aaa yeşili çıktı mı kız erken değil mi daha?
ben her akşam uyduruk bişeyler yapıyorum valla. şöyle bir sulu yemek yapacak vaktim olmuyor.
20:15'te eve gidiyorum zaten. ne pişiriyim o saatten sonra.
bu akşam da makarnanın yanına bişeyler uydurayım.
aaa bugün herkes fasulyeden gitmiş ben de barbun fasulya yapıyorum buzluktan çıkardım en kolay o geldi aklıma:) çıkıyorum ben herkese iyi akşmalar görüşürüzdeprem olucak desene bi istanbuldan bi ardahandan
aaa yeşili çıktı mı kız erken değil mi daha?
Ben her akşam uyduruk bişeyler yapıyorum valla. şöyle bir sulu yemek yapacak vaktim olmuyor.
20:15'te eve gidiyorum zaten. Ne pişiriyim o saatten sonra.
Bu akşam da makarnanın yanına bişeyler uydurayım.
kız aklıma sen geliyorsun bu kız diyorum geçde gidiyo eve ne pişiriyo acaba diye
pazarda yeşili vardı valla pazar güzeldi renk renkdi yeşillikelrde vardı aldım fasulyenin kilosu burda 4 tl idi yarım kilo aldım bnde
haklısın, o saatten sonra yemek mi pişirilir. vardı markette taze fasulye, güzel de görünüyordu.
makarna yaptığım zaman içine kıyma salça kavur koy çok leziz oluyor cnm. Bide salata yeter. Hem kıyma protein yemiş olursun
nasilsizzzz
biz iyiyiz dun doktora gittik bizim koca pipi 1,5kg olmus idrar tahlili istedi sonucu anlamadim ama
umarim iyisinizdir sekerlerrrrrr
ohh ne güzel, severim taze fasulyeyi.
akşam uydurukta olsa bişeyler yapıp yemek yiyene kadar saat 21:30 oluyor.
hiç anlamıyorum. bu koşuşturmaca yıpratıyor insanı.
keşke evim işime yakın olsa.
Bende taze fasülye pilav pisirdim:))) yanina da salata ohhhhhhh... hberkes fasülyeden gitmis vallah..
herkese slmm..benimde aklımdan taze fasulye geçiyodu akşama bende onu yapacağım:)
;((((
bu zamanda en buyyuk luks eve yakin is yeri insallah allah gonlume gore versin canim ya cok zor ;(
evet resmen savaş veriyorum yollarda, eve yetişip yemek yapma telaşı.koşuştur dur işte.
herkesin başında olan şeyler.
allahtan eşim çok yardımcı olur.
ne zaman girdi canımm tüh kaçırdım aramakta istemiyorum süreklibodrum girdi çok duygulanmış bize teşekkür etti.. 3 hafta sonra belli olacakmış sizi tekrar sıkmıyım dedi çıktı
Kızlar hayırdır, çilek e ne olmuş geçmişi okuyamadım.. Doktorla ilgili bişey mi olmuş acaba..
Benimde çok salak haberlerim var size.. Şeker düzene girmiyordu ya.. özellikle 2-3 gündür.. Doktor yazmış gelin sabah görüşelim, hastaneye yatman daha uygun olur demiş.. Hasta mı ne ya... elim ayağım boşaldı.. Ne hastanesi.. canım sıkıldı akşam akşam..
Kızlar hayırdır, çilek e ne olmuş geçmişi okuyamadım.. Doktorla ilgili bişey mi olmuş acaba..
Benimde çok salak haberlerim var size.. Şeker düzene girmiyordu ya.. özellikle 2-3 gündür.. Doktor yazmış gelin sabah görüşelim, hastaneye yatman daha uygun olur demiş.. Hasta mı ne ya... elim ayağım boşaldı.. Ne hastanesi.. canım sıkıldı akşam akşam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?