2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nezaman yazmış canım.. bugünmü dünmü.. arıyorum şimdi .. peki şimdi iyimi bodrum..

offf bende dıscıye gıttım ogle arası bı dısım vardı kadın yapmalıyız dedı ama ben yaptırmak ıstemıyorummmmm
ayyy bekle yaptırma ozaman. Ben bekliyorum zaten tırsağım

nezaman yazmış canım.. Bugünmü dünmü.. Arıyorum şimdi .. Peki şimdi iyimi bodrum..

bodrumun sayfasına gir ordan bak cnm..
Dn yazmıştı

hiçbişi yapma boşver

tam senlik cvp olmuş dünürüm

aaa nereye geçtin ben de dr. değiştirmek istiyorummmmmm

ıslak kekk yada elmalı turtaaa bana en kolay onlar gelıo

En yakın pastaneye uğra canım, en kolay o yorgun argın eve gidip ikramla mı uğraşacaksın bir de, al hazır bir şeyler.
bayıldımmm bu fikreee :)

hatta erenkoy pazarı yakınsa sana gıt orda kosede harıka seyler yapan bırı var gıt al ordan:):):)

bugün gidemem de normalde çok sık gidiyoruz erenköy pazarınaa :)

erenköy

selam hanımlar
herkes iyidir umarım
kuzu nasılmış geldi mi? Yarın da benim 15,30 da randevum var

1770 gr olmuş öykücük haftasından önde gidiyormuş. Kuzu da bir ayda 4 kilo almış .. Mutluydu bizde mutlu olduk..

Yarın sende güzel haberlerle geliceksn cnm inşallah. Sende biz merakta koyma olurmu

geçmiş olsun cnmm bende antibiyotik kullandımm
yapacak biişey yok

offf bende dıscıye gıttım ogle arası bı dısım vardı kadın yapmalıyız dedı ama ben yaptırmak ıstemıyorummmmm

iltihap durumu falan yoksa doğumdan sonraya salla o zaman..

selam hanımlar
herkes iyidir umarım
kuzu nasılmış geldi mi? yarın da benim 15,30 da randevum var

Hayırlı haberlerle gel inşallah canımm

1770 gr olmuş öykücük haftasından önde gidiyormuş. Kuzu da bir ayda 4 kilo almış .. Mutluydu bizde mutlu olduk..

Yarın sende güzel haberlerle geliceksn cnm inşallah. Sende biz merakta koyma olurmu

oyy maşallah öykü hanıma sevindim güzel haberlere inşallah canım yarın giremem de nete cumartesi de zor pazartesiye görüşürüz

çok geçmiş olsun...

channel benim de yirmilik dişim çürüktü ağrımıyordu ama ilerleyen aylarda hızlı çürür düşüncesiyle dr. a gittim geçici dolgu yaptı ama uyuşturmadı gerçi doktoruma da sormuştum hamileler için uygulananan anesteziler var yaptırabilirsin demişti ama dişçi anesteziye gerek görmedi acımadı da...Ama ben de senin gibi çok tırsmıştım. şimdi de sinüzit için antibiotik içiyorum ona da tırsıyorum

benim de bir dişim kırıldı, bir de çürük var ama doğumdan sonrayı bekliyorum. çürük olan arada çok ağrıyor ama sensodyne kullanmak iyi geliyor bana.

iltihap durumu falan yoksa doğumdan sonraya salla o zaman..

Hayırlı haberlerle gel inşallah canımm

ayy bende bgn ıs cıkısı bı ugrasammı dıyorummm orda bı kadın var cok guzel pıjama gecelıklerı var

ya eskıden ayda 1 sızlardı sımdı daha sık agrısı oluyo ama sımdıye kadar olanlar dayanılmıycak gıbı deıldıı.ınsallah sısmez felan daaa offf offf nedır bu dıslerımden cektıgımm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…