ya yapmaya çalıştım ama olmuyor bu kilo ile ayakta olmuyor.
Kadınlar rezil yaa herşey ortada leş gibi temizleyen kadında pis. Bende önce temizlik yapıyorum sonra oturuyorum ama bi damla geliyor sı sonra yine sıkışınca üşeniyorum sık gitmemeye çalışıyorum yani neyse bu ayda bitsinde..
Inaşallah hayırlısıyla
ıq su geniş karı seni..
hahahahhaBi an canlandım gözümde ne komik olur yaaaaaaaaaa
Ay akıntıdan bana da fenalık geldiiiiiiiii...
ahahah nasıııı ya :)))))))) ay kopptummmmmmmm
hee alıştık nasılsaaman egeee onu mu dert ediyosun yap altınaa gitsin
laf idrardan açılmışken ben de sürekli öksürüp tıksırıyorum altıma kaçırıp duruyorum
Ay akıntıdan bana da fenalık geldiiiiiiiii...
HAmileliğin başından beri var akıntı sık sık değiştiriyorum çamaşır ne yapayım doktor ped kullanma mümkün olduğu kadar sık çamaşır değiştir dedi ama şimdi idrar kaçırma da eklendi ilk hapşurukda tutuyorum da bazen arda arda hapşuruk krizi geliyor o zaman kaçamıyorum hele sıkışıksam hiç kaçamıyorum:) ay neyse bütün sırlarım açığa çıktı
selam güzellerrr dün akşam merakımdan bi sürü normal doğum videosu izledim bugün tüm gün gözümün önünden gitmedi ya :S izlemicem diyodum normal doğumla ilgili bilgileri ararken yan tarafta videolar çıktı dayanamadım nasıl bişy anlattıkları kadar zormu acaba ucundan bakim kapatim dedim sonra hepsini izledimo değilde aklıma bişy takıldı benim izlediğim tüm videolarda kadınların göğüsten aşağısı çıplak ( örtü önlük v.s hiçbişy yok) bacaklar zaten doğum pozisyonunda açık içerde 3-4 hemşire erkek doktor bi sürü kişi var kadın öyle yatıyo pozisyon çok kötü ya ben örtü olmasına ragmen vajinal muayeneden rahatsız oluyorum oda doktor bayan ve bakmıyo yani şimdi doğumda o halde çıplak mı yatacaz yaşamış biri bana gerçeği söylesin çatliycim yoksa
kızım delimisn yaa biri anlatyırken dinlerken kötü oluyorum ben bide gerçeğini görmek. iğğğkkk ben normal yapmadım cnm bilmiyorummselam güzellerrr dün akşam merakımdan bi sürü normal doğum videosu izledim bugün tüm gün gözümün önünden gitmedi ya :S izlemicem diyodum normal doğumla ilgili bilgileri ararken yan tarafta videolar çıktı dayanamadım nasıl bişy anlattıkları kadar zormu acaba ucundan bakim kapatim dedim sonra hepsini izledimo değilde aklıma bişy takıldı benim izlediğim tüm videolarda kadınların göğüsten aşağısı çıplak ( örtü önlük v.s hiçbişy yok) bacaklar zaten doğum pozisyonunda açık içerde 3-4 hemşire erkek doktor bi sürü kişi var kadın öyle yatıyo pozisyon çok kötü ya ben örtü olmasına ragmen vajinal muayeneden rahatsız oluyorum oda doktor bayan ve bakmıyo yani şimdi doğumda o halde çıplak mı yatacaz yaşamış biri bana gerçeği söylesin çatliycim yoksa
Benim acilll değiştirmem lazımm!!!!!!
Yeditepe yakın bana, eşimle gidelim bir bakalım konuşalım, ne zor işler bunlar yaa(
CAnım kızımı epidural ile normal doğumla dünyaya getirdim hastane önlüğü giydiriyorlar açıklık olana kadar yatarak bekledim eşimle annemlerle muhabbet ederek geçirdim son yarım saat doktor geldi o zaman yattığım yatağı o malum muayene pozisyonuna getirdiler sadece yarım saat o şekilde durdum doktor ve bir de ebe vardı zaten bebeğin heyecanı ile hiç aklıma başka bir şey gelmedi
kızım delimisn yaa biri anlatyırken dinlerken kötü oluyorum ben bide gerçeğini görmek. iğğğkkk ben normal yapmadım cnm bilmiyorumm
çilek valla sen bilirsin ama değiştir. mimli bir hastane. sigortadan para almak için 10.000 tl doğum diyorlar.
suziiiii benım hastaneyemı gectın yaaa bende o doktor ıcın ıı seyler duymadıgım ıcın gazı beye gıdıyorum orada amaaaa sımdıde sıfayamı gıtsem dıodumm???
10.000 tl miiiiiiiiiiiii
kuzenimden istemişler 8000 sigortadan 2000 sizden demişler. Oda vazgeçti ethica ya gidiyor
kızım delimisn yaa biri anlatyırken dinlerken kötü oluyorum ben bide gerçeğini görmek. iğğğkkk ben normal yapmadım cnm bilmiyorumm
çilek valla sen bilirsin ama değiştir. mimli bir hastane. sigortadan para almak için 10.000 tl doğum diyorlar.
kuzenimden istemişler 8000 sigortadan 2000 sizden demişler. Oda vazgeçti ethica ya gidiyor
Benim acilll değiştirmem lazımm!!!!!!
Yeditepe yakın bana, eşimle gidelim bir bakalım konuşalım, ne zor işler bunlar yaa(
gel ıkızımmm gelll yedıtepeye gellllllllll
10.000 tl miiiiiiiiiiiii
allahtan kurtuldun . üniversite hastaneleri çok güzel araştırıyorlar. Bende cerrahpaşadan memnuun kaldım bu aya kadar bakalım ne olcak sonu iuyi olsun.. Eskiden derdim beni hatırlamazlar diye ama şimdi gidiyorum benimle şakalaşıyor bile hemşireler aa diyorlar alırsın ford olursun lord gelmiş. (ford da çalışıyorum)
geeel pazartesi geeeeeeeellll
bencede gelllllllllllllllllllllllllllll pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?