibiotiğe başlamam gerektiğini söyledi çok üzgünüm... Bu arada şöyle bir geçmişe baktım başta bodrum olmak üzere kendime ve bütün hamilelere dua ettim allah hepimize yardım etsin. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah...
ayyy bekle yaptırma ozaman. Ben bekliyorum zaten tırsağım
bodrumun sayfasına gir ordan bak cnm..
Dn yazmıştı
offf bende dıscıye gıttım ogle arası bı dısım vardı kadın yapmalıyız dedı ama ben yaptırmak ıstemıyorummmmm
selam hanımlar
herkes iyidir umarım
kuzu nasılmış geldi mi? yarın da benim 15,30 da randevum var
ya cok agrırsa canım dayanamassam ondan korkuyorummm
1770 gr olmuş öykücük haftasından önde gidiyormuş. Kuzu da bir ayda 4 kilo almış .. Mutluydu bizde mutlu olduk..
Yarın sende güzel haberlerle geliceksn cnm inşallah. Sende biz merakta koyma olurmu
kızlar hepinize merhaba ben de 1 haftadır grip ile boğuşuyorum sinüzit de var, dün doktora gittim kan tahlili yaptı ve antibiotiğe başlamam gerektiğini söyledi çok üzgünüm... Bu arada şöyle bir geçmişe baktım başta BODRUM olmak üzere kendime ve bütün hamilelere dua ettim Allah hepimize yardım etsin. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah...
tam senlik cvp olmuş dünürüm
aaa nereye geçtin ben de dr. değiştirmek istiyorummmmmm
bayıldımmm bu fikreee :)
bugün gidemem de normalde çok sık gidiyoruz erenköy pazarınaa :)
erenköy
offf bende dıscıye gıttım ogle arası bı dısım vardı kadın yapmalıyız dedı ama ben yaptırmak ıstemıyorummmmm
iltihap durumu falan yoksa doğumdan sonraya salla o zaman..
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımm
ayy bende bgn ıs cıkısı bı ugrasammı dıyorummm orda bı kadın var cok guzel pıjama gecelıklerı var
geçmiş olsun cnmm bende antibiyotik kullandımm
yapacak biişey yok
oyy maşallah öykü hanıma sevindim güzel haberlere inşallah canım yarın giremem de nete cumartesi de zor pazartesiye görüşürüz
teşekkürler canım bu hamileliğinde mi kullandın?
çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?