ya bende calisirken 8gibi evde oluyordum cok zor oluyor
simdi evdeyim cok rahat hamdolsun ama
kendi parani kazandiktan sonra cok zor oluyor gercekten
Kızlar hayırdır, çilek e ne olmuş geçmişi okuyamadım.. Doktorla ilgili bişey mi olmuş acaba..
Benimde çok salak haberlerim var size.. Şeker düzene girmiyordu ya.. özellikle 2-3 gündür.. Doktor yazmış gelin sabah görüşelim, hastaneye yatman daha uygun olur demiş.. Hasta mı ne ya... elim ayağım boşaldı.. Ne hastanesi.. canım sıkıldı akşam akşam..
Kızlar hayırdır, çilek e ne olmuş geçmişi okuyamadım.. Doktorla ilgili bişey mi olmuş acaba..
Benimde çok salak haberlerim var size.. Şeker düzene girmiyordu ya.. özellikle 2-3 gündür.. Doktor yazmış gelin sabah görüşelim, hastaneye yatman daha uygun olur demiş.. Hasta mı ne ya... elim ayağım boşaldı.. Ne hastanesi.. canım sıkıldı akşam akşam..
ne diosun. oykum yaa seker icin mi hastaneye yatacaksin ne alaka ama
cilege ne olmusss
bende öyle yapıyorumkızlar fasulyeyi yaparken ıslattığınız suyla köpüğü çıkana kadar bi kere kaynatın sonra o köpüğü sıyırıp atın o zaman gaz yapmıyo..
oh maşallah pipisiine de maşallahnasilsizzzz
biz iyiyiz dun doktora gittik bizim koca pipi 1,5kg olmus idrar tahlili istedi sonucu anlamadim ama
umarim iyisinizdir sekerlerrrrrr
ne olmuş be öileğe bişey olmadı acıbademi değiştir dedik o kadar..kızlar hayırdır, çilek e ne olmuş geçmişi okuyamadım.. Doktorla ilgili bişey mi olmuş acaba..
Benimde çok salak haberlerim var size.. şeker düzene girmiyordu ya.. özellikle 2-3 gündür.. Doktor yazmış gelin sabah görüşelim, hastaneye yatman daha uygun olur demiş.. Hasta mı ne ya... Elim ayağım boşaldı.. Ne hastanesi.. Canım sıkıldı akşam akşam..
öğlen girdi cnm. Morali iyi değildi bizide üzmek istemedi teşekkür etti çıktıne zaman girdi canımm tüh kaçırdım aramakta istemiyorum sürekli
evde oturmak ta zor. ortası olacak. erken çıkıp az çalışacağın bir işin olacak.
evine de yakın olacak. daha ne olsun :)
nasıl yaaa aaaa şaşırdım ben de.
benim annemde şeker hastası ya ondan biliyroum aslında insüline başlarken, eğer düzene girmezse hastaneye yatırabiliyorlar.. Yani ondan diyor herhalde ama sinir oldum ya yatamam ben.. Benim çocuğum var kime bırakçam onu... Ayrıca benim hastane fobim var zaten hastanede yatarsam tanisyonum fırlar..
Benim annemde şeker hastası ya ondan biliyroum aslında insüline başlarken, eğer düzene girmezse hastaneye yatırabiliyorlar.. Yani ondan diyor herhalde ama sinir oldum ya yatamam ben.. Benim çocuğum var kime bırakçam onu... Ayrıca benim hastane fobim var zaten hastanede yatarsam tanisyonum fırlar..
ne diosun. oykum yaa seker icin mi hastaneye yatacaksin ne alaka ama
cilege ne olmusss
evde oturmak ta zor. ortası olacak. erken çıkıp az çalışacağın bir işin olacak.
evine de yakın olacak. daha ne olsun :)
nasıl yaaa aaaa şaşırdım ben de.
uff ne hastanesi canım ya başka bi çözümü yokmuş mu stres yapma canım şekerin tansiyonun hep stresle doğru orantılı sıkma canını inşallah tez zamnda düzene girer
bende öyle yapıyorum
oh maşallah pipisiine de maşallah
ne olmuş be öileğe bişey olmadı acıbademi değiştir dedik o kadar..
Aaa senin dr kafayı yemiş niye yatcakmışsın
öğlen girdi cnm. Morali iyi değildi bizide üzmek istemedi teşekkür etti çıktı
Şeker düzene girmiyor diyordum ya kızlar ondan işte... Bir anda düşüyor şekerim.. Bir anda yükseliyor.. Bu gün vucudumdaki tüm su boşaldı sanki... Hiç iyi değilim 2-3 gündür de ondan...Şeker ölçümlerim çok fena diyordum ya... İnsülini ayarlamak için.. annemde yattı sırf bu yüzden hastanede ama ben yatamam ya...
slm kızlar acayıp grıp oldum atesım cok yuksek
yat öyküm gerekiyorsa yapacak bişey yok aslıya annen gelsin baksın.. Bebiş için onuda yapacaksın..şeker düzene girmiyor diyordum ya kızlar ondan işte... Bir anda düşüyor şekerim.. Bir anda yükseliyor.. Bu gün vucudumdaki tüm su boşaldı sanki... Hiç iyi değilim 2-3 gündür de ondan...şeker ölçümlerim çok fena diyordum ya... Insülini ayarlamak için.. Annemde yattı sırf bu yüzden hastanede ama ben yatamam ya...
slm kızlar acayıp grıp oldum atesım cok yuksek
geçmiş olsun bebek. doktora gittin mi?
gıtttım cnm yenı geldım ya antıbıyotık mınoset felan verdı sabahtan berı 3 uncu kusuşum hıc bıse yıyemıyorum
aman yaaaaaaaaa sen sokarsın düzene... Off bende sıkıldım şimdi
ufff oykumcum ya ne diyiiim ki bebegin ve senin icin hastane iyi olacaksa ...
uzulme sen
o zaman yat be canım. allah korusun. düzene girene kadar idare edersin bir kaç gün.
kızına bakacak kimse yok mu?
gıtttım cnm yenı geldım ya antıbıyotık mınoset felan verdı sabahtan berı 3 uncu kusuşum hıc bıse yıyemıyorum
geçmiş olsun canım yaaa. mideni de üşüttün heralde dikkat et kendine.
cnm yaa çok üzüldüm yat uyu terle((çorba iç mideni yorma bari
yok cnm soguk algınlıgı allerjık var bende kusmamaın nedenı ıse vıcudumda enfeksıyon cıktı ıdrar yollarım berbatmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?