Yok bakçak kim varki annem gelemez, kayınvaldem artık ben yokken gelir yerleşir eve çocuğa da doğru düzgün bakamaz.. Eşimle de araları iyi değil zaten... Ben hepten sinirleri zıplatır.. Zaten tansiyondan direk doğuma girerim herhalde.. Benim annemde k.valdemde aynı şehirdeler ama bana şimdiye kadar hiç bir faydaları olmadı ki.. Ben kızımı hep tek başıma büyüttüm.. Eşim yokken senelerce sabaha kadar uyumadım çocuğumun başında bekledim ona bişey olmasın diye de kimse öldün mü kaldın mı demedi.. offff offfff sıktım yine sizi akşam akşam.. Umarım yarın ikna edebilirim..
yok cnm soguk algınlıgı allerjık var bende kusmamaın nedenı ıse vıcudumda enfeksıyon cıktı ıdrar yollarım berbatmıs
yok cnm soguk algınlıgı allerjık var bende kusmamaın nedenı ıse vıcudumda enfeksıyon cıktı ıdrar yollarım berbatmıs
çoğunluk çıkmıştır ama biz geldik kızlar oğluşumla. çok kalmıycaz
o kadar çok iş varki gün içinde hiç açamıyorum bile. şimdi biraz geçmişe baktım bi iki sayfa.
egecim seni merak etmiştim doktor kontrolünü sen de benim gibi kurtulamıyosun ilaç kullanmaktan ne kadar gıcıksam şu ilaç olayına maalesef kullanmak zorunda kalıyorum. bana da erken doğum bile olabilir dedi aynı senin gibi kullanmazsam.
bu arada başka nevar ne yok herkes iyi mi?
yat öyküm gerekiyorsa yapacak bişey yok aslıya annen gelsin baksın.. Bebiş için onuda yapacaksın..
geçmiş olsun cnmm dr gitseydin
canım ne sıkacaksın dertleşiyoruz şurda. belki ikna edersin. hiç gerek kalmaz yatmana.
kalman gerekirse de eşin son çare izin alır. gerçi iş durumunu bilmiyorum ama hayırlısı hiç sıkma canını bir çaresi bulunur.
Kız Ege sen her anneyi kendi annen gibi fedakar mı sanıyorsun.. Allah nazardan saklasın senin anneni.. Allah başından eksik etmesin de... Benimki bakamaz.. Ben mayısta doğum yapçam kadın kaplıcaya gitçekmiş onun derdinde.. Benim annem o kadar da fedakar değildir yani.. Bana sorup duruyor yapmazsın ozamana kadar dimi... Bende dedim söylerim bebeğe gelmez... deli mi ne ya
Kayınvaldem de geldi 1-2 kere baktı benim durumum ağırlaşmış, iş çıkar falan diye 2 haftadır uğramıyor.. Kızlar ben niye işten ayrıldım sanıyprsunuz.. 3 ay içinde annemle k.valdem top gibi çocuğumu ordan oraya attılar da ondan.... Ay ne doluyum ya eskiler aklıma geldi şimdi...
İkna ederim ben doktoru inşallah. Şimdi kendi endokrinoloji doktoruma da danışçam öyle gitçem bakalım..
Neyse inşallah yarın ikna ederim..
buda benden.. Bende böyle olmadı ama . Enfeksiyon kaç çıktı sende
aynen wylma banada bi kutu daha verdi antibiyotk.. Ne yapalım içicez artık..çoğunluk çıkmıştır ama biz geldik kızlar oğluşumla. çok kalmıycaz
o kadar çok iş varki gün içinde hiç açamıyorum bile. şimdi biraz geçmişe baktım bi iki sayfa.
Egecim seni merak etmiştim doktor kontrolünü sen de benim gibi kurtulamıyosun ilaç kullanmaktan ne kadar gıcıksam şu ilaç olayına maalesef kullanmak zorunda kalıyorum. Bana da erken doğum bile olabilir dedi aynı senin gibi kullanmazsam.
Bu arada başka nevar ne yok herkes iyi mi?
ay ben yatamam sabah gidip pazarlık yapçam.. Nereye yatırıyorlar ya..
Inşallah gerek kalmaz canım..
