2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel hanımlarrrrrrr.. Bugun son gün inşallahhhhhhhhhh bitsin bu haftada izine biraz daha yaklaşalım..

Türkiye, yarın Karadeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine girecek. Sıcaklıklar 5-7 derece arası düşecek. Bu arada Meteoroloji ayrıca gribe karşı da uyardı.

yaaaaa
yarın kuzumun eşyalarını yerleştirecektim beeeeeeeeenn

gunaydınnnnnnnnnn

Günaydınnn canımmmmmmmm

Günaydın güzel hanımlarrrrrrr.. Bugun son gün inşallahhhhhhhhhh bitsin bu haftada izine biraz daha yaklaşalım..

Günaydın Ege , sen izne çıkınca bu kadar sık gelmezsen ne yaparız ama bizzzzzz

Çok ağlak bi günümdeyim galiba :))))

ağlamak yok döverim heee

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
umarım herkes iyidir
bende iyiyim işte

çileeeeeeeeeek dun aksam okudum doktor meselen ne tatlım neden doktorunu değiştiriyorsun?
bir sorun mu var allah korusun? yoksa içine mi sinmedi.. dünden beri seni merak ettim valla. böle bişiyi kafama takınca bu ara rüyamda da görüyorum bir ara rüyamda da sanki seninle ve doktorunla uğraştım :)

ya aranızda hiç çamlıca alman hastanesi hakkında bilgi sahibi olan var mı? bizim sigorta orada geciyormus (hoş bir sürü hastanede geciyorda onlarda bebek bakım masrafını karsılamıyor) ama bunda karşılıyor. o hastanede ne bileyim bir tuhaf geldi gözüme daha doktoruma sormadım zaten oraya gidiyor mu gitmiyor mu bilmiyorum. ama en azından sizlerin bilginiz var mı.

kasık bölgemde ağrı var ya.

herkesin günü güzel gecsin
benim küçük koca pipinin tüm kız analarına selamı var

oyy kıyamam ben sana giremeyebilirim fazla işlerim çok ama bi şekilde uğrarım bukadar gün boyu kalamamda.. Bi sorun var şifremi unuttum:)))))) çıkmadan halletmem lazım

Alah allah pipisini koparırım beyimizin..

Benimde kasıklar fena

35. Haftamda ayrılıcan kısmetse... Inşallah
evden girerim ama eylül okula yolla işlerim çok ama bu kadar faal olmasamda girrim..

bişi kalmamış ya hadi ayrılda rahatla fmg de senin gibi
halbuki çilekle channelde cok calısıyorlar erken kalkıyorlar cok
allah hepinizin yardımcısı olsun gercekten

bişi kalmamış ya hadi ayrılda rahatla fmg de senin gibi
halbuki çilekle channelde cok calısıyorlar erken kalkıyorlar cok
allah hepinizin yardımcısı olsun gercekten

amin cnmmm kocama piyango çıksın artık çalışmıyım:))))))) gerçi sıkılırım alışkın değilim ama 2 çocuk olunca vakit geçer

ağlamak yok döverim heee

sen de ona çok selam söyle, yirim onunn pipisini
oy düşünceli arkadaşım benimmmmmmm, rüyasında da beni görmüşşşş
Yok Suzi bir sürü problem yaşamış da Acıbadem hastanesiyle, onları yazdı dün canım.. benim de dr.um zaten çok yoğun, beni hatırlamıyor her gidişimde falan değiştirmeyi düşünüyordum. Suzi Acıbadem için çok kötü şeyler söyleyince ben de değiştireyim artık dedim :)

oyy kıyamam ben sana giremeyebilirim fazla işlerim çok ama bi şekilde uğrarım bukadar gün boyu kalamamda.. Bi sorun var şifremi unuttum:)))))) çıkmadan halletmem lazım

Aman hallet onuuuuuuuu

kız ege dün yemek yerken aklıma gelsin paso gülüyorum hi,lmi noluyo diyip durdu ayy diyemedimde

amin cnmmm kocama piyango çıksın artık çalışmıyım:))))))) gerçi sıkılırım alışkın değilim ama 2 çocuk olunca vakit geçer

piyangoyu bende bekliyorum yaaaaaaaaaa
iyi hatırlattın :) on numaram vardı belki bişi cıkmıstır

ege 2 cocuktan sonra iş hayatı gibi gecer ev hayatı boşversene
allah hayırlı rızıklar versin cümleten rahatlayalım valla

yaaaa canım dun sen ne dedıınkı okadar herkess senı merakkk etmişşşşşşşşşşşş..........

hangi acıbademe gidiyosun?
medikalparkta mehtap yazıcıoğlu iyi bir doktordu ben beğenmiştim

kız ege dün yemek yerken aklıma gelsin paso gülüyorum hi,lmi noluyo diyip durdu ayy diyemedimde

hahhaha sızı fasulyecılerrrrrrrrrrrrrr.. aksam bendede taze fasulye vardııı herkes gıbı :):):):):)

ayyy herkese ıkramıye cıksın valla kendı ısımızı kuralımm ohh ne guzellll....
ya bnm bı arkadasımın ıkız bebeklerı var 6 aylık ve kız calıscam dıyooo cok sıkılmıssss.. durumuda ıyı evde bakıcı felan var yaniiiiiiii delımü ne:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…