2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çoğunluk çıkmıştır ama biz geldik kızlar oğluşumla. çok kalmıycaz

o kadar çok iş varki gün içinde hiç açamıyorum bile. şimdi biraz geçmişe baktım bi iki sayfa.

egecim seni merak etmiştim doktor kontrolünü sen de benim gibi kurtulamıyosun ilaç kullanmaktan ne kadar gıcıksam şu ilaç olayına maalesef kullanmak zorunda kalıyorum. bana da erken doğum bile olabilir dedi aynı senin gibi kullanmazsam.

bu arada başka nevar ne yok herkes iyi mi?

canım ne sıkacaksın dertleşiyoruz şurda. belki ikna edersin. hiç gerek kalmaz yatmana.
kalman gerekirse de eşin son çare izin alır. gerçi iş durumunu bilmiyorum ama hayırlısı hiç sıkma canını bir çaresi bulunur.

yok cnm soguk algınlıgı allerjık var bende kusmamaın nedenı ıse vıcudumda enfeksıyon cıktı ıdrar yollarım berbatmıs

canım geçmiş olsun hamileliğimin ilk aylarından beri alerji oldu bende de öksürük ve kusma. alerjiye ilaç da vermiyolar öyle çekiyorum çok kötü

yok cnm soguk algınlıgı allerjık var bende kusmamaın nedenı ıse vıcudumda enfeksıyon cıktı ıdrar yollarım berbatmıs

geçmiş olsun tekrar. dikkat et kendine.

hoşgeldin canım.

yat öyküm gerekiyorsa yapacak bişey yok aslıya annen gelsin baksın.. Bebiş için onuda yapacaksın..

geçmiş olsun cnmm dr gitseydin

Kız Ege sen her anneyi kendi annen gibi fedakar mı sanıyorsun.. Allah nazardan saklasın senin anneni.. Allah başından eksik etmesin de... Benimki bakamaz.. Ben mayısta doğum yapçam kadın kaplıcaya gitçekmiş onun derdinde.. Benim annem o kadar da fedakar değildir yani.. Bana sorup duruyor yapmazsın ozamana kadar dimi... Bende dedim söylerim bebeğe gelmez... deli mi ne ya
Kayınvaldem de geldi 1-2 kere baktı benim durumum ağırlaşmış, iş çıkar falan diye 2 haftadır uğramıyor.. Kızlar ben niye işten ayrıldım sanıyprsunuz.. 3 ay içinde annemle k.valdem top gibi çocuğumu ordan oraya attılar da ondan.... Ay ne doluyum ya eskiler aklıma geldi şimdi...

İkna ederim ben doktoru inşallah. Şimdi kendi endokrinoloji doktoruma da danışçam öyle gitçem bakalım..

Neyse inşallah yarın ikna ederim..

inşallah canım hayırlısı bakalım.

bakalım bizim başımıza neler gelecek. bebekler doğsun zaman neler gösterecek.
belki biz de bırakmak zorunda kalırız işi belli mi olur :26:

aynen wylma banada bi kutu daha verdi antibiyotk.. Ne yapalım içicez artık..

ay cnm ya ne demek sizi sıktım biz dertleşiyoruz birbirimizle.. Kız yolla aslıyı bana annem onada bakar.. Bazı anneler öyledir önce kendileridir. Benim annem için önce çocukları ve kocası gelmiştir herzaman .. Allah annemi başımdan eksik etmesin. Sende eğer yatman gereecekse eşin izin alır aslıyı okula yollar.. Sağlık önemli..

canım geçmiş olsun hamileliğimin ilk aylarından beri alerji oldu bende de öksürük ve kusma. alerjiye ilaç da vermiyolar öyle çekiyorum çok kötü
bende bıktım artık kucuklugumde astım vardı sımdıde allerjı bıktım yaaa
geçmiş olsun tekrar. dikkat et kendine.
saol cnm tşk ederım

hoşgeldin canım.

sorma ege en son c kategorisinde fitil kullandım düşün:26:

öyküm şimdi de tansiyonun çkacak sinirlenme düşünme eskileri. Yarın bi konuş bakalım. Allah yardım eder.. Takma kafana olmadı aslı okula gitmez bi kaç gün eşin idare eder. Allah dermansız dert vermesin

ayy darısı bu doğumuna bana ve tüm topiğe :)) inşallah rahat olur ya bencede izleme izleyene kadar korku filan yoktu şimdi tırsmıyor değilim hani

sorma ege en son c kategorisinde fitil kullandım düşün:26:
fitil suda eriyen ilaç ve antibiyotik herbişeyden çifter çifter. Aman bitti inşallah bebişler sağlıklıdır da olsun..

çıkıyorum ben kıslar yarın izmirin yollarına düşeceğim oğluşumu görmeye hoşçakalın

görüşürüz cnm hayırlı haberlerle gel.iyi akşamlar.. öptüm.

ayy darısı bu doğumuna bana ve tüm topiğe :)) inşallah rahat olur ya bencede izleme izleyene kadar korku filan yoktu şimdi tırsmıyor değilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…