Yok ya kızıma bakçak kim varki annem gelemez, kayınvaldem artık ben yokken gelir yerleşir eve çocuğa da doğru düzgün bakamaz.. Eşimle de araları iyi değil zaten... Ben hepten sinirleri zıplatır.. Zaten tansiyondan direk doğuma girerim herhalde.. Benim annemde k.valdemde aynı şehirdeler ama bana şimdiye kadar hiç bir faydaları olmadı ki.. Ben kızımı hep tek başıma büyüttüm.. Eşim yokken senelerce sabaha kadar uyumadım çocuğumun başında bekledim ona bişey olmasın diye de kimse öldün mü kaldın mı demedi.. Offff offfff sıktım yine sizi akşam akşam.. Umarım yarın ikna edebilirim..
kız ege sen her anneyi kendi annen gibi fedakar mı sanıyorsun.. Allah nazardan saklasın senin anneni.. Allah başından eksik etmesin de... Benimki bakamaz.. Ben mayısta doğum yapçam kadın kaplıcaya gitçekmiş onun derdinde.. Benim annem o kadar da fedakar değildir yani.. Bana sorup duruyor yapmazsın ozamana kadar dimi... Bende dedim söylerim bebeğe gelmez... Deli mi ne ya
Kayınvaldem de geldi 1-2 kere baktı benim durumum ağırlaşmış, iş çıkar falan diye 2 haftadır uğramıyor.. Kızlar ben niye işten ayrıldım sanıyprsunuz.. 3 ay içinde annemle k.valdem top gibi çocuğumu ordan oraya attılar da ondan.... Ay ne doluyum ya eskiler aklıma geldi şimdi...
Ikna ederim ben doktoru inşallah. şimdi kendi endokrinoloji doktoruma da danışçam öyle gitçem bakalım..
Neyse inşallah yarın ikna ederim..
bende bıktım artık kucuklugumde astım vardı sımdıde allerjı bıktım yaaacanım geçmiş olsun hamileliğimin ilk aylarından beri alerji oldu bende de öksürük ve kusma. alerjiye ilaç da vermiyolar öyle çekiyorum çok kötü
geçmiş olsun tekrar. dikkat et kendine.
saol cnm tşk ederım
hoşgeldin canım.
aynen wylma banada bi kutu daha verdi antibiyotk.. Ne yapalım içicez artık..
ay cnm ya ne demek sizi sıktım biz dertleşiyoruz birbirimizle.. Kız yolla aslıyı bana annem onada bakar.. Bazı anneler öyledir önce kendileridir. Benim annem için önce çocukları ve kocası gelmiştir herzaman .. Allah annemi başımdan eksik etmesin. Sende eğer yatman gereecekse eşin izin alır aslıyı okula yollar.. Sağlık önemli..
slm kızlar acayıp grıp oldum atesım cok yuksek
hoşbuldum güle fmg cim nasılsın canım?
çıkıyorum ben kıslar yarın izmirin yollarına düşeceğim oğluşumu görmeye hoşçakalın
benim hamileliğim çok bulantılı kusmalı ve sıkıntılı idi ama doğumum çok rahattı...Allah hepimize sağlıklı ve rahat bir doğum nasip etsin ama tabiki bu işler hiç belli olmaz ilki rahattı ama şimdi yine aynı mı olur bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ama ben doğumdan çıkarken eltime(o da hamileydi) hiç bir şey yokmuş çok kolay oldu dediğmi hatırlıyorum:) bu arada doğum videolarını korkarım diye seyretmiyorum:) sen yine cesaret etmişsin...
fitil suda eriyen ilaç ve antibiyotik herbişeyden çifter çifter. Aman bitti inşallah bebişler sağlıklıdır da olsun..sorma ege en son c kategorisinde fitil kullandım düşün:26:
çıkıyorum ben kıslar yarın izmirin yollarına düşeceğim oğluşumu görmeye hoşçakalın
benim hamileliğim çok bulantılı kusmalı ve sıkıntılı idi ama doğumum çok rahattı...Allah hepimize sağlıklı ve rahat bir doğum nasip etsin ama tabiki bu işler hiç belli olmaz ilki rahattı ama şimdi yine aynı mı olur bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ama ben doğumdan çıkarken eltime(o da hamileydi) hiç bir şey yokmuş çok kolay oldu dediğmi hatırlıyorum:) bu arada doğum videolarını korkarım diye seyretmiyorum:) sen yine cesaret etmişsin...
bende bıktım artık kucuklugumde astım vardı sımdıde allerjı bıktım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?