bişi kalmamış ya hadi ayrılda rahatla fmg de senin gibi
halbuki çilekle channelde cok calısıyorlar erken kalkıyorlar cok
allah hepinizin yardımcısı olsun gercekten
yaaaa canım dun sen ne dedıınkı okadar herkess senı merakkk etmişşşşşşşşşşşş..........
hangi acıbademe gidiyosun?
medikalparkta mehtap yazıcıoğlu iyi bir doktordu ben beğenmiştim
cnm ben alman hastenesını ıyı dıye duymustum bence bı arastırr bayagıda buyuk bı yere benzıyorrr..o ılk dogum masrafıda 500-750 cogu yerde orda bole bısı varsa gıt bak bencee..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnpiyangoyu bende bekliyorum yaaaaaaaaaa
iyi hatırlattın :) on numaram vardı belki bişi cıkmıstır :d
ege 2 cocuktan sonra iş hayatı gibi gecer ev hayatı boşversene
allah hayırlı rızıklar versin cümleten rahatlayalım valla
ahahaha bugun gazlı gezerz artık.. Ay ben çok soğan yiyorum eşimde kızıyor sonra bebek gazlı olunca da neden dersin diyor. Elma gibi soğan yiyorum heryemekle yaaaaaa. Ertesi gün ağzım kötü oluyor.kız ege dün yemek yerken aklıma gelsin paso gülüyorum hi,lmi noluyo diyip durdu ayy diyemedimde:d:d:d:d
günaydın herkese....:
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ahahaha bugun gazlı gezerz artık.. Ay ben çok soğan yiyorum eşimde kızıyor sonra bebek gazlı olunca da neden dersin diyor. Elma gibi soğan yiyorum heryemekle yaaaaaa. Ertesi gün ağzım kötü oluyor.
sanada günaydın canım
var ya dişim ağrıyor benim
ben dun gıttım dıscıye benımde agrıyordu ama yaptırmadımmm...aksamda esımle kavga ettık nıye agrı cekıyosunn sana doktorun yaptır dedı hala yaptırmıyosun dıyeee.
doktor bana eger cok agrın olursa erken doguma sebeb olabılır dedı dun bende bunu esıme deyınce olan oldu:):):):)
[ı]günaydın arkadaslar.bırz morelım bozuk,(gercı dun gece yazdım ama)dun sabah cok acık kahverengı akıntım oldu hemen doktora gıttık allaha sukur hıc bır sorun yoktu sadece doktor akıntın cok dedı ve fıtıl verdı sonra aksam 8 de yıne oyle acık kahverengı akıntı oldu neden oluyor anlamadım acaba rnfeksıyondan oturumu bılmıyorum, netten arartırdım allah korusun erken dogum felan dıo ıyıce korkmaya basladım fıkırlerınıze ihtıyacım var cevap verırısenız sevınırım. [/ı]
aaaaaaaa
ölemiymişşşşşşş
bende arayım sorayım giderim olmadı
günaydın cnm geçmiş olsun. Dinlen sakın kalkma.. Dr gitmişsin önemli bişey olsa sana söylerdi. Kontrolde çıkardı. Netten araştırma boşver. Dinlen geçer.. Bluee nunda gelmişti rapor aldı yattı geçti.. Panikleme
ben dun gıttım dıscıye benımde agrıyordu ama yaptırmadımmm...aksamda esımle kavga ettık nıye agrı cekıyosunn sana doktorun yaptır dedı hala yaptırmıyosun dıyeee.
doktor bana eger cok agrın olursa erken doguma sebeb olabılır dedı dun bende bunu esıme deyınce olan oldu:):):):)
Günaydın arkadaslar.Bırz morelım bozuk,(gercı dun gece yazdım ama)dun sabah cok acık kahverengı akıntım oldu hemen doktora gıttık Allaha sukur hıc bır sorun yoktu sadece doktor akıntın cok dedı ve fıtıl verdı sonra aksam 8 de yıne oyle acık kahverengı akıntı oldu neden oluyor anlamadım acaba rnfeksıyondan oturumu bılmıyorum, netten arartırdım Allah korusun erken dogum felan dıo ıyıce korkmaya basladım fıkırlerınıze ihtıyacım var cevap verırısenız sevınırım.
günaydın kızlar nasılsınız?
bugün benim doğum günüm çok mutluyum
kızıma yelekler, örmüş arkadaşlarım ve eşleri. sabah verdiler.
gözlerim doldu.
gözlerim doldu.
gözlerim doldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?